Kameraya almış olabilir mi?

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.518
173
Kızlar bugün hastanedeydim. Bir teyze ile konuşuyorduk. Ya dedi kadın her yer suriyeli devlet nasıl bakıyor onlara bizim millet aç falan dedi bende doğru teyze bakıyor cidden dedim. Öncesinde konuşurken çalışıyor musun nasıl işler falan derken ücretli öğretmen olduğumu öğrenmişti. Neyse arkadaki genç bizi dinliyormuş. Neyse sonra çocuk bana öğretmenim bir anlatır mısın nasıl bakıyor devlet onlara dedi. Bende bize yardımlar geliyordu bizde onlara veriyoruz mesela giysii kırtasiye veya birkaç tür dedim ama bizi vatandaşımıza gelmezdi bu da onları arsız yapıyordu dedim. Çocuk bana hocam böyle konuşma ama sen kamu personelisin bir yerde kamera olsa sorun yaşarsın dedi. Bende şaşırdı bir an. Elinde telefon vardı
Bir yanda döndürüyordu telefonu bir anda içime bir kuşku düştü. Çekse anlar mıydım acaba? Ya da çekmişse ücretli öğretmenim ama bir şey olur mu ki? Atanma durumum var.

Kötü bişey dememişin ki seni korkutmak istemiş kendince salak işte bişey olmaz korkma millet devlet adamlarına bile neler neler söylüyo devletin polisin işi gücü yokta bunla uğraşacak

Kameraya almış dahi olsa yüz tanıma sistemi henüz ülkemizde aktif değil bildiğim kadarıyla, isim cisim bilmeden ne yapabilir?

Hiç bişey olmaz. Aklınca seni korkutup göz dağı vermiş. Daha 2 saat önce Ekrem İmamoğluna ağza alınmayacak hakaretler eden dangalaklar vardı. Onlar elini kolunu sallaya sallaya gitmişler. Sen suriyelilere devlet bakıyo dedin diye ne olacak ki. Hem eksik mi var ? Yalan yanlış mı var? Besliyolar tepemize çıkardılar. Herşey aldı başını gitti. Millet evini zor geçindiriyo, onlara gıda yardımları, para yardımları..

Suriyelilerin ayrıcalıklı olmasıyla ilgili konuşmayan mı var? Herkese bir yaptırım olsa yanmıştık.

Herkesle siyaset, din, hayat görüşü vs konuşulmaz. Taban tabana zıt olduğum bir muhabbet gecse mesela otobüste konuşmam. Bir devlet memurunun da konuşurken dikkatli olması gerekir. Bence endiselenmeniz yersiz bu durum için, kayda almamıştır ama daha sonra cidden bir şey olursa aklınızda bulunsun. İyi ya da kötü hiçbir yerde yorum yapmayın, şu anda güvenlik soruşturması geçiren biri olarak diyorum bunları.

Soylediklerin dogru, da gercekten isin icinde bi kamera olayi varsa basin yanabilir... bende yari kamu bir yerde ogretmen olarak calisiyorum. Malum yakin gecmisimizde yasananlardan dolayi facebook uzerinden konuyla alakali geyigine karikatur paylsan hocalarimizi bile isten cikarttilar ve tekrar atanabilmelerinib onu kesildi.hatta sirf bir arkadasimiz miting de (kendisi bile degil) ona benzeyen birini o sandilar, kiz ispat edemedigi icin kendisi olmadigini isten cikarildi

İşte böyle böyle sindiriliyoruz.Korkunu anlayabiliyorum haksız da sayılmazsın zira haklı haksız bir ihbarla gorevinden ihraç edilen insanlar da yok değil .Doğru konuşmak suç oldu artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…