• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp kirilsa da sever mi sahiii ??

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Sözlümle isi nedeniyle gün icinde uzun uzadiya bu aralar konusamiyoruz.polis kendi.Guneydoguda .Ve ben aradm m mac izlicegini solemsti bende işlerim bitsin ararim dedim. Dus alicaktim iste yorgun argin gelmisim.Onlarin bulunduğu yer bazen yoğun ..Aksama kadar bekliolar.Ve isim bitti aradim acmadi wc gitmis sarja takmis duymamis neden acmadin dedigimde bes dk sonra aradi ikinci yariya gecicez izlicem sen napiyosun filan dedim mac izlicem iki dk konuşalım kapicam dedim.DEmez olsaydım cok anlayismissizim onu mutlu eden seylere önem vermez misim ? Hayatinin yanlışın yapmis benle tamam askim diyip anlayis sergileyemiyomusum ulan zaten kapicam yani ne gerek vardı asiri kalbim kırıldı arama beni konuşmak istemiyorum diyo mac icin mi ???o ortam da cazip eden bos beles arkadaslari icin iki lak lak icin kirdi kalbimi. Yani önem vermiyomusum ee herzaman konusalim aşkım senden onemli mi derdin noldu ?bide kendi tuttugu takim bile değil ? Ben icime atıyorum stresli zamanlar geçiriyor diye bunda ne vardi neleer saydi sonra ofkeme yenildim diyo? Naptim ben ya tekrari olan bsiy icin kalbimmi kirmaya deger miydi ? Icime atmaktan icim uldu resmen nereye kadar ya anlayissz misim kukla ariyo bi dk bile surmedi konusmam ya .Neleer saydi arkadslari girgr samata kim yapacak ayri sehirdeyiz.Sevdigi seyleri elinden aliyomusum. Aptal kalbimi cok kırdı ben de bilmez miyim laf saymasini bakacağım yüze ...derler ve o kadar kolay cikmioo sonra Özür diliyor ağlatiyor bi anlik sinjr diyo sinirlenjnce herseyi söylüyor af diliyo dayanamıyorum.Agladigimla kalıyorum telf yazdim yanlis yazdıysam kbmakyin islak gozlerle anca bu kadar ; (ne yapayim ben ?

Haklısınız kırılmakta.
Ülkemizin hali malum. O da stresli anlaşılan,sinirli olması bundandır.
Bizler oturduğumuz yerde diken üstünde gibiyiz, o ne yapsın?
Bu günlerde ona verebileceğiniz en güzel şey moral moral.
Ağlamayın, anlatın Kırıldığınızı, barışın ;)

Bence özür dilediyse uzatma
Orda olmak görev halinde olmak nedir bilemeyiz tv de haberlerin haddi hesabı yok
Ne zaman bi şehit haberi görsem gözlerim doluyo
Onlar orda görev halinde bide onların açısından düşünmek lazım psikolojik olarak yorgun olabilir herşey olabilir
Sanırım anlatabildim :KK66:

Ülkenin hali belli bizler evlerimizde oturduğumuz yerden bu kadar etkilenirken,onlar iş arkadaşlarını silah arkadaşlarını şehit veriyorlar,alttan almalısın...

Sadece anlayış gösterin.
İşleri gerçekten zor.
Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir zaten. Üzmeyin kendinizi

Her sinirlendiginde ağzına geleni söyleyen ile zor. Sürekli kırıl affet yine kırıl affet.. oyle mi her zaman yoksa su an mi gergin siz bilirsiniz.. ama sanki patlamış çok biriktirmiş.. sizin için önemsiz olan birsey onun için önemli olabilir acaba daha çok onu düşündüğünüzü mu görmek istiyor..

• Beğen
Reactions: tse
20 yıldır bir polisle evliyim. Isleri gercekten çok zor stresli hele doğuda çok daha zor ani çıkışları kırmaları hep olucak onun için polisle evli olmak biraz sabır gerektiriyor.

• Beğen
Hem işi hem de keyfi yüzünden söylemiş olabilir gayet normal karşılıyorum. Sevgilisiniz diye her boş vaktini sizinle geçirecek değil, bazen insan karşısındakini ne kadar sevse de tahammülü kalmıyor, bir regl tribi değil ama insanlık hali deyin geçin.

