Kamudan istifa

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
Merhaba arkadaşlar
Gerçekten çok çaresiz bir dönemimdeyim
Başlıktaki durum şuanki içinde olduğum hal
Bulunduğum kurum oldukça sıkıntılı bir yer ve ben ölü doğum izninden döndüğümde resmen planlı bir şekilde bana görev değişikliği yapmışlardı , o dönem zaten psikolojim berbat durumdaydı . Bunun üzerine biz bir şekilde birilerine ulaşıp yeni bir yer ayarlamıştık ilk etapta buna çok mutlu olmuştum fakat yeni başladığım yerde bir anda bana o kadar yüklendiler ki ben o strese dayanamayıp doktora gittim ve sakinleştirici bir ilaç istedim , fakat ilaç öyle bir yan etki yaptı ki bende hastaneye yatırılacak duruma geldim . Çok Özet geçmeye çalışacağım . Bu olayların miladı kasım ayı ve bu rahatsızlık sebebiyle bu kış nasıl geçti anlamadım .
Tabii hal böyle olunca ben kendim o son başladığım birimde duramadım ve evime 1 saat uzaklıkta berbat bir yere adeta kaçmak zorunda kaldım görevlendirmeyle.
Fakat artık tükendim kızlar , yapamıyorum , hayatımın hiçbir döneminde böyle hissetmedim.
Dünyanın sonu değil et istifa lafını duyup harekete geçmek istiyorum belki de .

Merhaba arkadaşlar
Bulunduğum kurum oldukça sıkıntılı bir yer ve ben ölü doğum izninden döndüğümde resmen planlı bir şekilde bana görev değişikliği yapmışlardı , o dönem zaten psikolojim berbat durumdaydı . Bunun üzerine biz bir şekilde birilerine ulaşıp yeni bir yer ayarlamıştık ilk etapta buna çok mutlu olmuştum fakat yeni başladığım yerde bir anda bana o kadar yüklendiler ki ben o strese dayanamayıp doktora gittim ve sakinleştirici bir ilaç istedim , fakat ilaç öyle bir yan etki yaptı ki bende hastaneye yatırılacak duruma geldim . Çok Özet geçmeye çalışacağım . Bu olayların miladı kasım ayı ve bu rahatsızlık sebebiyle bu kış nasıl geçti anlamadım .
Tabii hal böyle olunca ben kendim o son başladığım birimde duramadım ve evime 1 saat uzaklıkta berbat bir yere adeta kaçmak zorunda kaldım görevlendirmeyle.
Fakat artık tükendim kızlar , yapamıyorum , hayatımın hiçbir döneminde böyle hissetmedim.
Eğer maddi olarak çok zorlamayacaksa ayrıl işten.oaradan daha önemli senin sağlığın

Ben sizin bir konuya yazdiginiz yorumlari dehsetle okumustum. Anladigim kadari ile zor seyler yasamissiniz ve bazi seyler bazen hepimizin hayatinda ust uste gelir ya sizde de oyle olmus. Once psikolojik destek alin ondan sonra karar verin ki sonrasinda pisman olmayin derim. Tabi bu benim fikrim. Bazen uzaktan konusmak kolaydir, ne yasadiginizi en iyi siz bilirsiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Tayin isteyemiyorsanız ve ekonomik olarak idare edebiliyorsanız bırakın kendinize bakın. Kamuda çalışmak zorunda değilsiniz. Sonra dikerseniz başka bir iş bakarsınız.
İsteyemiyorum sıkıştım kaldım. zaten kaybettiğim bebeklerin acısını içimden atamamışken bunu yaptılar kasım ayında .
Üzerine yeni başladığım yerdeki mobbing, ailedeki diğer kayıplar derken toparlanamadım.
Verilen ilaç yeşil reçeteli bir sakinleştirici idi. Doktor yarım tablet iç diye uyarmıştı ama ben stres düzeyim yüksek olduğu için tam tablet aldım ve bende mani etkisi yarattı , ilacı bırakınca o mani hali geçti ama onca yaşadığım acının üzerine o teşhisi almak , doktorların yatıralım demesi bende büyük yıkım yarattı .

Ben sizin bir konuya yazdiginiz yorumlari dehsetle okumustum. Anladigim kadari ile zor seyler yasamissiniz ve bazi seyler bazen hepimizin hayatinda ust uste gelir ya sizde de oyle olmus. Once psikolojik destek alin ondan sonra karar verin ki sonrasinda pisman olmayin derim. Tabi bu benim fikrim. Bazen uzaktan konusmak kolaydir, ne yasadiginizi en iyi siz bilirsiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Hangi konu ? En son doktorlarla ilgili konuda yorumum olmuştu o mu ?

İsteyemiyorum sıkıştım kaldım. zaten kaybettiğim bebeklerin acısını içimden atamamışken bunu yaptılar kasım ayında .
Üzerine yeni başladığım yerdeki mobbing, ailedeki diğer kayıplar derken toparlanamadım.
Verilen ilaç yeşil reçeteli bir sakinleştirici idi. Doktor yarım tablet iç diye uyarmıştı ama ben stres düzeyim yüksek olduğu için tam tablet aldım ve bende mani etkisi yarattı , ilacı bırakınca o mani hali geçti ama onca yaşadığım acının üzerine o teşhisi almak , doktorların yatıralım demesi bende büyük yıkım yarattı .
Canım şunu unutma önemli olan sensin.Onemli olan senin sağlığın.Hem tekrar çocuk istiyorsan bu stres hiç iyi gelmeyecek sana

Kolay şeyler yaşamamışsınız. Bırakın işi güzelce tedavi olun. Sonra yeni şeyler yapmak isterseniz yaparsınız.

