Sözlümle isi nedeniyle gün icinde uzun uzadiya bu aralar konusamiyoruz.polis kendi.Guneydoguda .Ve ben aradm m mac izlicegini solemsti bende işlerim bitsin ararim dedim. Dus alicaktim iste yorgun argin gelmisim.Onlarin bulunduğu yer bazen yoğun ..Aksama kadar bekliolar.Ve isim bitti aradim acmadi wc gitmis sarja takmis duymamis neden acmadin dedigimde bes dk sonra aradi ikinci yariya gecicez izlicem sen napiyosun filan dedim mac izlicem iki dk konuşalım kapicam dedim.DEmez olsaydım cok anlayismissizim onu mutlu eden seylere önem vermez misim ? Hayatinin yanlışın yapmis benle tamam askim diyip anlayis sergileyemiyomusum ulan zaten kapicam yani ne gerek vardı asiri kalbim kırıldı arama beni konuşmak istemiyorum diyo mac icin mi ???o ortam da cazip eden bos beles arkadaslari icin iki lak lak icin kirdi kalbimi. Yani önem vermiyomusum ee herzaman konusalim aşkım senden onemli mi derdin noldu ?bide kendi tuttugu takim bile değil ? Ben icime atıyorum stresli zamanlar geçiriyor diye bunda ne vardi neleer saydi sonra ofkeme yenildim diyo? Naptim ben ya tekrari olan bsiy icin kalbimmi kirmaya deger miydi ? Icime atmaktan icim uldu resmen nereye kadar ya anlayissz misim kukla ariyo bi dk bile surmedi konusmam ya .Neleer saydi arkadslari girgr samata kim yapacak ayri sehirdeyiz.Sevdigi seyleri elinden aliyomusum. Aptal kalbimi cok kırdı ben de bilmez miyim laf saymasini bakacağım yüze ...derler ve o kadar kolay cikmioo sonra Özür diliyor ağlatiyor bi anlik sinjr diyo sinirlenjnce herseyi söylüyor af diliyo dayanamıyorum.Agladigimla kalıyorum telf yazdim yanlis yazdıysam kbmakyin islak gozlerle anca bu kadar ; (ne yapayim ben ?