Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım güç kuvvet versin inşallah en yakın zamanda inşallah size ve tüm hastalara.Aslında ailedeki son kayıp yaşanana kadar ben de psikolojik durumları çok çok fazla önemsemezdim yani geçer atlatılır gözüyle bakardım.
Benim doğum yaptığım sırada kuzenim birden rahatsızlandı , önce panik atak gibiydi durumu ve kendisi doktordu .
Tedaviye başladılar ama bir türlü düzelmedi , ne yaptıysak ne konuştuysak kafasına taktığı sorunlardan kurtulamadı .
Annem de beni bırakıp gidememişti hemen teyzemlerin yanına ama sonra ekim ayı başında gittii.
Kuzenim 47 yaşındaydı , çocuğu da vardı . Ama maalesef annem de oradayken sabah herkes uyurken evden çıkmış be oturduğu sitenin yüksek katından atlamış . Vefat etti.
Bu olay tabi herkesi perişan etti.
Zaten bu olayın üzerine benim de ilaç başlayıp ilacın ters etkisi sebebiyle o hale düşmem herşeyi içinden çıkılmaz hale getirdi
Kamuda mesleğiniz nedir bilmiyorum ama yeni gelen elemana her daim iş verilir amaç işi,işleyişi öğrenmesidir. Ayrıca kısa zaman aralığında bu kadar görevlendirme yapıldı ise başka sıkıntılar da vardır diye düşünüyorum mesela siyasi anlaşmazlıklar gibi,çünkü şu an kamu kurumlarında liyakat olmadığından yönetici konumundakilerin çoğu belirli bir siyasi görüşe sahip kişiler. Yaşadığınız kayıp acı,bu sizde bir travma yaratmış ama psikolojik destek ile hayata yeniden tutunmanız şart ,bir kayıp yaşamış olmanız bir daha çocuğunuz olmayacak anlamına gelmiyor,aile üyelerinden de kayıplarınız olmuş sanırım ama onlar içinde dua etmekten başka yapacak şeyiniz yok hayat akıyor su yolunu buluyor bir şekilde .Merhaba arkadaşlar
Gerçekten çok çaresiz bir dönemimdeyim
Başlıktaki durum şuanki içinde olduğum hal
Bulunduğum kurum oldukça sıkıntılı bir yer ve ben ölü doğum izninden döndüğümde resmen planlı bir şekilde bana görev değişikliği yapmışlardı , o dönem zaten psikolojim berbat durumdaydı . Bunun üzerine biz bir şekilde birilerine ulaşıp yeni bir yer ayarlamıştık ilk etapta buna çok mutlu olmuştum fakat yeni başladığım yerde bir anda bana o kadar yüklendiler ki ben o strese dayanamayıp doktora gittim ve sakinleştirici bir ilaç istedim , fakat ilaç öyle bir yan etki yaptı ki bende hastaneye yatırılacak duruma geldim . Çok Özet geçmeye çalışacağım . Bu olayların miladı kasım ayı ve bu rahatsızlık sebebiyle bu kış nasıl geçti anlamadım .
Tabii hal böyle olunca ben kendim o son başladığım birimde duramadım ve evime 1 saat uzaklıkta berbat bir yere adeta kaçmak zorunda kaldım görevlendirmeyle.
Fakat artık tükendim kızlar , yapamıyorum , hayatımın hiçbir döneminde böyle hissetmedim.
Dünyanın sonu değil et istifa lafını duyup harekete geçmek istiyorum belki de .
Merak edip eski mesajlarınıza bakınca bende dehşete düştüm açıkçası..Şu anda ruh haliniz hiç iyi değil nereye giderseniz gidin ne iş yaparsanız yapın istifa edip evde de otursanız mutlu olamayacaksınız psikolojinizi düzeltip acınızı aşmadıktan sonra..Üzgünüm ama bunun da tek çözümüHangi konu ? En son doktorlarla ilgili konuda yorumum olmuştu o mu ?
