• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamudan istifa

Sevmediginiz insanlar hakkinizda ne konustugunu umursamayin istifa etseniz de bir daha yuzunuu gormeyeceksiniz rapor alsaniz da 3-5 ay gormeyeceksiniz dondunuz arkanizdan konustular hala rahatsiz oluyorsaniz istifa edin ama bence ilk raporu deneyin Ayrica antideprasan ilaclari kullanan bir suru insan var. Cogu insan bilinclendi fiziksel rahatsizlikla psikolojik rahatsizlik arasinda fark yok ikisi de rahatsizlik ve tedavj edilmesi gerekir Psikoloji olarak rapor almaniz garip karsilanmaz
Bir arkadaşım psikiyatri raporu ile 1 yıl ise gelmemiş ve tedavi olmuştu, döndüğünde bu iş bu kıza ağır geliyor demek ki diye. İşini de değiştirdiler, hafiflettiler. İstifa ettiğinizde boşlukta kalmaktan, issizlikten her şey daha fazla stres yapabilir.

En tepe yöneticiniz ile görüşşeniz belki ise yarar çünkü etrafındaki seninle işi paylaşan kişiler genelde sürekli kendi sağlıklı durumundaki performans ile sizi karşılaştırıyor ve arkanızdan işteki veriminizi eleştiriyor olabilir. Dedikodu yapıyorlar yani. Belki bir insanlık halllerinden anlayacak baska birileri vardır diye düşünüyorum.

Ama ne yaşadığınızı bilmiyoruz tabii..Allah yardımcınız olsun.
Evet herkes kendi normal hayat şartları normal sağlık durumları ile değerlendiriyor olayı .ben de bir zamanlar böyle değildim ki .

Evet herkes kendi normal hayat şartları normal sağlık durumları ile değerlendiriyor olayı .ben de bir zamanlar böyle değildim ki .
Zor zamanlar geçiriyorsunuz, kaybınız için çok üzüldüm, başınız sağolsun🙏 Hayatta her şey insanlar için, hepimiz kendimizce üzüntüler, sorunlar yaşıyoruz. 26 yıldır özel sektör çalışanıyım, baştan aşağı sorun dolu bir özel hayatım, tırnaklarımla söke söke aldığım bir de iş hayatım oldu. Sorunlara, mobbinge, adaletsiz kazanca rağmen işim benim için sığındığım liman oldu hep. Başardıkça güçlendim, sizde işinize sarılmayı deneyin, insanları boş verin artık, kendinize odaklanın, çalışarak iyileşin, bu arada terapi alın, çok faydası oluyor. Ama üç beş zibidiye yenilmeyin, kimsenin sizi aşağı çekmesine izin vermeyin. Memleketin bu halinde kamudaki bir işi bırakmak çok akıllıca değil, kendinize inanın, başarabilirsiniz

Zor zamanlar geçiriyorsunuz, kaybınız için çok üzüldüm, başınız sağolsun🙏 Hayatta her şey insanlar için, hepimiz kendimizce üzüntüler, sorunlar yaşıyoruz. 26 yıldır özel sektör çalışanıyım, baştan aşağı sorun dolu bir özel hayatım, tırnaklarımla söke söke aldığım bir de iş hayatım oldu. Sorunlara, mobbinge, adaletsiz kazanca rağmen işim benim için sığındığım liman oldu hep. Başardıkça güçlendim, sizde işinize sarılmayı deneyin, insanları boş verin artık, kendinize odaklanın, çalışarak iyileşin, bu arada terapi alın, çok faydası oluyor. Ama üç beş zibidiye yenilmeyin, kimsenin sizi aşağı çekmesine izin vermeyin. Memleketin bu halinde kamudaki bir işi bırakmak çok akıllıca değil, kendinize inanın, başarabilirsiniz
Bu söylediğiniz çok doğru
Tam olarak üç beş zibidi
İnsanlıktan nasibini almamış ne oldum manyağı tipler . Adam lise mezunu , birine yamanmış vekaleten şube müdürü olmuş. Bu kişi son ayrıldığım yerdeki müdür . Ondan sonra kendi karısının çalıştığı birim yoğun diye benim olduğum birime aldırdı karısını ve ben oradan gönderildim karısı da bir güzel benim masama yerleşti … daha neler neler

Merhaba arkadaşlar
Gerçekten çok çaresiz bir dönemimdeyim
Başlıktaki durum şuanki içinde olduğum hal
Bulunduğum kurum oldukça sıkıntılı bir yer ve ben ölü doğum izninden döndüğümde resmen planlı bir şekilde bana görev değişikliği yapmışlardı , o dönem zaten psikolojim berbat durumdaydı . Bunun üzerine biz bir şekilde birilerine ulaşıp yeni bir yer ayarlamıştık ilk etapta buna çok mutlu olmuştum fakat yeni başladığım yerde bir anda bana o kadar yüklendiler ki ben o strese dayanamayıp doktora gittim ve sakinleştirici bir ilaç istedim , fakat ilaç öyle bir yan etki yaptı ki bende hastaneye yatırılacak duruma geldim . Çok Özet geçmeye çalışacağım . Bu olayların miladı kasım ayı ve bu rahatsızlık sebebiyle bu kış nasıl geçti anlamadım .
Tabii hal böyle olunca ben kendim o son başladığım birimde duramadım ve evime 1 saat uzaklıkta berbat bir yere adeta kaçmak zorunda kaldım görevlendirmeyle.
Fakat artık tükendim kızlar , yapamıyorum , hayatımın hiçbir döneminde böyle hissetmedim.
Dünyanın sonu değil et istifa lafını duyup harekete geçmek istiyorum belki de .
İş hayati zordur maddi durumunuz iyiyse istifayi düşünün ama diğer türlü tekrar işe gireceksiniz sil baştan iyi düşünün

Bu söylediğiniz çok doğru
Tam olarak üç beş zibidi
İnsanlıktan nasibini almamış ne oldum manyağı tipler . Adam lise mezunu , birine yamanmış vekaleten şube müdürü olmuş. Bu kişi son ayrıldığım yerdeki müdür . Ondan sonra kendi karısının çalıştığı birim yoğun diye benim olduğum birime aldırdı karısını ve ben oradan gönderildim karısı da bir güzel benim masama yerleşti … daha neler neler
İş hayatında öyle mantıksız şeyler oluyor ki... Ama gün geliyor devran dönüyor, illa ki eden buluyor, siz yolunuza bakın, ruhunuzu iyileştirin, çok zor şeyler yaşamışsınız onların yanında bu insanlar ne ki...çabucak toparlanırsız inş, rabbim yüreğinize ferahlık versin🙏

Sağlığınız hiçbişeyden önemli değil kendinizi çok zorlarsanız bu sefer daha uzun süre çalışamayacak duruma gelebilirsiniz. Ücretsiz izin alma şansınız varsa alın, bi an önce terapiye başlayın. Ücretsiz izin alma şansınız yoksa da istifa edin gitsin memurların memurluktan başka iş yokmuş kafası biraz garip. Ama en güzeli önce ücretsiz izin almaya karar vermeniz hızlı bir terapiye başlamanız olur en azından 3-4 seanstan sonra karar verirseniz daha saglikli olur.

Emin olun beterini yasadim gecmeyecek gibi geliyor ama geciyor destek sart, hem profosyonel destek hem de aile arkadas vs

Back
X