Kamu spotu filmi hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haram olsun boyle sacma birsey icin benden aldiklari vergiler.
Kadin evde bile sokaga cikmis gibi takmış basortusunu. Kendi evinde bile rahat degil. Soyle bir tepeden baglamamis basortusunu-ev hali giyinmemis. Grandtuvalet hazir hizmet icin.
Adama cay, adama kek... bir de adamdan ilgi dileniyor. Bu mu yani?
Ben de izlerken uyuz oldum
ben de evde grandtuvalet geziyorum,eşime köle olucam ya da eşime yaranıcam diye değil, kendime olan saygımdan. insanları bi salın artık ya saldırmak için bahane arıyorsunuz. her şeyden bi anlam çıkarmak her şeye fesatlık yüklemek ancak içini çürütür adamın kimseye faydası yok.

Asgari ücret karşılığı kadınların kendilerine sürekli emir veren patronlarina çay götürmeleri sorun değil zaten. Çok normal, gayet normal, ultra normal, normal üstü normal.
Ama kocasına çay vermek mi 😳😳
:oha::oha::oha:, yuhhhhhhh, rezillik, kepazelik, terbiyesizlik
Bu asla ve kat'a kabul edilemez.
Kadın köle değildir.
Susma sustukça sıra sana gelecek.
Yazdım yazdım sildim sonra fazla sinir yapıyorum kendime zarar kim ne düşünüyorsa düşünsün bir olay ancak bukadar islamafobik şekilde degistirilirdi. .

Han

hanımefendi patron zaten sizden iş beklediği için para ödüyor. İşiniz çay götürmekse tabiki onu yapacaksınız. Bu kıyaslama nedir. Başka yerlerde de gördüm. Anlamıyorum.
1. Geçen bir mühendis arkadaş konu açmıştı. Patronunun kendisini çay servisi yapması için zorladığını yazıyordu. Ama işe ihtiyacı olduğu için işten de çıkarmadığını söylüyordu.

2. Çay servis etmek için çalışmam gayet normal ama işimi yaparken elalemin egolu kadın veya erkek patronları üç kuruş veriyor diye bana veya herhangi bir çalışana köle muamelesi yapamaz. Ama bir çok kadın buna rağmen ses çıkarmıyor.

Bağlantı burada.

mesele çay da kek de de değil sen hala anlamadın mı....haydi gel!

..........zihniyeti işte!

3 konu var böyle.
kaşıyorlar.
Şu diyanete verilen vergi bi kesiliverse rahatyacaklar aslında.

Feminikler ve herşeye karşıyımcı'lar :)))) bu konu sizi banlar, bu konu sizi grileştirir, topik el yakıyor, siz de yanmadan kapatmak lazım.

Zaten birçok şeyde anlaşamıyorsunuz bir de bu konu yüzünden kavga çıkmasın, bu da benim kamu spotum:KK14:

Ay durun not düşme gereği duydum, çünkü yarın öbür gün moderatör olmuş feminist yazamıyor cahil diyenler çıkabilir:))) feminik aynı "moda üstüne yapışanı giymektir" gibi bir şeydir şaka içerir, artık harf harf açıklamak zorunda kalıyoruz Allah müstehakınızı versin e mi:KK70:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X