- 30 Nisan 2011
- 37
- 7
- 46
- Konu Sahibi gamzelim41
-
kızlar 2,5 yıllık beklemenin ardından bugün çok şükür mutlu haberi aldım hamileymişim 10.000 çıktı sonucum galiba 6 haftalık hamişim sabah dr ye gideceğiz kalp atışını duyarmıyım yaa
allah razı olsun kızlar sağolun bir gün buanı yaşayacağım aklıma gelmezdi hala rüya gibi
Rabbim istedikten sonra neden görmeyelim ki canım :)) çok şükür biz tattık bunu Allah her isteyene versin kızım doğduğundan beri ben hep böle diyorum . tabii önce rüya gibi gelir bende alışamamıştım kendim garibime gidiyordu ben anne mi olucam falan diye olduk çok şükür alışırsın yakında :)))
evt hala ne olduğunu anlamış değilim ama bu bir mucize daha hiç bir belirti yok sadece adet olackmışım gibi karnım ağırıyor batma oluyor
şuan kaç aylıksın karnın büyüdümükesinlikle mucize canım emin olabilirsinbunlar bize birer hediye birer emanet inşallah sende sağsalim alırsın kucana bebişini . daha var ama önce zaman geçmez sonra su gibi akar gider. ben geçer mi 9 ay diyordum öyle bi geçiyo ki anlamıyorsun :)
şuan kaç aylıksın karnın büyüdümü
ahh güzelim o kadar heyecanlısın ki yazdıklarımı anlayamıyon kızım doğurdum ben kızım da 19 aylık :)))
ay hiç gülesim yoktu pardon karıştırdım evt senin doğmuştu:)))
gittim dr ye kese göründe kalp atışını dr duydu derinden geliyormuş daha
canım yedi haftalıkken kalp atışı duyuluyokızlar 2,5 yıllık beklemenin ardından bugün çok şükür mutlu haberi aldım hamileymişim 10.000 çıktı sonucum galiba 6 haftalık hamişim sabah dr ye gideceğiz kalp atışını duyarmıyım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?