kalsıyum ve magnezyum kullananlar bakabilir mi?

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
arkadaşlar bel ağrımı soylemiştim dr a banada kalsıyumla magnezyum verdı.
bunları hergun ıçmek gerekmıyormu?bazılarına dr bı gun bırını bı gun bırını iç demiş sanırım.eger oyle bişey varsa dr a sorayımda bende oyle yapayım,çok kötü zaten tatları:confused:
ayrıca demir ve vıtamın falanda kullanıyorum demir ilacıyla yada çaydan sütten sonra bunlar kullanılır mı kı?
yardımcı olan herkese teşekkürler
Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin..

arkadaşlar bel ağrımı soylemiştim dr a banada kalsıyumla magnezyum verdı.
bunları hergun ıçmek gerekmıyormu?bazılarına dr bı gun bırını bı gun bırını iç demiş sanırım.eger oyle bişey varsa dr a sorayımda bende oyle yapayım,çok kötü zaten tatları:confused:
ayrıca demir ve vıtamın falanda kullanıyorum demir ilacıyla yada çaydan sütten sonra bunlar kullanılır mı kı?
yardımcı olan herkese teşekkürler
Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin..
Bende kullanıyorum canım kalsiyum ve magnezyum u hergün düzenli bi şekilde içmen lazım erteleme.bide benimkilerin tadı cok güzel calcmax kalsiyum ve dimag magnezyum kullanıyorum.

Bende kullanıyorum canım kalsiyum ve magnezyum u hergün düzenli bi şekilde içmen lazım erteleme.bide benimkilerin tadı cok güzel calcmax kalsiyum ve dimag magnezyum kullanıyorum.
tesekkur ederım:anneadayı:
bu arada beşik falan almaya basladınızmı sız,aynı haftalardayız da merak ettım.
bız bu ara bı merakla bakmaya başladık,herkes farklı bişey dıo park yatak mobilya bır suru bişey var.ınsan ne alacağını sasırıyor:mad:

tesekkur ederım:anneadayı:
bu arada beşik falan almaya basladınızmı sız,aynı haftalardayız da merak ettım.
bız bu ara bı merakla bakmaya başladık,herkes farklı bişey dıo park yatak mobilya bır suru bişey var.ınsan ne alacağını sasırıyor:mad:
Rica ederim canım aynen haftamız aynı ben beşiğe karar verdim ay başı nasipse alıcaz newjoy dan blue birdy büyüyen karyola yı alıcam aşık oldum resmen biraz takıntılıyım bu eşya konusunda bişeyi beğendim başka beşik yada park yatak vs bakamıyorum :)

Eklentiler

• unnamed (2).webp
    unnamed (2).webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 585
Rica ederim canım aynen haftamız aynı ben beşiğe karar verdim ay başı nasipse alıcaz newjoy dan blue birdy büyüyen karyola yı alıcam aşık oldum resmen biraz takıntılıyım bu eşya konusunda bişeyi beğendim başka beşik yada park yatak vs bakamıyorum :)
hee buyuyen karyola demek önce besık,sonrada baza gbı normal yatak mı oluo.banada dedıler oyle bışeylerde pek anlamadım:oops:

Magnezyum hergün kullan dedi doktor. Kalsiyum kullanmıyorum. bu arada büyüyen yataklarda beşik sallanmiyor benim baktiklarimda

6. Haftadayım aşırı bel agrım var yatamıyorum resmen. Calsiyumla magnezyum mu kaçıncı haftada başladınız ?

bel fıtıgım var
hamileliğim süresınce bır kac kez tutuldu hastanelık oldum
dr.um osteocare diye bir ılaç verdı
magnezyum+kalsiyum+vitamin d 3 ve çinko içerikli muhtesem bir ilaç
normal magnezyum bana fayda etmedı
bu ilacı günde 2 kez kullanıyordum ama karnım büyüdükçe bel agrılarım yine arttı şimdi 3 kez kullanıyorum
sigorta karşılamıyor fiyatı 25 tl

Back
X