Kan ilacı kullanan arkadaşlar çok acil bana yardımcı olurmusunuz

sczn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
315
8
46
İstanbul
Kızım kan ilacı kullanıyor 20 gündür. şu küçük şişelerde olanlardan. Dışkısının rengi koyulaştı böyle zift gibi bişey oldu. Zaten yazıyor koyulaşır diye sıkıntı duymadım. Dün öğretmeni idrarıda siyah geldi dedi. çok şaşırdım akşam kontrol ettim göremedim. Ama ok korktum idrarında rengi değişiyor mu? Bilgisi olan varmı?

günaydın arkadaşım benim annem kullandı kan ilacı dediginiz gibi dışkı koyulaşıyor idrarda koyulaşıyor doktor anneme ilacı yazarken yan etkilerini söylemiş hatta adet kanamalarıda koyulaşabilir diye eskiden bende kullandım kan ilacı dediginiz gibi küçük cam şise olanlardan aynı etkiler bende de olmuştu ilacı bitirince sorun bir süre sonra ortadan kalkıyor

kızım kan ilacı kullanıyor 20 gündür. şu küçük şişelerde olanlardan. Dışkısının rengi koyulaştı böyle zift gibi bişey oldu. Zaten yazıyor koyulaşır diye sıkıntı duymadım. Dün öğretmeni idrarıda siyah geldi dedi. çok şaşırdım akşam kontrol ettim göremedim. Ama ok korktum idrarında rengi değişiyor mu? Bilgisi olan varmı?

bende yıllardır zaman zaman kullanıyorum . Ve şu 6 aydır hala kullanmaktayım maltofer . şişe olanından ve aynen sorunununz bende de var normal bu .endişenmeyiniz.

Korkma canım bende kullandım otüplerden oluyo o şekilde bende korkmultum ilk içtiğimde dr um söylemişti ilaç bittiğinde o problemde ortadan kaltıyor:34:

Evet bende kullanıyorum M ile başlayan bir ilaç, şişede olanlardan
Doktorum yazarken bunların yan etkisi olduğunu söylemişti
Ters bir durum değil, endişelenmeyin

doktorunu aradım ulaşamadım. aynı hastanedeki başka doktorla görüştüm. idrarın rengi değişmez dedi. gelin tahlil yapalım dedi.
bende şaşırdım kaldım

doktorunu aradım ulaşamadım. aynı hastanedeki başka doktorla görüştüm. idrarın rengi değişmez dedi. gelin tahlil yapalım dedi.
bende şaşırdım kaldım

hem annemin doktoru hemde benim doktorum degişebilir dedi ilacı reçeteye yazarken bile söyledi yan etkilerini sizin doktor söylemedimi acaba yinede kendi doktoruna götürün isterseniz

hem annemin doktoru hemde benim doktorum degişebilir dedi ilacı reçeteye yazarken bile söyledi yan etkilerini sizin doktor söylemedimi acaba yinede kendi doktoruna götürün isterseniz

yok yazarken bişey demedi ben ilaçta yazıyordu ordan okudum. ama idrarla alakalı biley yazmıyor. doktoru izinliymiş. pazartesi tekrar ararım. mantıken ondandır yoksa yavrum maşallah ii bişeyi yok

Korkacak bir şey yok, renk değişimi ilacın demir içermesinden kaynaklanıyor. Bende uzun zaman kullandım

Back
X