- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Bilmiyorum. Onu fark etmedim.Suratını cekti mi ki kamera acısıyla ?
Hem sövmemişsin ki bişey olacagını sanmıyorum
Aslında bende hoşlanmıyorum. Yanımdaki bayan sen öğretmensin bilirsin. Yardım ediyorlar dimi deyince dedim bende evet şu şu yardımlar yapılıyor ama bizim insanımıza yoktu dedim. Aslında bende hoşlanmamEger buraya yazdığınızi soylediyseniz korkacak bir sey yok. Ama bende ulu orta bu konular hakkinda konuşulmasını dogru bulmuyorum acikcasi. Ozellikle bir ogretmenin bazi konularda daha hassas olmasi lazim. Genis düşünmesi lazim.
Genç bizim oradan ve kim olduğumu biliyor aslında burası küçük yerKameraya almış dahi olsa yüz tanıma sistemi henüz ülkemizde aktif değil bildiğim kadarıyla, isim cisim bilmeden ne yapabilir?
Öyle aslında ama korktumDediginde bisey yok ohooo sana gelene kadaaar..
Genç bizim oradan ve kim olduğumu biliyor aslında burası küçük yer
Küçük bir yer burası. Tanıyor çocuk beni ama dediğiniz doğru gizli çekmek daha suçalmamıştır. alması suç zaten kendi başı daha çok yanar. diyelim ki aldı görüntüdekinin siz olduğu nerde belli olacak.
Yok gerçekti. Korkum devletle çalışıp siyasi konuşmak gibi oldudaSöylediklerin yalan mıydı yani o yüzden mi bu tedirginlik?
Öyle cidden her şeyden korkar oldukYalan değil yanlış değil konuşmaya korkar olduk
Kamu personeli olsan ne olacak artık konuşmayacak miyiz ağzımızı açmayacak miyiz gerçekleri söylerken korka korka mi yapacağız bunu nasıl bir hale geldik.Kızlar bugün hastanedeydim. Bir teyze ile konuşuyorduk. Ya dedi kadın her yer suriyeli devlet nasıl bakıyor onlara bizim millet aç falan dedi bende doğru teyze bakıyor cidden dedim. Öncesinde konuşurken çalışıyor musun nasıl işler falan derken ücretli öğretmen olduğumu öğrenmişti. Neyse arkadaki genç bizi dinliyormuş. Neyse sonra çocuk bana öğretmenim bir anlatır mısın nasıl bakıyor devlet onlara dedi. Bende bize yardımlar geliyordu bizde onlara veriyoruz mesela giysii kırtasiye veya birkaç tür dedim ama bizi vatandaşımıza gelmezdi bu da onları arsız yapıyordu dedim. Çocuk bana hocam böyle konuşma ama sen kamu personelisin bir yerde kamera olsa sorun yaşarsın dedi. Bende şaşırdı bir an. Elinde telefon vardı
Bir yanda döndürüyordu telefonu bir anda içime bir kuşku düştü. Çekse anlar mıydım acaba? Ya da çekmişse ücretli öğretmenim ama bir şey olur mu ki? Atanma durumum var.
Aslında kastettiğim oydu. Sadece bunu dle getirince yabancıya ücretli çalışınca da korktum.Hiç bişey olmaz. Aklınca seni korkutup göz dağı vermiş. Daha 2 saat önce Ekrem İmamoğluna ağza alınmayacak hakaretler eden dangalaklar vardı. Onlar elini kolunu sallaya sallaya gitmişler. Sen suriyelilere devlet bakıyo dedin diye ne olacak ki. Hem eksik mi var ? Yalan yanlış mı var? Besliyolar tepemize çıkardılar. Herşey aldı başını gitti. Millet evini zor geçindiriyo, onlara gıda yardımları, para yardımları..
Haklısın, yanlış oldu.Birdaha tanimadiginiz insanlarla konusmayin
Devlette olunca korktum sanırım ücretli de olsamSuriyelilerin ayrıcalıklı olmasıyla ilgili konuşmayan mı var? Herkese bir yaptırım olsa yanmıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?