Eki Görüntüle 438231 resim alıntıdır
kızlar ilk resimdeki gibi duruyorum ne kadar dik dursamda ayakta bu şekilde duruyorum..otururken ise daha da gömülüyorum..bu arada boyum 1.68...
23 yaşındayım ders çalışırken hep kitaba gömülürdüm sanırım acısı böyle çıktı
insanlar neden kambur yürüyorsun diyor ama elimde değil kemiklerimin yapısı artık bu şekilde..yani duruştan da değil..sanırım kamburum çıktı iyice...
ben ne yapmalıyım?
dr a gitsem geçermii ve hangi dr a gitmeliyim?
oklava yöntemi bende işe yarar mı bu yaştan sonra?
Ben de kambur duruyorum, pilates ve spor beni azıcık düzeltti. Bazen unutup yine eğildiğim oluyor ama pilatesin gerçekten faydasını gördüm.
ah canım benim aynı dert bendede var
dik duramıyorum elimde değil kambur yürüyorum ve oturuyorum dik durmak için korseler varmış ama hiç denemedim bilmiyorum.
Eki Görüntüle 438231 resim alıntıdır
kızlar ilk resimdeki gibi duruyorum ne kadar dik dursamda ayakta bu şekilde duruyorum..otururken ise daha da gömülüyorum..bu arada boyum 1.68...
23 yaşındayım ders çalışırken hep kitaba gömülürdüm sanırım acısı böyle çıktı
insanlar neden kambur yürüyorsun diyor ama elimde değil kemiklerimin yapısı artık bu şekilde..yani duruştan da değil..sanırım kamburum çıktı iyice...
ben ne yapmalıyım?
dr a gitsem geçermii ve hangi dr a gitmeliyim?
oklava yöntemi bende işe yarar mı bu yaştan sonra?
hepinize teşekkür ederim fizik tedavi uzmanına gideceğim en kısa zamanda inş geçer
Gelişmelerden haberdar et o zaman bizleri de
Belinde,sırtında hiç ağrın oluyo mu peki ?
belimde değil de böyle uzun yol yürürsem falan omzumda ve sırtımda oluyor
sırtıma baktığımda sanki kemiklerim eğrilmiş gibi feliyor yani aslı sorun kamburluk da olmayaiilir kürek kemiklerim fazlaca çıkık dar bişi giysem belli oluyor hemen
Bende fıtıkkta olduğu için ağrım sadece fıtıktan mı diye düşündüm,sorayım dedim
Onunda etkisi vardır mutlaka ağrıya
Dersler yamulttu bizi
şu anda mesela omzum ağrıyo dik durmaya çalıştığım için...evet bizi dersler fena yamulttu
inş bi çaresi bulunur
sana da geçmiş olsun cnm annem de de var fıtık,çok gıcık bi hastalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?