Kamu/Özel Sektor Hamile Çalışanlar

Bunun pandemisi öncesi sonrası olmamalı bence. Yani bazı durumlar plansız gitti diye suçlu mu olacak insanlar umarım işiniz çözülür. Hamile olarak bu süreci geçiren hatta covid olmuş kişiler vardı kk da bir arayın isterseniz belki yardımcı olabilirler ne yapmalı konusunda doktorunuza tedirgin olduğunuzu da söyleyin birde vitamin desteği almak bağışıklığı güçlendirmekte önemli.

Teşekkürler... sanki pandemi bitmiş asi bulunmuş gibi öncesi sonrası yazıyorlar

Tat

Madem amacın tartışma değil o zaman ilk mesajında hamile kalmasaydınıza niye getirdin lafi herkesin bir plani var yasi var tedavisi var vs böyle bilip bilmeden konuşmak neyse.
hamile kalamasaydın demedim nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlıyorsunuz ki alınganlıgınızı hamilelik ve hormonlar diyorum. hamile kalırken bu sureci biliyoruz çalışma şartlarını biliyoruz . işimiz ne olur bunu düşünmek lazım. mesela özelde iseniz kurumla görüşürsünüz falan vs. çünkü bu süreç gerçekten zor bir süreçteyiz. yarın ane olacak bilmiyoruz vs vs neyse ben başka bakış açısından bakıyorum.. başka şeyler anlatmaya çalışıyorum siz başka anlıyorsunuz.. bebeğinizi sağlıklıca kucağınıza alınız..

Yani su virüste cocuk düsündüyseniz bunu göze almıssınızdır herhlde.
Tabi sartlarınızı bilemiorum ama ben sahsen su ortamda düsünmezdim hamilelik.

Allah bilir evli bile değilsin sana sormadım zaten düşünür muydun diye

Teşekkürler... sanki pandemi bitmiş asi bulunmuş gibi öncesi sonrası yazıyorlar
Bence önce sonra olmadığı gibi şöyle bir durum da var daha da güçlü gelebilir. O yüzden mutlka durumunuz halledilene kadar beslenmeye hijyene dikkat edin. Şakaya gelmez iki kızım var bebekler daha brn korkuyorum ve elimden geleni yapıyorum hamilelik çok daha hassas bir durum hatta şuan vücudunuzun birçok nesine normalden daha çok ihtiyacı var

Ben anne değilim.
Böyle bir durumda hamilelik planladığınıza göre tedbirinizi de almışşsınızdır diye düşğnüyorum.
Marttan beri durum böyleydi sonuçta göz göre göre aldığınız risk için başkalarından iltimas bekleyemezsiniz. Sonuçta orası bir kurum oranında bir düzeni var.

Olmaz,hamilesin sen diyip hemen eve cıkarmaları,yerine birini atamaları lazım.
Sormuyorlar tabi su zmanda hamile kalmak niye diye?
Yerine görevlendirelecek kisinin colugu cocugu ailesi yok cünkü.

Olmaz,hamilesin sen diyip hemen eve cıkarmaları,yerine birini atamaları lazım.
Sormuyorlar tabi su zmanda hamile kalmak niye diye?
Yerine görevlendirelecek kisinin colugu cocugu ailesi yok cünkü.
Aynen öyle. Bile isteye kalıyorsan da riskleri göze alırsın gerekirse işten çıkarsın.

kızlar hamile bi insana neden bu kadar sert üslupla yazıyosunuz anlayamadım . süreç belliydi hamile kalmasaydın gerçekten yanlış evet herkes için risk var ben de hamileyim bizim diğer insanlardan üstünlüğümüz de yok ama şuan kamuda bi çok hamileye imtiyaz tanınırken özel de bunu beklemek istemek haksızlık olmamalı. bikaç arkadaş yazmış belki tüp bebek tedavisi olan yaşı olan vardır bilemeyiz hamile kalmasaydın o zaman die kestrip atmak asıl bencilce bence.

ki aslında kimse sürecin nasl ne boyutta olacağını bile tam olarak bilmiyor şuanda vakalar artıyo o zaman 1 sene düşnülmesn mi?
bunun yerine iyi dilek temennilerinde bulunup inşallah çözüm getrirler demek daha mantıklı bence çünkü zaten arkadaş artık hamile düşünme aşamasında değil

Bu nasıl bi yorum? Gebeliği göze aldıysanız başınıza gelenlere katlanacaksınız mı demek istiyorsunuz hayırdır anlamadım ?

Risk sadece taşıdığınız bebege yok ki.
Herkesin evinde colugu cocugu var, 3-5aylik bebeğe de ilac tedavisi verilemiyor.
Herkes evden çalışsın o vakit.
Hatta babalar icin de gecerli bu durum.
Esinizden de mi ayri kalacaksınız?

Başlangıçta ne ile karsi karsiya olundugu bilinmedigi icin boyle bir iltimas geçilmiş.
Hatirlarsaniz maske takilip takilmamasi bile tartisma konusuydu.
Ama artik buyuk olcude nasil onlem alinacagini ogrenmis olmaliyiz.
Onleminizi alıp, hayatiniza devam edin.

Dunya sizin etrafınızda dönmüyor, kimsenin hazimsizligi ile alakasi yok meselenin.

Nefret sahibi değilim. Sadece bu durumu siz tercih ettiniz, fedakarlık yapması gereken taraf sizsiniz demek istiyorum.
Yoo baya nefret dolu göze aldıysan yapacak bisi yok demissiniz arkadaşa. Hamilelik şak diye planladığın ay olmuyor. Kimse bu kötü süreçte hamileliğini tedirgin geçirmek istemez. Isıtıyorsunuz ki hamileyse hamile banane kaparsa kapsın. Biraz vicdan. Hamile arkadaşlar inşallah sorunsuz geçer hamileliğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…