kalp atışını nezaman duyarım

gamzelim41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
37
7
46
kızlar 2,5 yıllık beklemenin ardından bugün çok şükür mutlu haberi aldım hamileymişim 10.000 çıktı sonucum galiba 6 haftalık hamişim sabah dr ye gideceğiz kalp atışını duyarmıyım yaa

kızlar 2,5 yıllık beklemenin ardından bugün çok şükür mutlu haberi aldım hamileymişim 10.000 çıktı sonucum galiba 6 haftalık hamişim sabah dr ye gideceğiz kalp atışını duyarmıyım yaa

hayırlı uğurlu olsun canım sağsalim doğurursun inş bebeğini :)) malesef daha duyamazsın belli olmaz duyadabilirsin ama 8 hafta da kesin duyarsın ;)

7.haftada duyuluyor canım şimdi keseni görebilirsin bazen bellide olmuyor kalp atışlaarı duyulabiliyor..
Hayırlı olsun bu arada Rabbim tamamına erdirsin..:49::emir_bebek::nazar:

allah razı olsun kızlar sağolun bir gün buanı yaşayacağım aklıma gelmezdi hala rüya gibi

Rabbim istedikten sonra neden görmeyelim ki canım :)) çok şükür biz tattık bunu Allah her isteyene versin kızım doğduğundan beri ben hep böle diyorum . tabii önce rüya gibi gelir bende alışamamıştım kendim garibime gidiyordu ben anne mi olucam falan diye olduk çok şükür alışırsın yakında :)))

Rabbim istedikten sonra neden görmeyelim ki canım :)) çok şükür biz tattık bunu Allah her isteyene versin kızım doğduğundan beri ben hep böle diyorum . tabii önce rüya gibi gelir bende alışamamıştım kendim garibime gidiyordu ben anne mi olucam falan diye olduk çok şükür alışırsın yakında :)))

evt hala ne olduğunu anlamış değilim ama bu bir mucize daha hiç bir belirti yok sadece adet olackmışım gibi karnım ağırıyor batma oluyor

evt hala ne olduğunu anlamış değilim ama bu bir mucize daha hiç bir belirti yok sadece adet olackmışım gibi karnım ağırıyor batma oluyor

kesinlikle mucize canım emin olabilirsin ;) bunlar bize birer hediye birer emanet inşallah sende sağsalim alırsın kucana bebişini . daha var ama önce zaman geçmez sonra su gibi akar gider. ben geçer mi 9 ay diyordum öyle bi geçiyo ki anlamıyorsun :)

kesinlikle mucize canım emin olabilirsin ;) bunlar bize birer hediye birer emanet inşallah sende sağsalim alırsın kucana bebişini . daha var ama önce zaman geçmez sonra su gibi akar gider. ben geçer mi 9 ay diyordum öyle bi geçiyo ki anlamıyorsun :)
şuan kaç aylıksın karnın büyüdümü

hayırlı olsun cnm çok sevindm henüz duyamazsn 8 haftada anca o ses bambaşka bişey zaten ben ağlamıştm :43: ama şuan içinde kalp atışını görmek çok güzel birşeyy azcık zaman geçsin cnm

gittim dr ye kese göründe kalp atışını dr duydu derinden geliyormuş daha

ben de evliliğimin ikinci senesini bitiriyorum canım geçen sene ağustosta 7 haftalık bir düşük ve son derece ağrılı bir kürtajdan sonra çok şükür tekrar hamile kalabildim gerçekten mükemmel bir duygu Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin.. şuan benim 6+3 seninle yakınız sanırım.. Benim kese göründü fakat kalp atışı duyulmadı 5+6 iken gitmiştim 19 Haziranda tekrar kontrole gidicem inşallah bu sefer duyabilirim:) Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...:)

canım yedi haftalıkken kalp atışı duyuluyo
,HAYIRLI OLSUN.. :)

merhabalar dün kalp atışlarını gördük şükür rabbime ne güzel kıpır kıpır:D 6 hafta 4 günlükmüşüz.karından göremedi ama vaginal ultrasonla gördü doktor şükürki.bebeğim derinlerdeymiş öyle dedi doktor ne demekse bu:D

Back
X