Hem de öyle üst üste geldi ki son 4 senedir , artık duyanlar , eşimin arkadaşları vs şaşırıyorlar bu nedir böyle diye . Burada anlatamadığım çok fazla şey var

Hem de öyle üst üste geldi ki son 4 senedir , artık duyanlar , eşimin arkadaşları vs şaşırıyorlar bu nedir böyle diye . Burada anlatamadığım çok fazla şey var

Dogrudur. O yuzden dedim bazen uzaktan konusup yorum yapmak kolaydir diye. Ne yasadiginizi en iyi siz bilirsiniz. Rabbim hakkinizda hayirlisini versin.

Özelde de kamuda da senelerce çalıştım. Al birini vur ötekine. İkisinin de artıları eksileri var.

Şu an kamudayım ve iş yerinde o kadar çok olumsuzluk var ki. Ama maddi durumdan dolayı çalışmak zorundayım. Çocuklarım olduğu için radikal bir karar verip istifa etmeyi düşünme ihtimalim yok. Kazandığım para verdiğim emeğin karşılığı değil. Ha bilsemki başka yerde daha mutlu çalışıp daha iyi kazanacağım, kamu özel ayrımı yapmam çalışırım. Ama ülkenin gerçekleri var. Bunları da düşünmek lazım.

Kendi adıma dil çalışmaya başladım. Bilmiyorum kendi ülkemde bulamadığım adaleti, huzuru başka ülkede bulabilir miyim? Yalnız şunu biliyorum eğer şimdilik bulunduğum yerde çalışmaya devam edeceksem, buna bir şekilde mecbursam, kendimi şartlandırıp olumsuz düşünmemeye çalışıyorum. Sorun her yerde var elimden geldiğince işimi yapıp dönüyorum. Zaten o kadar yoğun çalışıyorum ki başka bir şey düşünmeye vakit kalmıyor. Ama ay başı gelip elime geçen paraya bakınca haydi kızım diyorum dil çalışmaya devam!

Aslında ailedeki son kayıp yaşanana kadar ben de psikolojik durumları çok çok fazla önemsemezdim yani geçer atlatılır gözüyle bakardım.
Benim doğum yaptığım sırada kuzenim birden rahatsızlandı , önce panik atak gibiydi durumu ve kendisi doktordu .
Tedaviye başladılar ama bir türlü düzelmedi , ne yaptıysak ne konuştuysak kafasına taktığı sorunlardan kurtulamadı .
Annem de beni bırakıp gidememişti hemen teyzemlerin yanına ama sonra ekim ayı başında gittii.
Kuzenim 47 yaşındaydı , çocuğu da vardı . Ama maalesef annem de oradayken sabah herkes uyurken evden çıkmış be oturduğu sitenin yüksek katından atlamış . Vefat etti.
Bu olay tabi herkesi perişan etti.
Zaten bu olayın üzerine benim de ilaç başlayıp ilacın ters etkisi sebebiyle o hale düşmem herşeyi içinden çıkılmaz hale getirdi

Ne desem bilemedim. Acınız cok büyük .
Ücretsiz izin alma hakkınız varsa kullanin
Ülkenin ekonomik durumu belli
Kamuda çalışanlar olarak ozellerden daha az hasarla atlattık pandemi de
Ve önümüzde suni bir enerji ve gida kıtlığı
belli belirsiz bir savaş var
En azından izindeyken ileriki zamanlarda daha sağlıklı düşünürsünüz

Merhaba arkadaşlar
Önce ücretsiz izin alın ve deneyin derim

Valla cano sağlığınızdan önemli değil hiçbiri. Yönetimle konuşun uygun bulurlarsa, doktor raporuyla 1 yıllık ücretsiz izin alın öyle toparlanıp dönün. Yok derlerse de istifayı koyun. Burdaki ennnnnnnnnnn kariyer sevdalısı üye olarak ben bile istifa olur diyorsam içiniz rahat olsun :KK48:

Ne desem bilemedim. Acınız cok büyük .
Ücretsiz izin alma hakkınız varsa kullanin
Ülkenin ekonomik durumu belli
Kamuda çalışanlar olarak ozellerden daha az hasarla atlattık pandemi de
Ve önümüzde suni bir enerji ve gida kıtlığı
belli belirsiz bir savaş var
En azından izindeyken ileriki zamanlarda daha sağlıklı düşünürsünüz
O hakkımı kullandım malesef , keşke olsaydı şuan

İstifa yerine ücretsiz izin hakkınız yok mu? Tam bilmiyorum ama öğretmenlikte 5 yıl dolunca 2 yıllık ücretsiz izin hakkımız var bir sebebe dayandırmaksızın. Belki sizde de vardır. Eğer böyle bir imkan varsa hemen izne ayrılın ve kendinize odaklanın bir süre.

Back
X