Kan negatif awox pozitif

Umarım en kısa zamanda pozitif görürsünüz
Bu ay çok umutluydum ama beta yı yıne 2 görünce bütün umudum yerle bır oldu . En çok bu ay üzüldüm nedense . Yarın adet günüm artık adetı beklıyorum . Sende o sonuca sevınme canım . Chat a sordum aynı gün ıcerısınde 16 kat artması mümkün degıl dedı

Belki daha yeni artacaktır değeriniz adet gününü bekleyin bence olmazsa da diğer aya denersşniz can sağlığı. Çok teşekkür ederim ben de yalancı pozitif olduğunu düşünüyorum. Sadece awoxun güvenilir olduğunu düşünmüştüm ona şaşırdım

Keşke öyle bır mucıze olsa . Allah Hepımıze bır an önce nasıp etsın ınsallah

Bir senedir kullaniyorum hic gormedim walla boyle bisey awox cok guvenilir diye aliyodum sansina bozuk mu denk geldi acana laboquack ne var ondanda kullaniyorum hic gormedim oda cok guvenilir deniliyor hatta ovulasyom testleride oyle sasirdim

Bir senedir kullaniyorum hic gormedim walla boyle bisey awox cok guvenilir diye aliyodum sansina bozuk mu denk geldi acana laboquack ne var ondanda kullaniyorum hic gormedim oda cok guvenilir deniliyor hatta ovulasyom testleride oyle sasirdim
Valla bilemiyorum ki canım bikaç güne anlarız paylaşırım

Valla bilemiyorum ki canım bikaç güne anlarız paylaşırım
Adet oldun mu bi yerde simdi okudum bayanin biri senin gibi pozitif goruyo kan sifir cikiyor adeti geciyo baya ve tekrar test yapiyo poztofi gidiyo kan veriyo 20 kusurlerde pozitif cikiyor binde bir ama olabilir?

Adet oldun mu bi yerde simdi okudum bayanin biri senin gibi pozitif goruyo kan sifir cikiyor adeti geciyo baya ve tekrar test yapiyo poztofi gidiyo kan veriyo 20 kusurlerde pozitif cikiyor binde bir ama olabilir?
Benim adet tarihim 15 gibi olacak daha baya var. Hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz. Bugün awoxu pozitif görünce hazır hissetmediğimi anladım ama nasıl hazır olunur böyle bir şeye bilemiyorum ki

Benim adet tarihim 15 gibi olacak daha baya var. Hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz. Bugün awoxu pozitif görünce hazır hissetmediğimi anladım ama nasıl hazır olunur böyle bir şeye bilemiyorum ki
Hmm anladim kendinu hazir hissettiginde dusunursun o zaman eger olumsuz olursa bu ay belkide bu bi deneyim di senin icin oyle dusunmek lazim

Hmm anladim kendinu hazir hissettiginde dusunursun o zaman eger olumsuz olursa bu ay belkide bu bi deneyim di senin icin oyle dusunmek lazim
Evet ama 16sına kadın doğuma randevu aldım negatifse de muayene olmuş olurum. Şuan düşünmesem bile 5-6 ay sonra denemelere başlamak istiyorum belki takviye vs başlarım

Evet ama 16sına kadın doğuma randevu aldım negatifse de muayene olmuş olurum. Şuan düşünmesem bile 5-6 ay sonra denemelere başlamak istiyorum belki takviye vs başlarım
Kesinlikle kan degerlerine baktirirsin hazirligin olur folik asit oneriyolar cogunluk daha iyi olur insallah istedigin zaman saglikla kavusursun evladina

sabah 10 da kan verdim 0.2 çıktı. 6 saat sonra awox yaptım pembe silik çizgiyi net görebildim hem de ilk dakikasında. Awox güvenilir diye duymuştum sebebi ne olabilir
Ben şahsen bu markanın altına imza atarım okdar güvenilir bir marka ki bu çizgi gibi yalancı pozitif vermez aslında önce test yapıp sonra kan verseydin keşke dur bende awox testimi atim bu testi sabah yaptım akşam kanda 10.35 çıkmıştı değerim okdar da hassas bir test

Eklentiler

• 1000015073.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000015072.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000014938.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000014937.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000014828.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000014827.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 36
sabah 10 da kan verdim 0.2 çıktı. 6 saat sonra awox yaptım pembe silik çizgiyi net görebildim hem de ilk dakikasında. Awox güvenilir diye duymuştum sebebi ne olabilir
Güvenilir hatta ben de bununla öğrendim ama bazı insanlarda yanıltıyor muş onu da duymuştum ben
daha günümüze bu kadar varken niye test yapıyorsunuz

Güvenilir hatta ben de bununla öğrendim ama bazı insanlarda yanıltıyor muş onu da duymuştum ben
daha gününüze bu kadar varken niye test yapıyorsunuz

Adetine 15 gün varken hamıle olduğunu zaten öğrenemezsin canım anca yerleşme kanamasını bılmeyıp adet sanacaksın bır daha ki adete 15 gün kala ogreneceksın. Zaten o zamana kan da pozıtıf olur belırtılerınde başlardı

Sizinki benimkinden daha netmiş. Ben de o kadar araştırdım yanılan olmamış bakalım artıı hayırlısı olsun

daha gününüze bu kadar varken niye test yapıyorsunuz
Buradaki okuduğum kadarıyla herkes yumurtlamadan sonra 12-13. Gün öğrenmişler ben de bu yüzden varsa erken öğrenirim diye düşündüm

Ama yumurtladıysam ve döllendiyse zaten 13 gün oldu buradakiler 12-13. Günde öğreniyorlar

Laboquick yaptım bugün ama kuruma mı emin olamadım. Kuruma da yapmıyor diyorlar gerçi 1 saat sonra çizgi çıktı. İdrarın izi de olabilir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…