- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
Bunun pandemisi öncesi sonrası olmamalı bence. Yani bazı durumlar plansız gitti diye suçlu mu olacak insanlar umarım işiniz çözülür. Hamile olarak bu süreci geçiren hatta covid olmuş kişiler vardı kk da bir arayın isterseniz belki yardımcı olabilirler ne yapmalı konusunda doktorunuza tedirgin olduğunuzu da söyleyin birde vitamin desteği almak bağışıklığı güçlendirmekte önemli.
hamile kalamasaydın demedim nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlıyorsunuz ki alınganlıgınızı hamilelik ve hormonlar diyorum. hamile kalırken bu sureci biliyoruz çalışma şartlarını biliyoruz . işimiz ne olur bunu düşünmek lazım. mesela özelde iseniz kurumla görüşürsünüz falan vs. çünkü bu süreç gerçekten zor bir süreçteyiz. yarın ane olacak bilmiyoruz vs vs neyse ben başka bakış açısından bakıyorum.. başka şeyler anlatmaya çalışıyorum siz başka anlıyorsunuz.. bebeğinizi sağlıklıca kucağınıza alınız..Tat
Madem amacın tartışma değil o zaman ilk mesajında hamile kalmasaydınıza niye getirdin lafi herkesin bir plani var yasi var tedavisi var vs böyle bilip bilmeden konuşmak neyse.
Yani su virüste cocuk düsündüyseniz bunu göze almıssınızdır herhlde.
Tabi sartlarınızı bilemiorum ama ben sahsen su ortamda düsünmezdim hamilelik.
Bence önce sonra olmadığı gibi şöyle bir durum da var daha da güçlü gelebilir. O yüzden mutlka durumunuz halledilene kadar beslenmeye hijyene dikkat edin. Şakaya gelmez iki kızım var bebekler daha brn korkuyorum ve elimden geleni yapıyorum hamilelik çok daha hassas bir durum hatta şuan vücudunuzun birçok nesine normalden daha çok ihtiyacı varTeşekkürler... sanki pandemi bitmiş asi bulunmuş gibi öncesi sonrası yazıyorlar
Evliiyim 1 yasında bebeğim var.Allah bilir evli bile değilsin sana sormadım zaten düşünür muydun diye
Ben anne değilim.2 aylik
Olmaz,hamilesin sen diyip hemen eve cıkarmaları,yerine birini atamaları lazım.
Aynen öyle. Bile isteye kalıyorsan da riskleri göze alırsın gerekirse işten çıkarsın.Olmaz,hamilesin sen diyip hemen eve cıkarmaları,yerine birini atamaları lazım.
Sormuyorlar tabi su zmanda hamile kalmak niye diye?
Yerine görevlendirelecek kisinin colugu cocugu ailesi yok cünkü.
Bu nasıl bi yorum? Gebeliği göze aldıysanız başınıza gelenlere katlanacaksınız mı demek istiyorsunuz hayırdır anlamadım ?pandemi marttan beri var. bende bu sureçte gebelik düşünsemmi acaba diye bir konu açmıstım. ama şunu unutmayalım bu sureçte gebeliği göze alan bir imtiyaz beklememeliki olmamalı. Gebeliği göze aldıysanız olabilecekleride tahmin etmiş olmalıydınız..
Hamile nefretinizin sebebi nedir acaba? Cidden merak ettim.Maalesef pandemi olduğunu bile bile bebek sahibi olduysanız yapacak bir şey yok. En kötü ihtimal işten ayrılırsınız.
Nefret sahibi değilim. Sadece bu durumu siz tercih ettiniz, fedakarlık yapması gereken taraf sizsiniz demek istiyorum.Hamile nefretinizin sebebi nedir acaba? Cidden merak ettim.
Yoo baya nefret dolu göze aldıysan yapacak bisi yok demissiniz arkadaşa. Hamilelik şak diye planladığın ay olmuyor. Kimse bu kötü süreçte hamileliğini tedirgin geçirmek istemez. Isıtıyorsunuz ki hamileyse hamile banane kaparsa kapsın. Biraz vicdan. Hamile arkadaşlar inşallah sorunsuz geçer hamileliğiniz.Nefret sahibi değilim. Sadece bu durumu siz tercih ettiniz, fedakarlık yapması gereken taraf sizsiniz demek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?