Fedakarlıktan kasıt nedir? Işten çıksın ya da hastalık kaparsa eee nabalim kalmasaymış hamile mı?Nefret sahibi değilim. Sadece bu durumu siz tercih ettiniz, fedakarlık yapması gereken taraf sizsiniz demek istiyorum.
Yoo baya nefret dolu göze aldıysan yapacak bisi yok demissiniz arkadaşa. Hamilelik şak diye planladığın ay olmuyor. Kimse bu kötü süreçte hamileliğini tedirgin geçirmek istemez. Isıtıyorsunuz ki hamileyse hamile banane kaparsa kapsın. Biraz vicdan. Hamile arkadaşlar inşallah sorunsuz geçer hamileliğiniz.
Tabi ki hastalık kapmasın. Allah korusun. Ama bebek sahibi olmadan işe başlayacağı dönem için planlamasını yapsın demek istiyorum. Şu an yapılacak bir şey yok.Fedakarlıktan kasıt nedir? Işten çıksın ya da hastalık kaparsa eee nabalim kalmasaymış hamile mı?
Siz burayı düzgün okuduğunuza emin misiniz? Yoksa sizin için de “nasılsa hamile hormonları tavandır boşver “ mi diyelim?Bu nasıl bi yorum? Gebeliği göze aldıysanız başınıza gelenlere katlanacaksınız mı demek istiyorsunuz hayırdır anlamadım ?
işte bunu anlamıyorlar. kimsenin bebeğine birşey olsun falan demiyoruz hepimizin evladı var. Allah hepsini korusun. Ama hamilelik bir imtiyaz değildir. ayrıcalık beklenmez. hele böyle bir süreçte bebek olduysa önlemini kendin almalısın. devletin kurumunun kimsenin senin için özellikli bir şey yapmasını beklemezsin. gebelik planlı bir süreç değil diyorsunuz. Bazı özel durumlar dışında bebek bile isteye yapılan bir şeydir. yani biri alıp karnınıza koymadıki. Bile isteye olan bir bebek. Hemen hamileler alınmış ben hamileler tü kaka falan demedim bende bu süreci yaşadım ki daha kısa bir süre önce bu süreçte gebelik düşünmekle ilgili bir konum bulunuyor. Ama akesinlikle bu süredede hamile kalsam ben gebeyim ben işe gitmeyim bebeğim var karnımda demem. bebeği olmayanların ne sucu var ki.. evde çocuğu hastası yaşlısı vs vs hepimiz risk altındayız arkadaşlar. Bu süreçte hepimiz kendi önlemini almayız. Hepimiz sorumluluklarımızı bilirsek. Devletten veya başkalarından beklentilere girmeyiz.
neden hamile kalanlara fasülye gibi nimetten davranmamız gerekiyor anlamıyorum. pandemi zamanı bile isteye hamile kalan birinin gelip de burda
Tabi ki hastalık kapmasın. Allah korusun. Ama bebek sahibi olmadan işe başlayacağı dönem için planlamasını yapsın demek istiyorum. Şu an yapılacak
Arkadaş banlandi sizi duyamaz. Boşa nefret kusmayın bence. Isi baskasi yapmiyor yahu sakin olun evden calisiyor cogu izinli kisi.Kimse bu pandeminin bu kadar uzun süreceğini bilmiyordu. Ayrıca dünyaya bir bebek gelecekse akan sular durur benim gözümde. Zaten kamu da gereken imtiyaz tanınıyor umarım özel de çalışanlara da tanınır. Hamileler şuan risk grubu pek çok hasta gibi. Ilaveten çocuğunuz varsa hamileliğin öyle ay bu ay kalayım madem diyerek oluşmadığını biliyorsunuzdur..Siz burayı düzgün okuduğunuza emin misiniz? Yoksa sizin için de “nasılsa hamile hormonları tavandır boşver “ mi diyelim?