Öncelikle başınız sağ olsun, bu zamanda iş bulmak gerçekten de zor , az biraz olan birikiminizle yatırım yaptınız diyelim ülkenin durumu ortada yarın ne olacağı belli değil. Tabi hiçbir şeyin garantisi yok . Bazı arkadaşlar izin kullanın yazmış ama izin hakkınızı kullandığınızı yapılan yorumları tam okumadıkları için anlamamışlar. İzin hakkını bir kenara atalım. Peki hafta sonu bir yere gidip kafanızı 2 günde olsa dağıtma imkanınız yok mu? Önce sakin bir şekilde düşünün şu an sanki panik halindesiniz. İstifa edince ne yapacaksınız evde olmak iyi mi gelecek size çalışınca en azından kafanız dağılır. Ve kesinlikle iş yerindeki insanlara durumunuzdan ve yaşadıklarınız birazda olsa bahsedin . Hepsi olmasa da en azından bir kaçı sizi anlayacaktır en azından destek olurlar size. Kimden ne çıkacağı belli olmaz kimse taştan değil belki size ciddi anlamda destekleri olacak. Denemekte fayda yok mu? İstifa etmek pes etmek en kolayı değil mi, en azından maddi özgürlüğünüz var olacak. İyice düşünüp öyle karar verin.Merhaba arkadaşlar
Gerçekten çok çaresiz bir dönemimdeyim
Başlıktaki durum şuanki içinde olduğum hal
Bulunduğum kurum oldukça sıkıntılı bir yer ve ben ölü doğum izninden döndüğümde resmen planlı bir şekilde bana görev değişikliği yapmışlardı , o dönem zaten psikolojim berbat durumdaydı . Bunun üzerine biz bir şekilde birilerine ulaşıp yeni bir yer ayarlamıştık ilk etapta buna çok mutlu olmuştum fakat yeni başladığım yerde bir anda bana o kadar yüklendiler ki ben o strese dayanamayıp doktora gittim ve sakinleştirici bir ilaç istedim , fakat ilaç öyle bir yan etki yaptı ki bende hastaneye yatırılacak duruma geldim . Çok Özet geçmeye çalışacağım . Bu olayların miladı kasım ayı ve bu rahatsızlık sebebiyle bu kış nasıl geçti anlamadım .
Tabii hal böyle olunca ben kendim o son başladığım birimde duramadım ve evime 1 saat uzaklıkta berbat bir yere adeta kaçmak zorunda kaldım görevlendirmeyle.
Fakat artık tükendim kızlar , yapamıyorum , hayatımın hiçbir döneminde böyle hissetmedim.
Dünyanın sonu değil et istifa lafını duyup harekete geçmek istiyorum belki de .
Aynen arkadaşım , defalarca mesajlarda geçmesine rağmen herkes ücretsiz izinden bahsetmiş .Öncelikle başınız sağ olsun, bu zamanda iş bulmak gerçekten de zor , az biraz olan birikiminizle yatırım yaptınız diyelim ülkenin durumu ortada yarın ne olacağı belli değil. Tabi hiçbir şeyin garantisi yok . Bazı arkadaşlar izin kullanın yazmış ama izin hakkınızı kullandığınızı yapılan yorumları tam okumadıkları için anlamamışlar. İzin hakkını bir kenara atalım. Peki hafta sonu bir yere gidip kafanızı 2 günde olsa dağıtma imkanınız yok mu? Önce sakin bir şekilde düşünün şu an sanki panik halindesiniz. İstifa edince ne yapacaksınız evde olmak iyi mi gelecek size çalışınca en azından kafanız dağılır. Ve kesinlikle iş yerindeki insanlara durumunuzdan ve yaşadıklarınız birazda olsa bahsedin . Hepsi olmasa da en azından bir kaçı sizi anlayacaktır en azından destek olurlar size. Kimden ne çıkacağı belli olmaz kimse taştan değil belki size ciddi anlamda destekleri olacak. Denemekte fayda yok mu? İstifa etmek pes etmek en kolayı değil mi, en azından maddi özgürlüğünüz var olacak. İyice düşünüp öyle karar verin.
