Kan koyuluğu lütfen cevap verin

Kan verirken açtım damara göre değişiyor mu bu ?
Evet değişiyor. Toplar damardaki kanın rengi daha koyu olur genelde. Açken de vücut ağ yakmaya başladığı için metabolizma yavaşlar buna bağlı olarakta kanın rengi değişebiliyor. Ama içinizin rahat etmesini istiyorsanız bir doktora görünün.

Rengiyle beraber kıvamıda koyuydu benim mutlaka görünüceö

venöz kan koyu ve viskozitesi cok oldugu icin akiskanligi az olur. Eger yarin hekiminize böyle bi telasiniz oldugunu söylerseniz pihtilasma faktörlerine bakar, ayrica kaniniz cok yogun olsaydi kan degerleriniz pihtilasma nedeniyle cikmazdi. Korkmayin ailenizde böyle bi pihtilasmaya yatkinlik öyküsü, sizde oral kontraseptif kullanim öyküsü yoksa yasiniz genc bir sorun cikmaz.

Merhaba sağlık personelimisiniz acaba kullandığınız terimlerden öyle gibi geldide tam anlayamadım ne demek olduklarını açıklayabilir misiniz rica etsem

Merhaba sağlık personelimisiniz acaba kullandığınız terimlerden öyle gibi geldide tam anlayamadım ne demek olduklarını açıklayabilir misiniz rica etsem
evet hekimim. yani toplardamar kani koyu ve yogun olur korkmayin. Yarin kendi hekiminizede söyleyin sorununuzu, ama bence bir sorun yoktur, eger olsaydi alinan kanda yogunluktan sonucu cikmazdi. Gencsiniz, bu yasta böyle bir hastalik cimasi cok cok nadir ve geneldem aileden gecer. Ailenizde yoksa telas yapmayin

Kanı da idrar gibi düşünün. Nasıl ki az su içildiğinde idrarın rengi de daha koyu oluyor kan da öyle.
Limon kanı sulandırmada birebir hazır su içerken içine damlatabilirsiniz.

Öncelikle önemseyip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Annem sadece şeker hastası bu yüzden kan sulandırıcı kullanıyor. Birde sonuçlar yarın cıkıcakmıs o yüzden daha çıkıp çıkmadığını bilmiyorum

E nabız dan bakabilirsiniz çıkmıştır sonuçlariniz
Sağlık oçağı olduğu için E nabıza düşmüyormuş maalesef

Evet aç karnına alındığı için hiç birsey yiyip içmedim
Yakin zamanda saglik sorunumdan oturu siki bir diyete girdim tabi ki cok su icmeyide ihmal ettim bu süreçte surekli kan verdim tabi ki zor aliyorlardi kendim farkettim rengide yogunluguda koyuydu sonrasinda ameliyatta oldum eger bir sikinti olsaydi ortaya cikardi diye dusunuyorum ama siz iciniz rahat etsin isterseniz sonuclar icin gittiginizde doktora söyleyin

Peki size hiç rengi ve yoğunluğu koyu dediler mi sadece siz mi farkettiniz dile getirdiniz mi bunu ne ameliyatı oldunuz çok geçmiş olsun

Peki size hiç rengi ve yoğunluğu koyu dediler mi sadece siz mi farkettiniz dile getirdiniz mi bunu ne ameliyatı oldunuz çok geçmiş olsun
Ben bir kac ay kurtaj oldum o sirada kan alan hemsire soyledi bu arada panik atakliyim hemen korktum sordum kotu bisey mi diye oda yok susuz falan kaldiginiz icindir dedi o uzuntuyle baska doktora sormakta aklima gelmedi ama ozamanda narkoz falan aldim islem yapildi sonucta ameliyatida yakin zamanda oldum bir problem olsaydi ozaman ortaya cikardi diye dusunuyorum (safra ameliyati oldum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…