O bile isteye hamile kaldıysa ki hakkı kalabilir,
Niye baskası onun yüzünden mesai yapıcak iş yükü artıcak? Üstelik pandemi sürecindeyiz herkes işinden olmaktan korkuyor, millet ne maaşlara göz yumuyor işsiz kalmamak adına. O çalışanın çocuğu ailesi yok mu? Bunu bilip hamilelik planlıyorsa burada ağlamasın hangi özel kurum ona iltimas vericek? Milletin annesi babası hasta patronlar izin vermiyor izne ki hastalık planlanmış bir şey değil . Gururuyla gtsin istifa etsin sağlıcakla bebeğini büyütsün.
Aynen öyle. Sanki bi sabah uyandın karnına bebek koymuşlar da onun haberin yokmuş gibi davranamaz.işte bunu anlamıyorlar. kimsenin bebeğine birşey olsun falan demiyoruz hepimizin evladı var. Allah hepsini korusun. Ama hamilelik bir imtiyaz değildir. ayrıcalık beklenmez. hele böyle bir süreçte bebek olduysa önlemini kendin almalısın. devletin kurumunun kimsenin senin için özellikli bir şey yapmasını beklemezsin. gebelik planlı bir süreç değil diyorsunuz. Bazı özel durumlar dışında bebek bile isteye yapılan bir şeydir. yani biri alıp karnınıza koymadıki. Bile isteye olan bir bebek. Hemen hamileler alınmış ben hamileler tü kaka falan demedim bende bu süreci yaşadım ki daha kısa bir süre önce bu süreçte gebelik düşünmekle ilgili bir konum bulunuyor. Ama akesinlikle bu süredede hamile kalsam ben gebeyim ben işe gitmeyim bebeğim var karnımda demem. bebeği olmayanların ne sucu var ki.. evde çocuğu hastası yaşlısı vs vs hepimiz risk altındayız arkadaşlar. Bu süreçte hepimiz kendi önlemini almayız. Hepimiz sorumluluklarımızı bilirsek. Devletten veya başkalarından beklentilere girmeyiz.
anlamadığım şey şu neden bi fikre katılmadığınızda direk parmak sallayan bağıran çağıran tipler gibi öfke dolusunuz herkes gayet okudğunu anlıyo ne okuduğunu biliyo
evet küçük çocuğu olana da hasta ailesi olana da Allah yardım etsn biz onlar sürünsün mü dedik ya da fasülyeden nimet sayılmayı beklemek falan bunlar nasıl tabirler kimse yattığı yerden para kazanmak istemiyo
önce herkes şunda anlaşsın bence nasıl 65 yaş üstüne sağlıksal risk varsa hamilelre de var neden çünkü ilaç kullanamıyolar.
evet diyebilirsiniz yapamıyosanız istifa edin gayet makul bi çözüm sonuçta burda kmse dilencilik yapmıyo konu sahibi içini dökmüş linç yiyo resmen aynı fikirde değilsiniz diye bu kadar öfkeli olmanıza gerek yok
neden konuyu manipüle ediyorsunuz kimsenin hamilelere tü kaka dediği falan yokki hepimiz bu sureçleri geçmiş insanlarız.kimse hamile neden kaldında demedi hamile kaldıysan kimsedne beklentin olmamalı bu süreçte kimse kimseye ayrıcalık tanıyacak durumda değil hepimiz kendi canımızın derdindeyiz.Allah hepimizin çoluğumuzun çocuğumzun canını korusun. kimseye ne kinimiz ne nefretimiz nede saldırışımız var..Şu forumda her şeyi okudum ama hamile kadına eee kalmasaymışsın hamile denilmesini bu kadar vicdane
Arkadaş banlandi sizi duyamaz. Boşa nefret kusmayın bence. Isi baskasi yapmiyor yahu sakin olun evden calisiyor cogu izinli kisi.Kimse bu pandeminin bu kadar uzun süreceğini bilmiyordu. Ayrıca dünyaya bir bebek gelecekse akan sular durur benim gözümde. Zaten kamu da gereken imtiyaz tanınıyor umarım özel de çalışanlara da tanınır. Hamileler şuan risk grubu pek çok hasta gibi. Ilaveten çocuğunuz varsa hamileliğin öyle ay bu ay kalayım madem diyerek oluşmadığını biliyorsunuzdur..
