- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Eki Görüntüle 438231 resim alıntıdır
kızlar ilk resimdeki gibi duruyorum ne kadar dik dursamda ayakta bu şekilde duruyorum..otururken ise daha da gömülüyorum..bu arada boyum 1.68...
23 yaşındayım ders çalışırken hep kitaba gömülürdüm sanırım acısı böyle çıktı
insanlar neden kambur yürüyorsun diyor ama elimde değil kemiklerimin yapısı artık bu şekilde..yani duruştan da değil..sanırım kamburum çıktı iyice...
ben ne yapmalıyım?
dr a gitsem geçermii ve hangi dr a gitmeliyim?
oklava yöntemi bende işe yarar mı bu yaştan sonra?
Belki yuzmek iyi gelebilir..
merhaba..2 sene öncesine kadar benim de kambur denecek kadar bozuktu duruşum..ve sonra pilatesle tanıştım..2 senede sopa gibi oldum..işim masabaşı, tüm gün oturduğum halde, artık kambur durunca rahatsızlık yaratıyor...ki yaşın genç daha kolay şekillenirsin ..(senden büyüğüm).. 2 yıl önce böyle olacağımı söyleseler gülerdim..ben de doktora gittim duruşum yüzünden, egzersiz verdi sadece..ama işe yaramadı tabii..iyi bir eğitmen ve düzenli çalışmayla 1,5 yıl veriyorum dimdik olmana...1 sene devam et, fark görmezsen gel foruma yaz işe yaramıyor diye..ama mutlaka bilinçli bir eğitmen, düzenli ve sürekli çalışmayla..(ortalama: haftada 3 gün, 1'er saat)
kızlar malesef ne yüzmeye ne de eğ,tmen eşliğinde pilatese şu anda yaşantım ve ortamım müsait değil...pilates videoları izledim ama yapmaya da korktum sakatlanırım diye...
bende bir zamanlar kambur yürürdüm ama düzelttim nasıl yaptığıma gelince ya sırt üstü yere yatıp omuzlarımı iyice yere yapıştırarak durmaya çaılştım ya sırtımı duvara iyice dayadım çünkü o şekilde olunca sırt tam duvara değiyor yada şunu tavsiye edebilirim ellerinizi arkada kenetliyor ve yürümeye çalışıyorsunuz ben bu şekilde yenmştim umarım işinize yarar ders çalışırkende sıtınıza ortopedik yastık koyabilirsiniz geçmiş olsun.
Banada doktor egzersiz vermişti
Bi kaç kere denedim
Biliçsizce resme bakarak yaparsam kendimi sakatlarım diye bıraktım bende :26:
Opera,emeğine sağlık
Anlattığın zamanda gayet anlaşılıyodu zaten,ben anladım en azından
Deneyeceğim,nişanlın platese mi gidiyo yüzmeye mi orayı çözemedim :44:
aynı sorun benim erkek arkadaşımda da varberaber olduğumuz her an dik dur dik dur demekten ben bıktım spora gidiyor ama body e gidiyor etkisi olur mu bilmiyorum platese gitdiyorum erkek platese mi gider hep kadınlar var diyor ikna edemiyorum
body derken, tam olarak ney yapiyor?
vücut geliştiriyor yani geniş omuz, kas ,baklava yapma amaçlı yani :)
vücut geliştiriyor yani geniş omuz, kas ,baklava yapma amaçlı yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?