O zaman sizin için en mantıklı olanı istifa edip biraz dinlenmek bir köşeye çekilmek. Yaşadıklarınızı sindirmeniz gerek bunun içinde zamana ihtiyacınız var. Çalışmaya devam ederseniz yaralarınızı saracak vaktiniz olmayacak gibi. Bence sizde kararınızı vermişsiniz. Belki ilerde birikiminizle bir iş kurarsınız hakkınızda hayırlısı olsun. Kendinize zaman vermenin zamanı gelmiş.Aynen arkadaşım , defalarca mesajlarda geçmesine rağmen herkes ücretsiz izinden bahsetmiş .
İnsanlara bahsetme kısmı biraz sıkıntılı ; herkes inanılmaz dedikoducu ve etiketlemeye damgalamaya meraklı. 2009 dan beri bu kurumdayım hiç aksine şahit olmadım .en küçük ilçesinde de çalıştım ilk işe başladığımda , İstanbul’un merkezinde de çalıştım ve daha birçok biriminde .
Yani öyle dostane ilişkiler yok. İdare zaten kendi personelinden nefret ediyorum eder durumda .
Elimdeki sermaye çok az bir meblağ değil , ama tabii çok süper bir rakam da değil, ama yaşıma göre yine iyi sayılır diye düşünüyorum . Tuhaf kaçar diye buradan yazmıyorum .
Elbette ben de istifa noktasına gelmek istemezdim . İnsan tabii ki diyor yani bu zamana kadar niye mücadele ettim niye emek verdim diye
Ama bir de hayata bir kez geldiğimiz , bu yaşlara geri dönmeyeceğimiz, ne kadar yaşayacağımızı bilmediğimiz gerçeği de var.
Hani derler ya yediğim zehir , içtiğim zehir oldu diye benimki de o hesap.
İç huzuru, psikolojik ve bedensel sağlık , tüm bunların bir dengede olması çok çok önemliymiş. Ben şahsen bu dengeyi kaybedince anladım .
Bazen belki de vazgeçmek gerekiyordur tüm zorladığımız şeylerden . Bilemiyorum , insana neyin hayır neyin şer getireceği hiç belli olmuyormuş bu hayatta. Benim açımdan bu böyle oldu.
Yani hayatımın son 4 yılında yaşadıklarım bir insanın belki de tüm ömrü boyunca yaşamayacağı şeylerdir . Bunu ben zaten biliyorum ama birkaç seans terapi aldığım psikoloğum da söyledi bunu.her konuda çok fazla mücadele ettim maddi ve manevi.
Ama her insanın bir limiti bir dayanma gücü var.
Psikiyatrik sebebe bağlı rapor alıp rapordan döndüğünüzde de başka bir kuruma geçme şansınız var mı acaba?İş ortamını bilirsiniz . Hele ki kamuda hele ki bulunduğum yerde .dedikodu full . Psikiyatrik sebebe bağlı rapor sunmak hiç iyi hissettirmez bana
Yapan yapıyor elbette . Ne örnekler var ama çok zor işler malesef , sanmıyorum yaniPsikiyatrik sebebe bağlı rapor alıp rapordan döndüğünüzde de başka bir kuruma geçme şansınız var mı acaba?
Ancak ölü doğum yapmış, zor bir süreç geçirmişsiniz. Bununla ilgili dedikodu yapan da yapsın. Bu sizi güçsüz onları güçlü kılmaz ki. Hayat iniş çıkışlarla dolu.İş ortamını bilirsiniz . Hele ki kamuda hele ki bulunduğum yerde .dedikodu full . Psikiyatrik sebebe bağlı rapor sunmak hiç iyi hissettirmez bana
Eşim bugün üniversite hastanesindeki bir profdan randevu almış.Sevmediginiz insanlar hakkinizda ne konustugunu umursamayin istifa etseniz de bir daha yuzunuu gormeyeceksiniz rapor alsaniz da 3-5 ay gormeyeceksiniz dondunuz arkanizdan konustular hala rahatsiz oluyorsaniz istifa edin ama bence ilk raporu deneyin Ayrica antideprasan ilaclari kullanan bir suru insan var. Cogu insan bilinclendi fiziksel rahatsizlikla psikolojik rahatsizlik arasinda fark yok ikisi de rahatsizlik ve tedavj edilmesi gerekir Psikoloji olarak rapor almaniz garip karsilanmaz