Kan alan Erkek

sizce erkeklere kas almak yakisiyomu?

• Ankete Katılan
    538

kaydirigubbakcemile3 bu erkekler niye kadınları takip ediyor anlamış değilim

az erkek gibi olun ya

komik duruyor, beğenmiyorum

alındıgı cok bellı oluyo, tekkaşta olsa almasını ıstemem ben heralde. allahtan nişanlımın kaşları güzelkaydirigubbakcemile3

bizim okulda bir çocuk vardı, böyle mi kaş alınır arkadaşım, yemin ediyorum benim kaşımın kalınlığı onunkinin 2 katı. gay mi ne :1ninca:

valla bende esiminkileri aliyorum kavga kiyamet ama sadece daginik olan bikac teli:) yoksa bende sevmiyorum tolga karel kadar alindigi 20 metre oteden belli olan kaslari hele o ortasini alma olayina hic girmiyorum bile:umursamaz:

Ben çok hoşlanmıyorum erkeğin kaş almasından. Ama çok kötü bi görüntü varsa ve belli olmuyorsa belki diyebilirim. Herkese de yakışmıyor.

hiç yakışmıyo bence.. ortalarını alıcak tabi tek kas bi erkek ıyy düşünemiyorum ama alt üst dokundu mu bence durum ve ona bakış açısı değişiyo anlatabildim mi bilemem

ortasını mutlaka almalı ama lütfen inceltmesinlerrrr
ben varnada yasıyorum bütün bulgar erkeklerin kaşları ince kimisi cok abartıyo çok iğrenç gözüküyolar ya bence ortasını alıp bıraksınlar

Tek kaş değilse şekil vermek için alıyorsa tabikide "HAYIR" ama abartman ortalarını alıyorsa olabilr neden olmasın.

sevgilimin dedigi gibi metroseksüel. hayir hic hoslanmam erkege yakismaz . o ne ya kiz gibi

@Metaphora;
Atilla Taş gibi inceltmek değil ama erkeklerin taşlarının ortasını almalarını ve kaşlarının düşmemesi için makasla düzeltmelerini mantıklı ve yerinde görüyorum...
Bakımlı erkek kesinlikle çok daha güzel...
ınceltmemek şekil vermemek kaydıyla!
süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…