kalp şeklinde rahim.

merhaba arkadaşlar,
bende de kalp şeklinde (arkuat) uterus saptandı. daha tanı konamadı. dr bey septum da olabilir dedi. öğrendiğimden beri dünyam karardı. 3 aydır korunmuyorduk. kontrol amaclı gittim doktora. sonra bu ortaya çıktı. hakkımızda hayırlısı...

bu bahsettiğiniz septumdan farklı mı oluyor acaba,bu konu hakkında pek bilgim yok,ama bende de rahimde septum vardı,ama çok büyük değil,şimdi 11 haftalık hamileyim dr.um septumu kesenin ittiğini bebk için tehlike oluşturmadığını söyledi.

merhanba arkadaŞlar...4,5 yıllık evlıyım ve pko olduĞu ıÇın Çocuk olmuyordu. Neyse hsg fılmı Çektırdık Şımdıde ayrıca rahmımın kalp Şeklınde olduĞunu ÖĞrendım...

3 dr .gÖsterdım fılmlerımı. 2 sı amelıyat dedı..

1 dr .da bız dırek amelyat Önermıyoruz ÇÜnkÜ amelıyatta rahme zarar verılebılır dedı..

Öncelıkle gebe kalırsn ÜstÜne 3 kere Üst Üste dÜŞÜk yaŞarsan amelıyat Önerıyoruz dedı...

Ayrıca hamıleıĞın evet bu Şekılde belkı zor olucak ama amelıyatı baŞta Önermıyoruz dedı...burdakı yorumlara gÖrede bıraz rahatladım...

GerÇı herŞey allahtan olcaĞı varsa olur yoksa buda bır bahane...her Şerdede bır hayır olabılır....

Allah butun bebek isteyen aillelere kisa zamanda bebek nasib etsin Insallah.Ben bir azeriyim ,ben de arkuat rahime sahibim 10 aydan sonra hamile kaldim tabii ki ilaclarin yardimiyla.yani demek istediyim bu tur rahime sahib olmak hamileliyi engellemiyor, onceleri ben oyle dusunuyordum ancaq Allahima bin sukur hamile kala bildim.Fakat simdi bundan sonrasi ne olacaq benim de hic bi fikrim yok.cunku simdi 6 haftalik gebeyim.insallah hayirlisi neyse o olsun:2:

canim benim 6 yillik aevli bir arkadasimin rahmi böyle kalp seklinde.cocuk olmayinca dr.gitmis ve sekli böyle oldugu icin ameliyat oldu.rahimi normal hale getirebilmek icin.pesinden iyilesme tedavi vs.suan 3 yil daha gecti ve 4 kez tüp bebek yontemini denediler ama cocugu olmadi.konu hassas oldugu icin ve tayin durumundan da bir daha görüsemedik.ama aldigimiz duyum tekrarbir tüp denemesi yapacaklarmis uzerine.umarim sende böyle bir sorun yoktur.allaha emanet ol canim.hayirli bayramlar.

merhaba arkadaslar. benimde durumum ayni.rahim kalp seklinde.ve 5haftalik hamileyim.
BILLURE mende azeriyem.senin durumun nasil simdi.umarim iyisindir.yatak rejimimi uyguluyorsun. hangi ilaclar kullaniyorsun.bilgi verirsen cok sevinirim canim

Merhaba arkadaşlar,
Ben de hamile olduğumu yeni öğrendim. Henüz daha 5 haftalık. Ve malesef benim rahmim de kalp şeklindeymiş. Böyle bir şeyi ilk defa duydum ben de. Doktorum düşük önleyici hap verdi. Bu gün az miktarda kanamam başladı. Lütfen bana dua edin. İnşaAllah bebeğimi kaybetmem.

