Merhabalar herkese benim bir tanıdığımin kalp kapakçığı değişti anne olmayı da çok istiyor bebek oluyor fakat 3-4 aylıkken karnında ölüyor yaşamıyor. İki kez böyle ölüm yaşadı geçenlerde tekrar hamile olduğunu öğrendi şimdi doktor arayisindayiz. İl ilçe farketmez etrafında bunu yaşamış biri varmı acaba gittigi bir doktor sayesinde anne olmuş biri? Bütün doktorlar dozların Ayarlanması gerektiğini söylüyor fakat becerebilen yok. Eskişehir'de bulduk iki doktor fakat fetoden alınmış sanırım. Boyle bir hasta ve anne olmuş bir kadın bilen duyan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Nerede doktor hangi hastahane dediğin gibi belki bilir. Her doktor yaparım riskli diyor görmediğimiz doktor kalmadı Samsun'da ama sonuç değişmedi. Şimdi bide binada birşey olursa bir daha cesaret etmez bebek yapmaya çok korkuyor kaybedeceğim diye e bide çok da istiyor. Çevresinde bunu yaşayıp başarıyla doğumu gerçekleştiren biri olsa daha güzel olur aslında. Ama yine de araştıracağım hastanesini söyler misin onerdigin doktorun. Teşekkür ederim
Hangi ilde yaşıyorsunuz tam anlayamadım ama bu konuda en iyi doktorlar ne yazıkki sadece İstanbul’da var. Kalp ile alakalı bir sorun var mıymış söylediler mi?
Hangi ilde yaşıyorsunuz tam anlayamadım ama bu konuda en iyi doktorlar ne yazıkki sadece İstanbul’da var. Kalp ile alakalı bir sorun var mıymış söylediler mi?
Merhabalar herkese benim bir tanıdığımin kalp kapakçığı değişti anne olmayı da çok istiyor bebek oluyor fakat 3-4 aylıkken karnında ölüyor yaşamıyor. İki kez böyle ölüm yaşadı geçenlerde tekrar hamile olduğunu öğrendi şimdi doktor arayisindayiz. İl ilçe farketmez etrafında bunu yaşamış biri varmı acaba gittigi bir doktor sayesinde anne olmuş biri? Bütün doktorlar dozların Ayarlanması gerektiğini söylüyor fakat becerebilen yok. Eskişehir'de bulduk iki doktor fakat fetoden alınmış sanırım. Boyle bir hasta ve anne olmuş bir kadın bilen duyan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Benim eski bir arkadaşım kalp kapakçığı ameliyati oldu. Tabi sonrasinda anne olmak istedi hamile kaldi bir cok doktor onu kabul etmedi hatta kendi anlatımı çoğu doktor ona kizdi NASIL Boyle bir risk alip hamile kalırsın diye gerçi doğumunu yaptıran doktorda ilk basta kizdi gülüyorum çünkü arkadasimi kabul eden takibe alan benimde tup bebek doktorum mizacini biliyorum. Sonuc olarak 2-3 yaşlarında dünya tatlısı bir kızı var şuan. Ha kolay mi oldu yakinen sahit olamadım o donemlerine ama sonradan konustugumda ciddi Anlamda zor süreçlerden geçtiğini anladim. O yüzden hala der ben kizimi kalbimden doğurdum diye. Trabzon ktü de prof. Cavit kart belki isinize yarar nerden hangi kapinin açılacağı bilinmez. Umarim herşey çok çok iyi ilerler. Evlat sahibi olmanın kayıpların zorluğunu biliyorum rabbim nasip etsin insallah
İnşallah çok teşekkür ederim araştıracağım Allah razı olsun kalp kapakçığı değiştiği için sezeryan da yapamıyordu sanırım iki tane ölü bebek doğurdu ve ikincisinde ölecekti neredeyse hiç kolay değil. Ama inşallah bu sefer başaracak o minik ve sağlıkla annesinde kucagina alacak çok sağolun tekrar
İnşallah çok teşekkür ederim araştıracağım Allah razı olsun kalp kapakçığı değiştiği için sezeryan da yapamıyordu sanırım iki tane ölü bebek doğurdu ve ikincisinde ölecekti neredeyse hiç kolay değil. Ama inşallah bu sefer başaracak o minik ve sağlıkla annesinde kucagina alacak çok sağolun tekrar
Annenin kalp kapakçığı değişti. Bu sebepten hamilelikleri çok riskli oluyor. Bebekler 3-4 ay yaşayıp sebepsiz ölüyorlar karnında. Söylenenlere göre kullanılan ilaçların dozunun ayarlanmasi gerekiyor ama bunu bilinçli bir doktor yapmalı zira diğerleri yapamadı.kac farklı doktora gitti 2 bebeğimde öldü. Şu an da da 3. Ye hamile ve gittiği başka bir doktor hala dozajini ayarlayamamis.