“evet diyebilirsiniz yapamıyosanız istifa edin gayet makul bi çözüm sonuçta “
Ee ben bunu dedim bana niye “beğenmedim” basıyorsunuz???
“ şu neden bi fikre katılmadığınızda ” demişssiniz ama
Siz katıldığınız fikre de tepki veriyorsunuz
Ben de onu yazdım yukarıda devletteki sağlık çalışanlarına bile iltimas gösterilmeyen şu süreçte bile isteye hamile kalıp özel sektörden hele ki bu dönemde hamile ayrıcalığı beklemkte “biraz şov bence”Bizim ülkemizde şu algı ne zaman değişecek acaba?
Ben sürünüyorsam, o da sürünsün !
Ne güzel..
Kimsey için covid dönemi hamile kaldı diye yadırgama hakkı kendimde bulmuyorum. Ben ocak ayında hamile kaldım.
İşe gitmek istemedim evet. Hem bağışıklığım daha düşük, hem covid hasarını henüz tam bilmiyoruz bebekte kalıcı/geçici hasar bırakır mı düşüncesi..İnanın o stres bile insana yetiyor.
Ayrıca dilek hemşireyi unutmuş herkes, hatırlatmak isterim. Bebeğini koklayamadan göçüp gitti buralardan.,
İşi bırak demekte ne bileyim, biraz şov bence..
Arkadaşın da üslubu çok iyi değil, onu da demeden geçmeyeyim.
Umarım siz sağlıklı bir dönemde hamile kalırsınız.Ben de onu yazdım yukarıda devletteki sağlık çalışanlarına bile iltimas gösterilmeyen şu süreçte bile isteye hamile kalıp özel sektörden hele ki bu dönemde hamile ayrıcalığı beklemlte “şov bence”
Yahu kadına daha ne diyecekler. Yok kalmasaydın ee kaldıysan sonuçlarına katlanacaksin vs. Bana garip geliyor bu yorumlar. Ha denince hamile kalınmıyor ki. Kalmış işte ne yapsın . Ayrıca bu Imtiyaz sadece gebelere degil pek cok bağışıklık sistemini baskılayan ilaç kullanan kişiye tanınıyor. Hatta emin olun hamileler gidiyor ama onlardan gelmeyen daha çok.. Bu süreçleri pandemide geçirmediniz ama dimi. Orası kesin.neden konuyu manipüle ediyorsunuz kimsenin hamilelere tü kaka dediği falan yokki hepimiz bu sureçleri geçmiş insanlarız.kimse hamile neden kaldında demedi hamile kaldıysan kimsedne beklentin olmamalı bu süreçte kimse kimseye ayrıcalık tanıyacak durumda değil hepimiz kendi canımızın derdindeyiz.Allah hepimizin çoluğumuzun çocuğumzun canını korusun. kimseye ne kinimiz ne nefretimiz nede saldırışımız var..
Neden imalı cevap veriyorsunuz?Umarım siz sağlıklı bir dönemde hamile kalırsınız.
kronik hastalığı olanlar gtmiyor. Hamileler 24. Haftaya kadar calisiyor . Baska bi duzenleme mi var haberimiz yok?en basitinden şöyle söyleyim .. sağlık sektöründeyim bu süreçte hamileler gitsin eve , kronik hastalar gitsin eve, engelliler, gitsin, süt izinliler gitsin, evde yaşlısı olan gitsin, çocuğu olan gitsin.. ee kim kaldı hastaları tedavi edecek kim kaldı. gitmeyenlerde kovidi kapsın bi,razı hastaneye yatsın birazıda ölsün.. ne olacak nasıl yürüyecek işler..
Tüm samimiyetimle diledim halbuki.Neden imalı cevap veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?