- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
- Konu Sahibi Oglak kizi
merak ettimizledim şimdi de ben çok başka bir şeye takıldım. tabi ki yazmayacağım :))
çay kek sanki kimse vermiyor eşine ne var bunda anlamadım ki spotun konusu da hizmet değil.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak ettimizledim şimdi de ben çok başka bir şeye takıldım. tabi ki yazmayacağım :))
çay kek sanki kimse vermiyor eşine ne var bunda anlamadım ki spotun konusu da hizmet değil.
Reklama tepki gelmesini normal buldum ben de. Artik insanlara surekli baski baski baski öğğ geldi herkese. Agizlariyla kus da tutsalar gayri fayda etmezolabilecek diger orneklere ben de hak verdim ama aslinda bu reklam bu kadar da tepkiyi hak etmiyordu ya. baskasini degil seni alintiladim ters tepmesin diye
kadin cay ve kek getiriyor, adamin umrunda olmuyor. kadin mesaj atinca dank ediyor. aslinda soylenmek istenen “ulan okuz herif esin sana cay kek ikram ediyor umrunda degil birak su telefonu esinle ilgilen” gibi bir sey. mesaj sonrasinda yine kadin keki alip adama gitse iyi niyetli bulmazdim ama mesaj sonrasinda da adam kadina gidiyor. bilmiyorum bana asiri abes gelmedi artik ogrenilmis caresizlik mi nedir bilemiyorum ama bu ulke icin yeterli bir reklam olmus. diger turlusu cok uzgunum ama buyuk bir kesim icin gercekci olmazdi.
ha bir de reklami ceken diyanet sonucta, kaynaklari/dayanaklari belli. kadini hic oturtmayip ayakta da dikebilirlerdireklami yayinlayan kurumu goz onune alinca yazdiklarimiz hep havada kaliyor...
Sonradan açıklama yapılıyor, kadın eşine kek çay getirmiş rahatsız oluyorlar kadın eşine hizmet eder bizim kültürümüzü değiştirmeye kalkmayın diyorlar, ben ona hitaben fikrimi yazdım, birde darkmore dediği gibi 3. Sınıf dünya ülkesi olduğumuzu bilerek kadının erkeğe hizmet etmeye sorumluluğu olmadığını nezaketen yaptığını pompalasa keşke, çok değil 15 20 sene önce çekilen ruhsar dizisini izleyin, göreceksiniz ne hale getirilimişik, ortadoğuda malesef kadın hep 2. Sınıf.olabilecek diger orneklere ben de hak verdim ama aslinda bu reklam bu kadar da tepkiyi hak etmiyordu ya. baskasini degil seni alintiladim ters tepmesin diye
kadin cay ve kek getiriyor, adamin umrunda olmuyor. kadin mesaj atinca dank ediyor. aslinda soylenmek istenen “ulan okuz herif esin sana cay kek ikram ediyor umrunda degil birak su telefonu esinle ilgilen” gibi bir sey. mesaj sonrasinda yine kadin keki alip adama gitse iyi niyetli bulmazdim ama mesaj sonrasinda da adam kadina gidiyor. bilmiyorum bana asiri abes gelmedi artik ogrenilmis caresizlik mi nedir bilemiyorum ama bu ulke icin yeterli bir reklam olmus. diger turlusu cok uzgunum ama buyuk bir kesim icin gercekci olmazdi.
ha bir de reklami ceken diyanet sonucta, kaynaklari/dayanaklari belli. kadini hic oturtmayip ayakta da dikebilirlerdireklami yayinlayan kurumu goz onune alinca yazdiklarimiz hep havada kaliyor...
Dogrudur,gozler dertlesecek bir uye bulunca alakali her seyi anlativeriyor iste benim yaptigim da o olduAlıntıladığım mesajınızda diyanetin reklamla uğraşacak kadar boş mu olduğunu sormuşsunuz ona istinaden yapmıştım ben yorumumu.
Evet dediğiniz şekilde olsaydı reklam güzel olurdu buna itirazım yok ama bu reklamı direkt kadına hakaret olarak algılamak da çok iyi niyetli bir bakış açısı değil. Sosyal medyada çok yorum okudum bu yönde.
