Kan negatif awox pozitif

Laboquick yaptım bugün ama kuruma mı emin olamadım. Kuruma da yapmıyor diyorlar gerçi 1 saat sonra çizgi çıktı. İdrarın izi de olabilir bilmiyorum
1 saat sonra cikabiliyor hemen cikmasi onemli ilk 5 dk diyebiliuorum bence bekle biraz gununu oyle yap test bende zor dayaniyorum imkansiz olsada ama ben istiyorum yillardir ondan ona ragmen bekliyorum biseylerle oyalan insallah gonlunden gecen olur

1 saat sonra cikabiliyor hemen cikmasi onemli ilk 5 dk diyebiliuorum bence bekle biraz gununu oyle yap test bende zor dayaniyorum imkansiz olsada ama ben istiyorum yillardir ondan ona ragmen bekliyorum biseylerle oyalan insallah gonlunden gecen olur
Merak ediyorum baya sabırsızım. Ama olsa da çıkardı kanda diyorum ne bileyim

16 sında olurum tahmini. İstiyorum aslında ama şuan düşünmüyordum hiçbir hazırlık yapmadım kafamdaki plan takviyelere başlamak dişlerimi kontrol ettirmek kilo vermek birsürü şey vardı aklımda. Şuan bu ay olmasa bile birkaç ay sonra denemeye başlamak istiyordum zaten briaz fırsat gibi düşünüyorum diyelim:)
Andyou

Amaan boswerr olursa cok sukur der sevinirsin istediklerinide dogurunca yaparsin olmazsa planina uygun kafan rahat olsun iste iki turlude guzel sonuc olcak psikolojik olarak adetinde gecikir boyle yaparsan

Bide daha cook zaman var mis son 5 6 gun erken gebelik testi yapiliyo diyebiliyorum cok nadir erken anliyolar beklemelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…