Kamu/Özel Sektor Hamile Çalışanlar

Pampamik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
98
64
3
Biliyorsunuz kamuya tekrar esnek calisma geldi, özel sektör de durum nasil işler bilmiyorum ama bir düzenleme ona da yapilir sanirim

Ben özellikle Hamile olanları düşünüyorum biz ilac kullanamıyoruz, Allah korusun sadece vitamin takviyesi yapılıyormus .Ilk salgin başladığında tüm hamileler idari izinliydi fakat simdi 24 uncu haftaya kadar gelmek zorundalar, siz ne düşünüyorsunuz? kış ta geliyor ya hastalanirsak ya bebege birsey olursa atlatanlar var ama yine de endise ediyorum ben

pandemi marttan beri var. bende bu sureçte gebelik düşünsemmi acaba diye bir konu açmıstım. ama şunu unutmayalım bu sureçte gebeliği göze alan bir imtiyaz beklememeliki olmamalı. Gebeliği göze aldıysanız olabilecekleride tahmin etmiş olmalıydınız..

Alıyorum zaten de tek benim almamla olacak mi en basit ayni tuvaletleri , servisi vs kullanıyor bir suru insan
aslinda tum hamilelere vermeleri lazim
6ayliktan sınırlandırmaları iyi degil
Acaba covidden sonra hamile kalindi diyemi vermiyorlar

Ben pandemiden 1ay once hamile kaldim
Suan 7aylik oldum.ama pandemi sonrasını devlet saymıyor demek

Özel sektöre bir düzenleme geleceğini sanmıyorum.
Hamilelere zaten günde 7,5 saat çalışma süresi
Kamuda iseniz amirle anlaşıp ona göre belki evden ya da belirli günler yıllık izin vs şeklinde yürüyebilirsiniz.

Lafa bak hamile kalırken düşünseydine getirmiş lafi biri cok bilmiş ... senden tavsiye isteyen olmadi ben hamile olanlarla iletisim kurmaya çalısıyorum, senin hamile kalmayi planli hale getirmen kimsenin umrunda değil ancak bu konu bircok kisiyi ilgilendiriyor .

Ben pandemiden 1ay once hamile kaldim
Suan 7aylik oldum.ama pandemi sonrasını devlet saymıyor demek
siz panmdemi öncesi kalmışsınız o ayrı bir konuki sizin gibi bir sürü insan var. ama pandemi sürecinde düşünenler için bir ayrıcalık beklemek yanlış olur. bi düşünsenize hamilelere ayrıcalık verilecek dese tüm kamu özel evli bayanlar hamileliği düşünür böyle zihniyette bir sürü insan var. Bu arada hamile kalamayan erkekler evli olmayan bayanlar vs vs onların suçu ne ben hamileyim diye onlar neden benim iş yükümü alsınlar..

mesela su da var insanlar tedaviyle hamile kaldığı iicn o donemde denk gelebiliyor
İlaçlar filmler tupbebek yada yas geçmesi
İnsanlarin ruhhali baska hamilelik olunca
Bilemiyorum.
ALLAH herkesin yardımcısi olsun

Ben hamileliğimin büyük çoğunluğunu evde geçirdim.
Şimdi çalışıyorum. Esnek uygulama da idari amirimizin inisiyatifinde. Henüz bir haber yok, bekliyoruz.
Kamu/özel fark etmeksizin tüm gebeler izinli olmalı.

size kesinlikle bu zihniyette olduğunuzu söylemedim. ama bu zihniyette olupta bu sureçi kullanmak isteyen çok insan var. belki sizin cevrenizde olmaya bilir. sizde olmaya bilir siniz. am biraz genel düşünmek lazım..

Ayrica idari izinliler evden isini yapmaya devam ediyor kimsenin kimseye is yıktığı falan yok hazımsızlık var anlaşılan
amacım tartışmak vs değil. siz kendi bakış açınızdan sadece kendinize yönelik düşünüyorsunuz. bense genel düşünüyorum. genel anlamda bu konuda devletten bir beklenti olmaıs yanlış olur. sizin mesleğiniz gereği evden çalışabilirsiniz. Aama bir hemşire evden çalışamaz bir temizlik personeli evden çalışamaz.

size kesinlikle bu zihniyette olduğunuzu söylemedim. ama bu zihniyette olupta bu sureçi kullanmak isteyen çok insan var. belki sizin cevrenizde olmaya bilir. sizde olmaya bilir siniz. am biraz genel düşünmek lazım..

Iyi o zaman ben 35 yasima giriyorum dr um da daha

Pandemi öncesi sonrasi ne fark ediyor asi mi bulundu sayilar tekrar yükseliyor

Tat
Madem amacın tartışma değil o zaman ilk mesajında hamile kalmasaydınıza niye getirdin lafi herkesin bir plani var yasi var tedavisi var vs böyle bilip bilmeden konuşmak neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…