İyi de pijama giydirip, fittoz baglatıp ev haline göre reklam filmi çektiklerinde daha mı gerçekçi gelecekti ki ?
Filimlerde bile evlerinin içinde abiye ile gezen hatunlar görmedik mi ? :)
Ya da gıda temalı çekilen reklam filimlerinin kaç tanesinde ev haliyle dolanan kadınlar gördük ki ?
Benim asil uyuz oldugum en zorunlu ihtiyacim olan ictiğim sudan, yaktigin yakittan, gittigim seyehatten, aldigim biletten, kopegime aldigim mamadan, üstüme giyindigim monttan bile vergi alan devletin benim vergilerimi boyle birseye yaramayan sacma sapan seyler icin carcur etmeleri - fahis fiyatlara gereksiz harcamalar yapmasi.Adamda gömlek , pantalonla oturuyor reklamda yani başörtünün o şekilde yapılmış olması nasıl bir rahatsızlık verdi size. Başörtülü biri olarak arkadan saçma sapan tepeden bağlanmış görüntüde beni rahatsız ederdi mesela. Herkesin gönlüne göre reklam yapmaları pek mümkün değil. İlgi konusu da yalan mı, onlarca konu okuyoruz burada, bu reklam çoğu evde yaşanıyor malesef ilgi konusunda.
Asgari ücret karşılığı kadınların kendilerine sürekli emir veren patronlarina çay götürmeleri sorun değil zaten. Çok normal, gayet normal, ultra normal, normal üstü normal.O kamu spotunda değinmek istedikleri
Kocalarin telefonla değil hanimlariyla ilgilenmesi güzel zaman geçirmeleri.
Kek ve çayla hiç alakası yok
hanımefendi patron zaten sizden iş beklediği için para ödüyor. İşiniz çay götürmekse tabiki onu yapacaksınız. Bu kıyaslama nedir. Başka yerlerde de gördüm. Anlamıyorum.Asgari ücret karşılığı kadınların kendilerine sürekli emir veren patronlarina çay götürmeleri sorun değil zaten. Çok normal, gayet normal, ultra normal, normal üstü normal.
Ama kocasına çay vermek mi
, yuhhhhhhh, rezillik, kepazelik, terbiyesizlik
Bu asla ve kat'a kabul edilemez.
Kadın köle değildir.
Susma sustukça sıra sana gelecek.
Hah iste buKadın eşine hizmet eder bu insanların düşüncesi böyle. Düşüncelerini biliyoruz artık.
Türkiye’de bununla ilgili bir sıkıntı yok. Bir günde şöyle kamu spotu çeksinler kadın doktora yapıyor kocası diploma töreninde gözünde yaşlarla alkışlıyor. Siz böyle bir kamu spotu mu bekliyordunuz.
Arkadaşlar hepimiz bu kültür içindeyiz eşinize çay kek yemek yapıyor olabilirsiniz beni rahatsız eden bu değil kesinlikle . Beni rahatsız eden bu insanların asla diğer kamu spotunu çekmeyecek olması. Yani başka tarz yaşamlara karşı olmaları. Her fırsatta kadının yeri evidir, kadın asıl görevi anneliktir , anne olmayan kadın eksiktir , evin yöneticisi erkektir , meslek sahibi kadınlar yüzünden boşanmalar arttı, kadın kavgada sesiz kalmalıdır ... ve bunun gibi neler neler.
bu kadar pembe gözlükle bakmayın nolur. Kendilerini saklayan insanlar değil zaten düşünceleri ortada. Şimdi eleştirildikleri için tabi iyi görünmeye çalışacaklar. Yarın birgün benim gibi bizim gibi eleştirenleri ortadan kalkınca gerçek yüzlerini göreceksiniz.
yanlış anlamayın onlarında düşüncelerine saygı duyuyorum. Kadınlarla ilgili böyle düşünüyorlar bu onların düşüncesi onların kararı ben kesinlikle katılmıyorum. Benim düşüncelerim farklı. Kendi fikirlerime de saygı bekliyorum.