• Beğen
Haklısınız kırılmakta.
Ülkemizin hali malum. O da stresli anlaşılan,sinirli olması bundandır.
Bizler oturduğumuz yerde diken üstünde gibiyiz, o ne yapsın?
Bu günlerde ona verebileceğiniz en güzel şey moral moral.
Ağlamayın, anlatın Kırıldığınızı, barışın :KK66:
Evet haklısınızda çocuk gibi ya anası versin moral ;) ben bıktım tükendim ;)

Bence özür dilediyse uzatma
Orda olmak görev halinde olmak nedir bilemeyiz tv de haberlerin haddi hesabı yok
Ne zaman bi şehit haberi görsem gözlerim doluyo
Onlar orda görev halinde bide onların açısından düşünmek lazım psikolojik olarak yorgun olabilir herşey olabilir
Sanırım anlatabildim :KK66:
evet bende öyle ama işte aşırı alıngan direk olayları söylüüyor acındırıyor benimn pskolojimi daha beter bozuyor anlayış göstermeye çalışıyorum ona o akdar derin de gitmiyorum ama cok sığ dayanmıyorum bazen yapıyor yapıyor özür diliyor olaylar geçince neye sığınacak acep :KK66:

Ülkenin hali belli bizler evlerimizde oturduğumuz yerden bu kadar etkilenirken,onlar iş arkadaşlarını silah arkadaşlarını şehit veriyorlar,alttan almalısın...
:( alacak yer kalmadı tatlım dayanıyorum

Hem işi hem de keyfi yüzünden söylemiş olabilir gayet normal karşılıyorum. Sevgilisiniz diye her boş vaktini sizinle geçirecek değil, bazen insan karşısındakini ne kadar sevse de tahammülü kalmıyor, bir regl tribi değil ama insanlık hali deyin geçin.
Öylede orası en ufak şeyde de bana bir maç için bissürü laf saydı hak etmediğimi düşünüyorum büyüttü kalbimi kırması gerekmezdi bazen terk edesim geliyor.

Ben artık aramıyorum kafam rahat, müsait olunca sen ara diyorum. Ben takılmam pek kendine vakit ayırsın isterim onu anlıyorum çünkü. En iyisi öyle yap. Bi noktada doğuda çalışınca insan arkadaş ortamına daha çok sarılıyor. Ben doğuda eşim batıdayken de ben konuşmak istemiyordum arkadaşlarla vakit geçirmeyi tercih ediyordum, insan zaten bunalıma giriyor. İki insan yüzü görmek istiyor telefon bunun yerini tutmuyor. Sözlün abartmış iki üç dk dan bi şey olmazdı. Bizim konuşmalar saatlerce sürdüğü için istemiyordum açıkçası.

• Beğen
sakin ol tatlım.. erkekler bizim gibi değil.. sen strese girince bi duş alsan saçını fönlesen bi ruj sürüp allığını puf puflasan çoğu şey geçiyor.. polis diyorsun izin bile kullanamadılar bu adamlar.. doğunun en sakin yerlerinden birindeyim yine insanlar diken üstünde.. onunda deşarj noktası maç olmuş belli.. erkekler sığ düşünür anı yaşar.. o an seninle denkleştirmeye çalıştığı bir şey yok.. o an boş beleş insanlarla oturup boş şeyler konuşmak maça .bağırıp çağırmak senin korkularınla ilginle hatta sevginle karşılaşmaktan daha rahat gelmiştir niye biliyormusun.. çünkü inan bana tüm gün tüm bu duyguları çok yoğun yaşıyorlar.. seni bulunduğu yeri sorumluluklarını düşünmek ağır geliyordur..