ben de yaklaşık 1 yıl önce rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrendim. araştırdığımda gebeliklerin düşükle veya erken doğumla sonuçlanabileceğini okudum ve moralim oldukça bozuldu. haziran 2011de hamile kaldım ve hamileliğim boyunca hep aklımdaydı bu durum, doktora da yüzlerce kez sordum, rahmimin kalp şeklinde olmasının getirdiği anormal bir durum söz konusu mu diye. o da küçük de olsa erken doğumun bir ihtimal olduğunu, dert etmemem gerektiğini söyleyip sürekli bana moral verdi. sorunsuz bir hamilelik geçirip, 39 haftanın sonunda doğum yaptım. kalp şeklinde rahmi olan hanımlar morallerini bozmasınlar, ümitlerini yitirmesinler. her zaman kötü sonlanacak diye bir şey yok. umarım herkes sağlıkla ve mutlulukla bebeklerine kavuşur.

cnm sezeryanla mı doğurdun? Benm de rahmim kalp şeklinde.Araştırıyorum ama yeterince bilgiye ulaşamadım. 10haftalık hamileyim. NApcağmı şaşırdım düşürmemek için ve işin kötüsü çalışıyorum.

Merhaba ben de 24 gun once dusuk yaptim nedeni bilinmedi bir hafta sonra kontrolu gittim rahmim hafifi kalp seklindeymis arkuat uterus doktorum dusugun nedeni bu olabilir dedi ve ikinci hamileligimde daha sikki bir takipte olmama gerektigini soyledi.
Merak ettigim sey ise senin hamileligin nasil gidiyor lutfen cevabini yaz benim moralim alt ust oldu ve sadece sizin deneyimleriniz moralimi duzelttir insallah

Merhaba ben de 24 gun once dusuk yaptim nedeni bilinmedi bir hafta sonra kontrolu gittim rahmim hafifi kalp seklindeymis arkuat uterus doktorum dusugun nedeni bu olabilir dedi ve ikinci hamileligimde daha sikki bir takipte olmama gerektigini soyledi.
Merak ettigim sey ise senin hamileligin nasil gidiyor lutfen cevabini yaz benim moralim alt ust oldu ve sadece sizin deneyimleriniz moralimi duzelttir insallah

canım bak korktum şimdi bende 5 haftalık hamıleyım kanamam vardı azar azar dun dr kalp seklınde olduğunu söledi şok oldum 13 yalında çocuğum var nasıl olr saskınlık ben de korkuyorum acaba duşermı düşük telıkem varmış allahım korusun senın kaç hafalıkken duştu kanaman çokmuydu

Merhaba kizlar 7 haftalik hamileyim. Doktorum rahmimin kalp seklinde oldugunu soyledi pko hastayim catlatma ignesiyle gebe kaldim..ne olucak simdi bu nedemek lutfen benimle paylasirmisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar bana da arkuat uterus tanısı konuldu. 3 yıldır bebek istiyoruz. doktor histereskopi olmamı önerdi. bu şekilde rahimi olup hamile kalan var mı? yorum yapan arkadaşlar yaşadıklarınızdan bahsedermisiniz? histereskopi oldunuzmu, çocuğunuz oldumu

canım sen sorun yaşadınmı hamileliğinde?

canım hamile kalabildin mi?

canım sen hemen hamile kalmışmıydın bana da doktor aynı tanıyı koydu ve histereskopi önerdi de hamile kalma şansımı arttırabilrimiş

Merhabalar konu biraz eskimis ama....
3düşüğüm var bugün dr.a gittim burdan arastirip acettoya... Rahim filmim vardi önceden hafif arkuat uterus yaziyor raporunda simdiye kadar cok dr degistim hic biri bunu önemsememisti mustafa bey kesinlkle histeroskopi olmak gerek dedi yoksa daha cok düsük olur saglikli bi gebelige imkansiz gibi konustu ama tüplerin tikanma riski varmis ve tek seferde olmayabilir dei hafif derece yaziyodu ama anlamadim iki defa ameliyat gerekebilir dedi sasirdim sizce ne yapmaliyim bi perinatolog da mi görse filmimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…