Kameraya almış olabilir mi?

Hastanelere gidip bakarsanız türkiye vatandaşı hasta sayısı ile mülteci sayısını kıyaslayıp anlarsınız zaten. Özellikle kadın Doğum bölümlerinde sırada full onlar var. Bu yasıma kadar fakir bir ailede büyüdüm hep çalışarak okudum ama bir destek göremedim. Dul ve yetim maaşı ile sizi zengin sandıklarından hiç bir yardımda alamadık. Üniversite okurken temizlik bile yaptım evlerde. Şu ülkemizdeki sığınmacılar ki hepsini bir tutmuyorum geneli çalışmıyor devletten geçiniyor.

Siz kötü birşey dememişsiniz, yani suç teşkil edecek bir durum yok. Devletimize kötü birşey dememişsiniz. O da çekmemiştir zaten.

Bisey olmaz muhtemelen de disarda tanimadiginiz etmediginiz insanlarla bu muhabbetlere girmeye gerek var mi?

biz ağzımızı açamayalım,hakkımızı aramayalım,fikir özgürlüğü yalan olsun, diyemi seçiyoruz bu başımıza insanları ya... çektimi bilmem belki cidden iyi niyetle uyarmıştır .... bukadar korkak daha doğrusu korkutulmuş bir millet olduğumuz için çok üzülüyorum

Belki cekmistir ama sen niye böyle bir sohbete giriyorsun? suriyeliler sadece devletin onlara sundugu yardim ve hizmetlerden faydalaniyorlar.
sence suclu kim?
almanyada dolu- adamlar mecbur devletden yardim aliyorlar.
oturumlari yok, calisma izinleri yok- dil bilmiyorlar. nerde calisacaklar? TRden genc, okumus nufüs fiskiriyor- onlari dogru düzgün kim ise alir? aynisi almanya icinde gecerli- azda olsa insan haklarini ayaklar altina almadan yorum yapin.
unutmadan- TC baya baya Eurolari cepliyor onlar icin :) onlarin yedigi para genelde benim cebinden cikiyor.
istersen arastir

Aslında bende hoşlanmıyorum. Yanımdaki bayan sen öğretmensin bilirsin. Yardım ediyorlar dimi deyince dedim bende evet şu şu yardımlar yapılıyor ama bizim insanımıza yoktu dedim. Aslında bende hoşlanmam

Kamu personeli olsanız bile fikirlerinizi söylemekte özgürsünüz birşey olacağını hiç sanmam korkmayın. Ses kaydı yapmamıştır yapsada ne diyecek yani bir öğretmen böyle böyle mi konuşuyor diyecek desin ne olacakkii. Sizin bu dediklerinizi hatta çok daha fazlasını birçok kamu personeli sosyal medyada kendi şahsı sayfasında paylaşıyor.

Kamu personeli olsan ne olacak artık konuşmayacak miyiz ağzımızı açmayacak miyiz gerçekleri söylerken korka korka mi yapacağız bunu nasıl bir hale geldik.

Aslında kastettiğim oydu. Sadece bunu dle getirince yabancıya ücretli çalışınca da korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…