Kalp kırmak ne kolay

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
Merhaba kızlar ;
Dünden beri o kadar üzgünüm ki .
Dün akşam erkek arkadaşımla yemeğe gittik . Laf yılbaşına geldi . Benim arkadaşlarımla kutlayacaktık . Rezervasyon yapıldı . Her şey hazır .

Baktım surat asıyo gelmek istemiyor gibi . Pahalı şu bu dedi . Bende dedim ki onlarla olmamız şart değil iptal ederiz daha makul bir şeyler yaparız . Ama evde olmayalım dedim . Ik mık etti böyle . Arabaya bindik dönerken ben biraz surat yaptım . Gitmememize değil , hemen kızıp gemileri yakmasına bozuldum.

Bir anda bağırmaya başladı . Ben hemen ağlarım böyle durumlarda ben oturdum ağladım . Ne ağlıyosun diye bağırdı bu kez . Tamam dedim lanet olsun gitmiyoruz bir yere falan dedim . Daha da açma bu konuyu dedim . Zira Pazartesi günü finallerim başlayacak ve 4.sınıfım , mezun olmam lazım

Eve geldim ben . 3 saate yakın hiç aramadım . Sonra bu aradı ben gene tavırlıyım . Tartıştık telefonda da . Gece yatarken stres sıkıntı mideme vurmuş ki sabaha kadar istifra ettim . Bunu duyunca geleyim seni alayım bende kal şu bu dedi . İstemiyorum deyip kapattım . Sonra da uyudum .

1 saat önce evimin önüne geldi . Gidelim aşkım sen çok istiyorsun diyor . E be adam madem gidebilecek durumumuz var niye bana bas bas bağırıyosun . Bende Salı günü sınav çıkışı ailemin yanına gideceğimi söyledim ( Ailem Ankarada yaşıyor . Ben şehirdışında okuyorum ama Ankaraya 1 saat uzaklıkta )

Beni bu şekilde mi cezalandırıyorsun dedi . Bende evet dedim . Bozuldu . Aradı inat etme gitme Ankaraya birlikte girelim yeni yıla falan dedi yine ama kararım çok kati .

İstediklerimi kavgayla , mutsuzlukla elde edeceksem kazanılan zaferin benim için ehemmiyeti yok diye düşünüyorum . O kadar kavgayı edip , üzülüp , ağlayıp sonra '' Tamam gidelim ''deyince atlamayı gururuma yediremiyorum .

Böyle yapayapa kendinden soğutuyor . Kendisi gergin olduğunda gözü hiçbir şey görmüyor .Artık sürekli surat asıp , her şeyde sorun çıkaran biriyle olmak istediğimden de emin değilim ...

Kızlar sizce geri adım atmasını , teklifini kabul edip yılbaşını onunla mı geçirmeliyim ?

Kararının katı oldugunu soyledıgın halde kendı kararından emın degılsın kı

ben bana bagırılmasına tahammul edemıyorum. ben de kayıs kopar anında sogurum
ben cabuk sinirlenen bi insan olmama ragmen bagırma huyum yok.
bence sana sesini yukseltmemesi gerektigini anlaması icin gitme yılbasında.
ve gercekten kavgayla gurultuyle istediklerimi yaptırmak istemiyorsan, dedigin gibi katıysan zaten gitmezsin sanırım.madem
olabilecekse cidden niye oncesinde yan ciziliyor hic anlamıyorum ya. ben olsam ben de senle aynı tepkiyi verirdim.

ayyhh bu erkekler bağırmadan sinirlenmeden dertlerini anlatırlarsa anlaşılmayacaklarına inanıyorlar galiba.Bağırıp sinir yapmadan önce tatlılıkla konuşulsa olmuyor sanki.İş işten geçince güzelce konuşmanın kıymeti de yok

ne annenlerin yanına gıt nede sevgılıne soledıgın lafı yut yani sevgılının yanındada olma .. eger sevgılınıın yanıında yılbasını gecırırsen soledgın lafları yemııs olcan kendıne saygın olmucak, olmayıncada sevgılınınde sana saygısı olmaz. bisi soluorsan arkasında durmalsn..

eger annenleri ozledıysen annenlere gıt .. tek basınada gecırebılrsn alt tarafı yılbası zaten neden herkesın bunu abarttıgınıda anlamıs değilim. muzık dınle kıtap oku uyu ..

kesınlıkle bu yorua katılıyorum..... salla gıtsın özetle:)

Benım aılem gozumun ıcıne bakarken el oglu bagırdıgında cok sınırlenıyorum. Eger bu yılbasında gıdersem yanında olmazsam aramıza daha buyuk sogukluk gırecek bılıyorum .

Benım aılem gozumun ıcıne bakarken el oglu bagırdıgında cok sınırlenıyorum. Eger bu yılbasında gıdersem yanında olmazsam aramıza daha buyuk sogukluk gırecek bılıyorum .

yanı soguyacak adam her turlu sogur...eger senın tavrını cıddıye alırsa senı kaybetmekten korkar bence... ne gelıyosa basımıza karsımızdakı erkege ya da ılıskımıze kıyamadıgımızdan gelıyor...

aranıza gırecek olan soguluk mu korkutuyor senı ? erkek arkadasın soguk tarafını zaten gostermıs sıcaklı yukselecek dıyemı beklıyorsun ? daha yaza cok var

Az once ıptal ettık rezervasyonu . Ikna cabaları sonucsuz kaldı yanı . Onu burda tek bırakıp Ankaraya gıtmek ıcıme sınmesede cezalandırmamın baska yolu yok sanırım

parası olmayabılır mı? pahalı falan demiş ya..

belkı o gune kadar bulup bulusuturum demıstır ay sonu ne de olsa cepte para kalmayınca bsöylemeye cekınıp boyle davranmıs gıbı geldı bana

Kavga'dan sonra hiseye tamam denilmesinin hic bir
anlami yok..

kararindan donsen bile gitsen bile hic bir anlami yokki
Huzursuz olur insan zoraki bir sekilde olmus cunku..

kararimdan doneyimmi demissinde ben olsam kesinlikle
Donmezdim , cunku bugun donersen yarin baska bisey
Icin yine tartisirsiniz ve yine tamam der..
hatasini anlamali bence .. taviz verme!

Bu kısım hiç hoşuma gitmedi. Neden bu kadar küçük sorunlarda kendinizi bu kadar yıpratıyorsunuz? Yazık bedeninize. Sakin olun en kötü ihtimalle evde kutlarsınız. Böylesi hem beden hem de ruh sağlığınıza zararlı.

neden istemediğini sordunuz mu? yani kendi arkadaşları ile takılmak istiyordur , yılbaşı olayını sevmiyordur vs.

bir de nasıl mide spazmı geçirsiniz bu olaydan sonra şaştım kaldım vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…