kan gurubuna göre beslenerek hamileliğe vücudumuzu hazırlamak

Lolo

eşim ve oğullarım
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
3.704
10
356
selam
benim 13yaş ve 2 aylık 2 tane oğlum var
ilk oğlumu 4 yıl 2. yide 13 yıl bekledim
13 yılın sonunda şükür 2. meleğime kavuştum
şöyle bi düşündüm ben hamile kalamıyordum o kadar tedavi tahlil filmler ee bir anda kendiliğimden nasıl hamile kalmaya başladım
bu arada benim 2. oğlumdan önce 5 düşüğüm oldu
hamilelikten önce kangurubuna göre belenmenin ne kadar faydalı olduğunu öğrendim
iyice araştırdım o arada midemle ilgili bi sorunumun olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini öğrendimameliyattan sonra tam 35 kilo verdim
kilo verme aşamasında bir kere daha hamiellik yaşamıştım fakat oda olmamıştı
çünkü çok ilaç içiyordum o ay da ilaçlarım vardı fakat ben ilaçlarımı dügün kullanmadım ve bıraktım
o ayda hamileymişim zaten ve şu an kollarımda allahıma şükürler olsun
ameliyattan önce ve ameliyattan 1 ay sonra kan gurubuna göre beslendim gerçi isteyerek değil sadece midemin aldığı şeyleri yiyordum baktımki zaten yediğim şeyler benim kangurubumun kabul ettiği şeylermiş yiyemediğim şeylerde yasak olanlar
sanırım bu beslenme tarzıyla hamileliğimin bir ilişkisi var
benim önerim herşeyi denediğinizi biliyorum hamile kalmak için çünkü bende çok şey denedim çeşit çeşit otlar ve ilaçlar hatta burda söyleyemeyeceğim çok şey
bunuda deneseniz ne zararı olur hem kilonuz varsa vermeye yarar hem vücudunuz dinçleşir kendinizi iyi hissedersiniz
hemde bi bakmışsız vücudunuz rahatlayınca bebeğinizde gelivermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…