Kambur duruyorum ne yapmalıyım?

Belki yuzmek iyi gelebilir..

Banada doktor egzersiz vermişti
Bi kaç kere denedim
Biliçsizce resme bakarak yaparsam kendimi sakatlarım diye bıraktım bende :26:

kızlar malesef ne yüzmeye ne de eğ,tmen eşliğinde pilatese şu anda yaşantım ve ortamım müsait değil...pilates videoları izledim ama yapmaya da korktum sakatlanırım diye...

kızlar malesef ne yüzmeye ne de eğ,tmen eşliğinde pilatese şu anda yaşantım ve ortamım müsait değil...pilates videoları izledim ama yapmaya da korktum sakatlanırım diye...

Canım bilinçsizce yapma bence zaten
Üniversitede mi okuyosun ?
Yazın tatilde hem bi doktora görünürsün sonrada platese başlarsın

ben de kambur dururum , aklıma geldikçe düzelirim ama yine aynı şekilde bulurum kendimi.
Belim ve boynumda ağrılar da başladı

bende bir zamanlar kambur yürürdüm ama düzelttim nasıl yaptığıma gelince ya sırt üstü yere yatıp omuzlarımı iyice yere yapıştırarak durmaya çaılştım ya sırtımı duvara iyice dayadım çünkü o şekilde olunca sırt tam duvara değiyor yada şunu tavsiye edebilirim ellerinizi arkada kenetliyor ve yürümeye çalışıyorsunuz ben bu şekilde yenmştim umarım işinize yarar ders çalışırkende sıtınıza ortopedik yastık koyabilirsiniz geçmiş olsun.

çok teşekkür ederimm

bu konuda bir fikrim yok fakat burdan yardım almak yerine bir doktora görün istersen önemli bir şey olabilir.

Banada doktor egzersiz vermişti
Bi kaç kere denedim
Biliçsizce resme bakarak yaparsam kendimi sakatlarım diye bıraktım bende :26:

Bence faydasını görürsün:) ben bir ara her cuma gidiyordum.. Sırf sevk icin gidiyordum... İnce fisiyim olmazsina rahmen bambaşka bir şekil almaya başladmisdi. 2 senedir gitmiyorum. Gitsem, gitsem senede tas patlada 5 devadir. Sırt ve hata tüm kaslar icin çok idial. Google'dan uzman yuzuyuculerin resimlerine bir göz at..bel, omuz, sırt anlarsın.

Ayrica benim nişanlım haftada en az 4 defa gider! Hem vazla kilolarından kurtuldu. Hemde hayatımda kimsede görmediğim kadar dik yürüyor. Gören mankenlerin yürüdüğü bodyumundan yürüruyor sanar. Hata ben bu kadar dik yürümesine sınır olurum.
Okadar dikki.., O yaklaşık 1 senedir gidiyor, yada bir buçuk. Keske birisi olsa bende sürekli gitsem diyorum hep.
Yuzme bilmiyen arkadaslar kursa gide bilir.

gitme şansı olmayan arkadaşlarda söyle bir fikrim var artık bozuk Turkceyle ne kadar anlata bilirsem.
Bir sandalyi geniş olan bir odanıza koyup, oturma yerine göbek/ karin kısmına uzanin.
Dik durup ellerinizi ve kolarinizi makaz seklinde açıp kapatın.

Kac dakika yapmalıyım deseniz, hiç fikrim yok ama nişanlım 1 saat gibi yüzer. Denemek isteyenler şimdilik 10 dakika ile başlasın. Sandalye tekniğinden fayda gormezsinizde ( bence gorursunuz) en azsindan kaslarınısa faydası olur, bacak, kalça,kol vs.

İnternete bir goZ atarım belki gercekden böyle bir yöntem uyduran vardır. Belki resim acikladigimdan daha kolay olur anlamanız icin.

Yüzmeye gide bilme şansı olan, ilk olarak yüzmeyi öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar hic aklimda olan bir rezim bulamadim. Kendim bir resim yapmaya calisdim onu ekliyorum. belki bir sey anlarsiniz. Bu arada aslida banbaska bir resim gordum ve onunda guzel bir sandalye ornegi olacagini dusundum ama simdi anlamak istemeyen arkadaslar olur, iyi niyetim kotuye cekilir diye onu koymayi korkuyorum. Ama buyrun kendi yaptigim eserim

Eklentiler

• $yuzme1.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 130
yanlis resim eklendi..

tekrar buyrun

Eklentiler

• $opera.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 131
Opera,emeğine sağlık
Anlattığın zamanda gayet anlaşılıyodu zaten,ben anladım en azından
Deneyeceğim,nişanlın platese mi gidiyo yüzmeye mi orayı çözemedim :44:

şekerim anlamdım tam olarak..bunu mu yapcaz ama sandalyede mi yapıcaz bi aydınlatsan bizi please

aynı sorun benim erkek arkadaşımda da var beraber olduğumuz her an dik dur dik dur demekten ben bıktım spora gidiyor ama body e gidiyor etkisi olur mu bilmiyorumplatese gitdiyorum erkek platese mi gider hep kadınlar var diyor ikna edemiyorum

Opera,emeğine sağlık
Anlattığın zamanda gayet anlaşılıyodu zaten,ben anladım en azından
Deneyeceğim,nişanlın platese mi gidiyo yüzmeye mi orayı çözemedim :44:

sende sagol canim! en azindan herkez gibi elesdirmiyorsun, yanlis yazdigim icin, yada klavyemde turkce harflerimin olmadigi icin
tatlim nisanliminki, nerdeyse gozle gorulmeyecek ufak bir kaburu oldugunu dusunuyor.. ama bunun icin gitmiyor bence..
sirf fisigini sexy yapmak icin, en cokda zayiflamak icin. Suan istedigi kiloda olmayi basardi.
Ama bakdi cok hosuna gitti suanki hali, devam ediyor.

ama bir iki deva ile olmaz, bilkiyorsun degilmi? benimki en az bir sene ugrasdi... ama ben onun o abartili dik yuruyusunu hic sevmiyorum cunku...................................cok goze batiyor, yani butun gozler uztunde
yada kamburu beli olmazsin diye yapiyordur bak.. buda simdi aklima geldi..Ama neyse, sen yuzmeden sasma... ben kendimde zamaninda faydasini gordum..
belki googleya yuzmenin faydalari diye bir sey yazarsan daha cok bilgilenirsin canim.

Insallah bir nefi yardimci olurum ve hic kimse kendisini kotu hisetmez

body derken, tam olarak ney yapiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…