Kan koyuluğu lütfen cevap verin

Evet benimde koyu renkti kanım ama akışkan değildi zor akıyordu bu yüzden çok taktım kafaya. Pıhtılaşma olup olmadıgını hiç bilmiyorum ilk kez böyle bişey geldi başıma

Yani şuan bana bi zararı olmaz mı bunun artık su içmeye dikkat edersem düzelir mi bu durum
Büyük ihtimalle düzelir bir zararı olacağını sanmıyorum. En fazla doktora giderseniz kan sulandırıcı verir aspirin gibi. Siz günlük su içim miktarını arttırın yüksek ihtimalle onunla alakalıdır. Bazı insanların da kanı koyu olabiliyor yani bir sorun olsa kan alırken söylerlerdi ya da tahlil sonucunda çıkardı.

İnşallah dediğiniz gibi olur tahlil sonucum zaten daha çıkmadı yarın çıkıcak

Hemşire varsa aslında deneyimine göre bir cevap yazabilir. BBenim bildiğim kanın alındığı damar ile ilgili olduğu, hatta defalarca damara girip kan alınamadığı bile oldu bende. Ama herhangi bir sağlık sorunum yok

Benimde zaten bay bi süre alamadı en sonunda aldı onada koyu deri aldığı damardan mı kaynaklıydı acaba

Eşim çok çay içer ama şu az içer doktor 32 yaşında fark etti kanın çok koyu ve akışkan değil az su iciyorsun dedi ayrıca 1.5 lt az bence kilonuz kac
Bana da hemşire az mı su içiyorsun dedi zaten boyum 160 kilom 64 biraz kilo fazlalığım var doktor başka birsey dedimi peki başka bi öneride bulundumu

Kan alınan iğne de etkiliyor diye biliyorum kanın akışkanlığını. Hatta yanlış iğne kullanımı kanın pıhtılaşmasını sağlayarak yanlış tahlil sonucuna sebep olabiliyor. Siz doktorunuza da mutlaka söyleyin tabi

Bana da hemşire az mı su içiyorsun dedi zaten boyum 160 kilom 64 biraz kilo fazlalığım var doktor başka birsey dedimi peki başka bi öneride bulundumu
Kiloyu su için sordum kilo fazla ise vucudun su ihtiyaci fazla oluyor.tabiki siz yine doktorunuza danışın

Kan cıvıtıcısı verebilir doktor gerekli görürse,bir de kan bağışı lazım 3 ayda bir. Pıhtı ihtimaline karşı.

Her soylenene guvenmeyin, hemsirenin sozel yorumu yerine kan tahlil sonuclariniza bakin.
Neden direkt bunu yazıyorsunuz? O hemşire günde kaç kez kan alıyordur. Konu sahibinin dediğine göre biraz yoğun, belki bir risk vardır. Konu sahibi doğum kontrol hapı kullanıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…