suan devlet iizn verene kadar siz önleminizi alacaksiniz2 aylik
pandemi marttan beri var. bende bu sureçte gebelik düşünsemmi acaba diye bir konu açmıstım. ama şunu unutmayalım bu sureçte gebeliği göze alan bir imtiyaz beklememeliki olmamalı. Gebeliği göze aldıysanız olabilecekleride tahmin etmiş olmalıydınız..2 aylik
suan devlet iizn verene kadar siz önleminizi alacaksiniz
aslinda tum hamilelere vermeleri lazimAlıyorum zaten de tek benim almamla olacak mi en basit ayni tuvaletleri , servisi vs kullanıyor bir suru insan
siz panmdemi öncesi kalmışsınız o ayrı bir konuki sizin gibi bir sürü insan var. ama pandemi sürecinde düşünenler için bir ayrıcalık beklemek yanlış olur. bi düşünsenize hamilelere ayrıcalık verilecek dese tüm kamu özel evli bayanlar hamileliği düşünür böyle zihniyette bir sürü insan var. Bu arada hamile kalamayan erkekler evli olmayan bayanlar vs vs onların suçu ne ben hamileyim diye onlar neden benim iş yükümü alsınlar..Ben pandemiden 1ay once hamile kaldim
Suan 7aylik oldum.ama pandemi sonrasını devlet saymıyor demek
siz panmdemi öncesi kalmışsınız o ayrı bir konuki sizin gibi bir sürü insan var. ama pandemi sürecinde düşünenler için bir ayrıcalık beklemek yanlış olur. bi düşünsenize hamilelere ayrıcalık verilecek dese tüm kamu özel evli bayanlar hamileliği düşünür böyle zihniyette bir sürü insan var. Bu arada hamile kalamayan erkekler evli olmayan bayanlar vs vs onların suçu ne ben hamileyim diye onlar neden benim iş yükümü alsınlar..
[/QUOTE
Bu nasil bir kafa ya kim pandemi var izinli olayım diye hamile kalır
, üstelik hamile kalmak o kadar kolay mi ha diyince haftasina hamile mi kalınıyor
mesela su da var insanlar tedaviyle hamile kaldığı iicn o donemde denk gelebiliyorsiz panmdemi öncesi kalmışsınız o ayrı bir konuki sizin gibi bir sürü insan var. ama pandemi sürecinde düşünenler için bir ayrıcalık beklemek yanlış olur. bi düşünsenize hamilelere ayrıcalık verilecek dese tüm kamu özel evli bayanlar hamileliği düşünür böyle zihniyette bir sürü insan var. Bu arada hamile kalamayan erkekler evli olmayan bayanlar vs vs onların suçu ne ben hamileyim diye onlar neden benim iş yükümü alsınlar..
amacım tartışmak vs değil. siz kendi bakış açınızdan sadece kendinize yönelik düşünüyorsunuz. bense genel düşünüyorum. genel anlamda bu konuda devletten bir beklenti olmaıs yanlış olur. sizin mesleğiniz gereği evden çalışabilirsiniz. Aama bir hemşire evden çalışamaz bir temizlik personeli evden çalışamaz.Ayrica idari izinliler evden isini yapmaya devam ediyor kimsenin kimseye is yıktığı falan yok hazımsızlık var anlaşılan
size kesinlikle bu zihniyette olduğunuzu söylemedim. ama bu zihniyette olupta bu sureçi kullanmak isteyen çok insan var. belki sizin cevrenizde olmaya bilir. sizde olmaya bilir siniz. am biraz genel düşünmek lazım..
siz panmdemi öncesi kalmışsınız o ayrı bir konuki sizin gibi bir sürü insan var. ama pandemi sürecinde düşünenler için bir ayrıcalık beklemek yanlış olur. bi düşünsenize hamilelere ayrıcalık verilecek dese tüm kamu özel evli bayanlar hamileliği düşünür böyle zihniyette bir sürü insan var. Bu arada hamile kalamayan erkekler evli olmayan bayanlar vs vs onların suçu ne ben hamileyim diye onlar neden benim iş yükümü alsınlar..
amacım tartışmak vs değil. siz kendi bakış açınızdan sadece kendinize yönelik düşünüyorsunuz. bense genel düşünüyorum. genel anlamda bu konuda devletten bir beklenti olmaıs yanlış olur. sizin mesleğiniz gereği evden çalışabilirsiniz. Aama bir hemşire evden çalışamaz bir temizlik personeli evden çalışamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?