• Beğen
Ben artık aramıyorum kafam rahat, müsait olunca sen ara diyorum. Ben takılmam pek kendine vakit ayırsın isterim onu anlıyorum çünkü. En iyisi öyle yap. Bi noktada doğuda çalışınca insan arkadaş ortamına daha çok sarılıyor. Ben doğuda eşim batıdayken de ben konuşmak istemiyordum arkadaşlarla vakit geçirmeyi tercih ediyordum, insan zaten bunalıma giriyor. İki insan yüzü görmek istiyor telefon bunun yerini tutmuyor. Sözlün abartmış iki üç dk dan bi şey olmazdı. Bizim konuşmalar saatlerce sürdüğü için istemiyordum açıkçası.
Çok haklsınız zaten gündüz konuştuk ettik.İki dk aradım yani aşırı büyüttü herzaman senden önemli mi mac konsalım derdi bide kendi tuttuğu takım da değil.. üslubuna şaşırdım.Yani ben o üzülmesin diye çoğu programlara katılmıyorum canı sıkılıyor.Arkadaşlarına değişiyor o an anlık bişey varsa beni gözü görmüyor yap ama kalbimi kıraraktan dil ,hemen canımın derdine düşmüşüm uğraş bulmaya çalışıyorum diyor ? Kalp kırarak mı hemen hayatımın yanlışımı ,böle tutsak hayat mı geçer dedi ,bi ömür hesapla diyor iki dk hesabını yapanla ben şok ? Neler ya şok oldum ben senin için ,aynı şeyi düşünüyor muyum? acaba ölecek mi ,acaba ortada kalacam mı ,acaba kacırılacak mı ortada kalma sensiz olma pahasına yanındayım dedim üzüldü illa duyacak kötü söz sonra hayır yani benim dilim yok mu kıracak sustukça ezmeye çalıyor yokluğuyla terbiye edecek bi kendi çalışıyor sanki, bide yoğun da dil kötü bi noktada ama aşırı kırıldım umrumda olmıcak ama artık ne hali varsa görsün .Özürler diliyor sonradan aniden sinirleniyorum görev arkadaşım şehit düştü sende aramadın diyo ,ben biliyodum ama hatırlatmak istemedim dedim canı sıkılıyor çünkü ailesi bile benm kadar öenmsemiyor. Arkadaşını maç izleyip kalbimi kırarak mı unutyorsun aptal işte

sakin ol tatlım.. erkekler bizim gibi değil.. sen strese girince bi duş alsan saçını fönlesen bi ruj sürüp allığını puf puflasan çoğu şey geçiyor.. polis diyorsun izin bile kullanamadılar bu adamlar.. doğunun en sakin yerlerinden birindeyim yine insanlar diken üstünde.. onunda deşarj noktası maç olmuş belli.. erkekler sığ düşünür anı yaşar.. o an seninle denkleştirmeye çalıştığı bir şey yok.. o an boş beleş insanlarla oturup boş şeyler konuşmak maça .bağırıp çağırmak senin korkularınla ilginle hatta sevginle karşılaşmaktan daha rahat gelmiştir niye biliyormusun.. çünkü inan bana tüm gün tüm bu duyguları çok yoğun yaşıyorlar.. seni bulunduğu yeri sorumluluklarını düşünmek ağır geliyordur..
Evet öyle ama kimselere yapamadığı en yakınıyım diye bana yapıyor aşırı kırıyor benide burada derde sokuyor.Alttan alıyomus hep beni hayr iyi niyetle aradım yani bu kadar büyttü özür diliyor .Ağlattıktan sonra sinsilik seziyorum davranışları bazen hani bi insanı tanırsın ya hissedersin o an samimi bulmadım ve arkadaşları dolduordur kesin of olum yaşın kaç hesap mı vercen hep evli arkadaşlarını örnek veriyor adamlar maç izlemeye gdiyor eşleri aramıyor adamlar şehir dısına cıkıyo eşleri aramıyor arayamıyorr diyor modeller varya öyle bi dünya yok dedim etkileniyor beni üzüyor iki dk sonra güller saçmamı bekliyor

başlığa göre konuşuyorum, nette biraz dalga amaçlı bi diyalog vardı başlıktaki cümleyle ilgili
-sen hiç kırık bardaktan su içtin mi?
-oo ben çorbayı çatalla içtim ne dion sen. diye:)

sözün özü;kalp kırılsa da sever. seviyor işte-bence-

• Beğen
Back
X