kalp şeklinde rahim.

Canimmm Hiçbi Bilgim Yok Benim Niyekii Seninki öölemi Yoksa????

Buarada Ben çift Rahimi Biliyorum Canim Abimin Eşinde Varmişş Hatta Onlar Evlendikten 3 Ay Sooraa Hamile Kaldiini öğrendiler Ve Dr A Gittiler Dr Ilk Olarak Kaç Senelik Evlisin Demiş Yani çift Rahimde Sözde Senelerce Yada Hiç çocuk Olmazmişş Ama Onun Oldu...

Yani Allah Bilio Işte Ama Kalp şeklindeki Hakkinda Bişii Bilmiyorum Bitanem ....

canım bende duymuştum kalp şeklinde rahimi hamile kaldıktan sonra düşüğe sebep olabilir diye biliyorum.ama hamileliği engellermi o konu hakkında bilgim yok.sanırım cerrahi bi operasyonla düzeltilebiliniyor.

EVET CANIM BENİM RAHİM HAFİF KALP ŞEKLİNDEYMİŞ NORMALDE ARMUT GÖRÜNÜMÜNDE OLMASI GEREKİYO.HAMİLELİĞE ENGEL DİİLMİŞ AMA DÜŞÜK RİSKİ YÜKSEKMİŞ.

YILLAR ÖNCEDEN AKLIMDA KALAN BiR TERİM KALP ŞEKLiNDE RAHİM.
ANNEMİN BİR ARKADAŞI KALP ŞEKLİNDE RAHİME SAHİPTİ.
HAMİLE KALDI, 9 AY BOYUNCA NEREDEYSE YATARAK ve İLAÇLARLA DEVAM ETTİRDİ HAMİŞLİĞİNİ.
DÜŞÜK YAPSAYDI AMELİYAT OLACAKTI SANIRIM.
DÜŞÜK OLMADI ve BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALDI.

UMARIM SENiNDE BÖYLE SORUNSUZ BİR HAMİLELİĞİN OLUR CANIM ARKADAŞIM.

EVET CANIMM ARKADAŞIM GEREKİRSE DİYORUM İŞİ DE BIRAKIRIM HERŞEYDEN ELİMİ AYAĞIMI ÇEKİP YATARIM EVDE.RABBİM O GÜNLERİ GÖSTERSİNDE HERŞEYE RAZIYIM.EVET BANA DA ÖYLE DEDİ DR.HAMİLELİĞE ENGEL DİİL DEDİ.AMA DÜŞÜK TEHLİKESİ YAŞAYABİLİRSİN DEDİ.TABİ ONUNDA İLAÇLARI FALAN VARMIŞ.YİNEDE DÜŞÜK OLURSA AMELİYAT EDERİZ DEDİ.
MELEĞİME BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIĞIMI HİSSEDİYORUM.TATLIM RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN.ALLAHA EMANET OL.

İNŞALLAH BİTANEM GÜZEL GÜNLER YAKINDA...
BEN BUNA SENİN İÇİN ÇOK İNANIYORUM...
SENDE ALLAHA EMANET OL...

canlarım benim allah hepimizin gönlüne göre versin...

inşallah en kısa sürede alırız hepimiz bebişlerimizi sağlıklı olarak kucaklarımıza..

hani şu ünlü sunucu var sonay dikkaya. şarkıcı ufuk bişey ile evli. onun ropörtajını okumuştum gazetede. onun rahmi de kalp şeklindeymiş. rahim ağzına dikiş falan atmışlar erken doğmasın diye ama oğlu 6,5 aylık doğmuş. resmi vardı çok tatlıydı ve çok sağlıklı görünüyordu.

bak buldum linkini, burda.

CANIM YA İNŞALLAH BİZDE KAVUŞURUZ BÖYLE MELEKLERİMİZE.

canım benimde rahmim kalp şeklinde 2 düşükten sonra histereskopi ameliyatı oldum. ameliyattan sonrada 3 tane düştü. birdahaki hamileliğimde dikiş atılacak rahime ve 9 ay yatıcakmışım. ama korkma bu gibi rahimlerde düşük yapmadan sağlıklı bebekler doğuranlarda çok var.

benimde rahmim kalp şeklindeymiş.geçen dr öyle dedi.düşük riski kanama filan yaşarsın gebeyken dedi.ama benim 8 yaşında bir oğlum var.ve ben ona hamileyken en ufak bir problem yaşamadım.ne kanama ne ağrı...

cnm allah verecek olduktan sonra veriyor taktiri ilahi
inşallah sende en kısa zamanda hamiş haberi verirsin bizlere

Öncelikle merhaba arkadaşlar bende 6 ay önce öğrendim rahmimin kalp şeklinde olduğunu düşük ve erken doğum riski yüksek dedi hamile kalmayı düşündüğün zaman ameliyat yaptırmamı tavsiye etti başka bir doktora gittim oda önce bir kere gebe kal sonucunu gör ondan sonra karar ver dedi ameliyat sırasında rahmin zararlar vb.. şekleri göz ardı etme dedi kafama karıştı yawww :S arkadaşlar?

benim annemin rahimide kalp şeklindeymiş kadın hastalıklarından doktora gittiğinde öğrendi 6 ay önce ben ve kardeşim dünyaya hiç problemsiz gelmişiz ve ikimize de hamileyken hep inşşat yapmışlar evin tadilatı o dönemlere denk gelmiş annem yeri gelmiş harç karmış yeri gelmiş taş taşımış ama bizlere hiç bir şey olmamış ve çok sağlıklıymışız tabi o zamanlar öyle ultrason yok nerden bilicek nasıl rahimiş olduğunu dah yeni öğrendik hatta doktor bile sormuş hiç düşük falan yaptınmı deyince annemde anlatmış doktor şaşırmış rahimin kalp şeklinde hamilelikte bunları yaşardın dediğinde annemde çok şaşırmış allah vericek olduktan sonra hiç bir engel taşımıyo allah herkese hayırlı evlatlar versin bana da

canım benim banada yıllar önce böyle bir tanı konmuştu..rahim kalp şeklinde diye...
neyse çok şükür hamileliğime engel olmadı ama ilk iki bebeğim yaşamadı..başka nedenlerden dolayı..
şimdi rabbim bağışlarsa 7 yaşında bir oğlum var..ve ben yeniden hamileyim...
darısı başına canım...

arkadaşlar belki buraya yazmam garip olucak ama benim rahmimde yay şeklindeymiş ve çok ender rastlanan bir durummuş bu.ben bunu ikizlerimi doğurduktan sonra öğrendim.ama onlara hamileyken 8 ay boyunca yattım sadece tuvalete gittim ve iki kere kanama geçirdim şiddetli. belkide bunun etkisiydi doktorum bana o zamanlar birşey söylemedi.allah hayırlısını versin canım hakkında.

Arkadaşlar benimde rahmime kalp şeklindeymiş ama doktor çik değil ve önemli değil dedi şu anda 11 haftalik hamileyim ve çalişiyorum genelde yatmak lazim diye duydum düşük riski için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…