Kamu spotu filmi hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haram olsun boyle sacma birsey icin benden aldiklari vergiler.
Kadin evde bile sokaga cikmis gibi takmış basortusunu. Kendi evinde bile rahat degil. Soyle bir tepeden baglamamis basortusunu-ev hali giyinmemis. Grandtuvalet hazir hizmet icin.
Adama cay, adama kek... bir de adamdan ilgi dileniyor. Bu mu yani?
Ben de izlerken uyuz oldum
Adamda gömlek , pantalonla oturuyor reklamda yani başörtünün o şekilde yapılmış olması nasıl bir rahatsızlık verdi size. Başörtülü biri olarak arkadan saçma sapan tepeden bağlanmış görüntüde beni rahatsız ederdi mesela. Herkesin gönlüne göre reklam yapmaları pek mümkün değil. İlgi konusu da yalan mı, onlarca konu okuyoruz burada, bu reklam çoğu evde yaşanıyor malesef ilgi konusunda.

Adamda gömlek , pantalonla oturuyor reklamda yani başörtünün o şekilde yapılmış olması nasıl bir rahatsızlık verdi size. Başörtülü biri olarak arkadan saçma sapan tepeden bağlanmış görüntüde beni rahatsız ederdi mesela. Herkesin gönlüne göre reklam yapmaları pek mümkün değil. İlgi konusu da yalan mı, onlarca konu okuyoruz burada reklam çoğu evde yaşanıyor malesef ilgi konusunda.
Yüzlerce reklam varken gelip diyanetin reklaminda takılmış olmaları :olamaz:

Bana tuhaf gelmedi sonunda eside kadina ikram ediyor tatliya baglaniyot olay:rolleyes:parasi cokmus ama.

Kamu spotu telefona değil, eşinin yüzüne bak. Bence çok dogru bir mesaj. Kadin evde elinden geleni yapar. Adam görmüyor onu bile. Sonunda "sen ne yapıyorsun ki. Sadece evdesin" gibi yorumlar yapıyorlar. Bari adam sonunda keki alıp eşi ile paylaşıyor. Burda acilan konulara bakin. Kaç tane kadin ayni sorundan yakınıyor..Bu ara eşimde bana cay getirir, kek yapar hatda, ama bu kamu spotu öyle erkeklere ithafen değil zaten

reklamın sonunda adam keki yerken bir de çatalla eşinin ağzına kek götürseymiş tüm sorun çözülecekmis :))
biri paylaşıyor demis: gidip tekrar izleyeyim reklami :))

Üç mü yüz bin :KK48: sen ya sayı saymayı bilmiyorsun ya da dayak yememişsin derler sözüm meclisten dışarı :)
300 liraya falan çekilmiş öncelikle.
İkincisi de ben bir sıkıntı göremedim. Kadınlar olarak buluttan nem kapar olduk. Pozitif ayrımcılığın suyunu çıkarıyoruz bazen. Sen götürme kekle çay. Yine de eşinin yüzüne bak olsun bitsin.
Parmakla ay gösterilirken aya değil de parmağa bakarsan olacağı bu. Zarfa bakma mektubu oku.

yalnız cidden 300 bin miymiş :KK57:
reklam sektörüne mi el atsak darkmore darkmore :KK53:
Beles la 😂
Birer tane de kendimize yaptiririz arada
Hacitom oturur ben ona cay getiririm al da ic zikkim olsun derim ;) o da cayi alir kafama gecirir falan

Diyanetin hic isi yok demek ki reklam yaptiracak kadar boslar. İnsan der ki egitim verelim halka,adabi muaseret dersleri verelim, bari bir ise yarardi.

• Muhteşem
Reactions: csi
Reklam filminde hizmet olmadığını anlamak niye bu kadar zor kadın aşağılanmamış ki sanki hiç kimse eşine babasına abisine gelen misafirine çay kek ikram yapmıyormuş gibi
Çağımızın hastalığı telefonu bırakalım eş çocuklarımızla ilgilenelim

Bu konu polemik çıkaracak gibi
Siz farkli bir taraftan bakiyor olabilirsiniz.
Eger ki konu “esler birbiriyle ilgilensin” olsaydi filmde kari-koca mutfakta beraber cay kek hazirliyor sohbet ediyor olurdu. Kadina bu isi yaptirarak farkli bir algi yaratmaya calisiyorlar.

amac her zaman ki gibi uzum yemek degil bagci dovmek. sanatcilar 2 saatlik konser icin yuzbinleri cebe indirir sikinti yok, gecen yillarda mesela milli takim teknik direktorlugu yapan hollandali bir adama 1 milyon euro tazminat odenmis bakin tl degil euro Tl ile 7 milyon liraya yakin para ediyor. bunlari hic soyleyen yok. tabi islerine gelmez. amaclari islam musluman dusmanligi. en ufak bir gaz sizintisi gorseler ellerinde cakmakla kosuyorlar. burdaki bazi yorumlardan da bu belli zaten.

Diyanetin 300 bin küsür liraya çektiği kamu spotu filmini izlediniz mi, kadın kocasının önüne önce çay getirip koyuyor sonra kek, diyanet bunu kadının görevi olarak söylüyor, medeni toplumlarda hayat müşterek olduğu için iş bölümü yapılır, kadının erkeğe çay kek getirmesi görev değil nezakettir. Erkek de kadına getirebilir.

Buna "kadının görevi" diye bakarsan, o medeniyet olmuyor işte.
Siz ne düsünüyorsunuz.
Diyanete göre normal bence. İslamiyetteki kadının görevleri ile paralel o reklamdaki mesaj da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X