yusa90 Guru Kayıtlı Üye 18 Aralık 2012 78 0 286 İstanbul 23 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yusa90 #1 kıslar, kamuflaj makyaj ürünleri varmış ,çatlak izlerinide kapatıyormuş.... bilenler varsa lütfen yazabilir mi(((((((((
kıslar, kamuflaj makyaj ürünleri varmış ,çatlak izlerinide kapatıyormuş.... bilenler varsa lütfen yazabilir mi(((((((((
ontsyumgui Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Haziran 2012 132 0 0 - Yurtdışı 23 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yusa90 #2 - Estee Lauder Maximum Cover Make-Up SPF 15 - Clinique Continuous Coverage - Vichy Dermablend Teint-Korrigierendes Make-up - Benefit boi-ing - L'Oreal Indefectible Concealer - Nivea Beauté Perfect Cover Concealer - Sante Coverstick - Avène Couvrance Kompakt Creme Make-up Reichhaltig - Artdeco Camouflage Stick Bu ürünler camuflage / make up ürünler listesinde testten gecerek (eu) ilk siraya oturmus ürünlerdir. Son düzenleme: 23 Mart 2013
- Estee Lauder Maximum Cover Make-Up SPF 15 - Clinique Continuous Coverage - Vichy Dermablend Teint-Korrigierendes Make-up - Benefit boi-ing - L'Oreal Indefectible Concealer - Nivea Beauté Perfect Cover Concealer - Sante Coverstick - Avène Couvrance Kompakt Creme Make-up Reichhaltig - Artdeco Camouflage Stick Bu ürünler camuflage / make up ürünler listesinde testten gecerek (eu) ilk siraya oturmus ürünlerdir.
aymir Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 30 0 36 Ankara 23 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yusa90 #3 kryolan marka profesyonel makyaj markasının özellikle cilt problemlerini kapatmak üzere bir serisi var diye biliyorum.... hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama internette araştırmasını yapabilirsiniz.... iyi günler
kryolan marka profesyonel makyaj markasının özellikle cilt problemlerini kapatmak üzere bir serisi var diye biliyorum.... hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama internette araştırmasını yapabilirsiniz.... iyi günler