- Konu Sahibi yazgxuxlxuxm..
-
ben de yaklaşık 1 yıl önce rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrendim. araştırdığımda gebeliklerin düşükle veya erken doğumla sonuçlanabileceğini okudum ve moralim oldukça bozuldu. haziran 2011de hamile kaldım ve hamileliğim boyunca hep aklımdaydı bu durum, doktora da yüzlerce kez sordum, rahmimin kalp şeklinde olmasının getirdiği anormal bir durum söz konusu mu diye. o da küçük de olsa erken doğumun bir ihtimal olduğunu, dert etmemem gerektiğini söyleyip sürekli bana moral verdi. sorunsuz bir hamilelik geçirip, 39 haftanın sonunda doğum yaptım. kalp şeklinde rahmi olan hanımlar morallerini bozmasınlar, ümitlerini yitirmesinler. her zaman kötü sonlanacak diye bir şey yok. umarım herkes sağlıkla ve mutlulukla bebeklerine kavuşur.
cnm sezeryanla mı doğurdun? Benm de rahmim kalp şeklinde.Araştırıyorum ama yeterince bilgiye ulaşamadım. 10haftalık hamileyim. NApcağmı şaşırdım düşürmemek içinve işin kötüsü çalışıyorum.
ben de yaklaşık 1 yıl önce rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrendim. araştırdığımda gebeliklerin düşükle veya erken doğumla sonuçlanabileceğini okudum ve moralim oldukça bozuldu. haziran 2011de hamile kaldım ve hamileliğim boyunca hep aklımdaydı bu durum, doktora da yüzlerce kez sordum, rahmimin kalp şeklinde olmasının getirdiği anormal bir durum söz konusu mu diye. o da küçük de olsa erken doğumun bir ihtimal olduğunu, dert etmemem gerektiğini söyleyip sürekli bana moral verdi. sorunsuz bir hamilelik geçirip, 39 haftanın sonunda doğum yaptım. kalp şeklinde rahmi olan hanımlar morallerini bozmasınlar, ümitlerini yitirmesinler. her zaman kötü sonlanacak diye bir şey yok. umarım herkes sağlıkla ve mutlulukla bebeklerine kavuşur.
Merhaba ben de 24 gun once dusuk yaptim nedeni bilinmedi bir hafta sonra kontrolu gittim rahmim hafifi kalp seklindeymis arkuat uterus doktorum dusugun nedeni bu olabilir dedi ve ikinci hamileligimde daha sikki bir takipte olmama gerektigini soyledi.
Merak ettigim sey ise senin hamileligin nasil gidiyor lutfen cevabini yaz benim moralim alt ust oldu ve sadece sizin deneyimleriniz moralimi duzelttir insallah
canım bak korktum şimdi bende 5 haftalık hamıleyım kanamam vardı azar azar dun dr kalp seklınde olduğunu söledi şok oldum 13 yalında çocuğum var nasıl olr saskınlık ben de korkuyorum acaba duşermı düşük telıkem varmış allahım korusun senın kaç hafalıkken duştu kanaman çokmuydu
uzulme canim benim6 haftalikken dustu kanamam basladigi gun bebegimi kaybettim ama sen uzulme senin kanaman var ama bebegin saglikli Allaha sukur hem bAnA doktorlar dedi ki rahim formun buna sebep degIl altinda bASKa S Ebep OlAbilr
canım sen sorun yaşadınmı hamileliğinde?canım bak korktum şimdi bende 5 haftalık hamıleyım kanamam vardı azar azar dun dr kalp seklınde olduğunu söledi şok oldum 13 yalında çocuğum var nasıl olr saskınlık ben de korkuyorum acaba duşermı düşük telıkem varmış allahım korusun senın kaç hafalıkken duştu kanaman çokmuydu
merhanba arkadaŞlar...4,5 yıllık evlıyım ve pko olduĞu ıÇın Çocuk olmuyordu. Neyse hsg fılmı Çektırdık Şımdıde ayrıca rahmımın kalp Şeklınde olduĞunu ÖĞrendım...
3 dr .gÖsterdım fılmlerımı. 2 sı amelıyat dedı..
1 dr .da bız dırek amelyat Önermıyoruz ÇÜnkÜ amelıyatta rahme zarar verılebılır dedı..
Öncelıkle gebe kalırsn ÜstÜne 3 kere Üst Üste dÜŞÜk yaŞarsan amelıyat Önerıyoruz dedı...
Ayrıca hamıleıĞın evet bu Şekılde belkı zor olucak ama amelıyatı baŞta Önermıyoruz dedı...burdakı yorumlara gÖrede bıraz rahatladım...
GerÇı herŞey allahtan olcaĞı varsa olur yoksa buda bır bahane...her Şerdede bır hayır olabılır....
canım sen hemen hamile kalmışmıydın bana da doktor aynı tanıyı koydu ve histereskopi önerdi de hamile kalma şansımı arttırabilrimişcanım benimde rahmim kalp şeklinde 2 düşükten sonra histereskopi ameliyatı oldum. ameliyattan sonrada 3 tane düştü. birdahaki hamileliğimde dikiş atılacak rahime ve 9 ay yatıcakmışım. ama korkma bu gibi rahimlerde düşük yapmadan sağlıklı bebekler doğuranlarda çok var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?