- 29 Ağustos 2018
- 4.362
- 4.241
- 133
- Konu Sahibi Miniveronikaa
-
1 saat sonra cikabiliyor hemen cikmasi onemli ilk 5 dk diyebiliuorum bence bekle biraz gununu oyle yap test bende zor dayaniyorum imkansiz olsada ama ben istiyorum yillardir ondan ona ragmen bekliyorum biseylerle oyalan insallah gonlunden gecen olurLaboquick yaptım bugün ama kuruma mı emin olamadım. Kuruma da yapmıyor diyorlar gerçi 1 saat sonra çizgi çıktı. İdrarın izi de olabilir bilmiyorum
Negatofken bende de oluyo bu sekilde inan bana aynisi oluyo hemdeİdrarın çizgisi ya da kuruma olabileceğini düşünüyorum 1 saat sonrs çıktı. Laboquick testEki Görüntüle 3639876
Merak ediyorum baya sabırsızım. Ama olsa da çıkardı kanda diyorum ne bileyim1 saat sonra cikabiliyor hemen cikmasi onemli ilk 5 dk diyebiliuorum bence bekle biraz gununu oyle yap test bende zor dayaniyorum imkansiz olsada ama ben istiyorum yillardir ondan ona ragmen bekliyorum biseylerle oyalan insallah gonlunden gecen olur
Adet gunune ne kadar varki? Hani hazir degilim sanirim diyodun belkide icten ice istiyo olabilirmisinMerak ediyorum baya sabırsızım. Ama olsa da çıkardı kanda diyorum ne bileyim
Amaan boswerr olursa cok sukur der sevinirsin istediklerinide dogurunca yaparsin olmazsa planina uygun kafan rahat olsun iste iki turlude guzel sonuc olcak psikolojik olarak adetinde gecikir boyle yaparsan16 sında olurum tahmini. İstiyorum aslında ama şuan düşünmüyordum hiçbir hazırlık yapmadım kafamdaki plan takviyelere başlamak dişlerimi kontrol ettirmek kilo vermek birsürü şey vardı aklımda. Şuan bu ay olmasa bile birkaç ay sonra denemeye başlamak istiyordum zaten briaz fırsat gibi düşünüyorum diyelim:)
Andyou
Yaptım canım negatif adetimi bekliyorum 1 hafta kaldıCanim naptin test yaptinmi bi daha?
Hadi ya adete yakin bi daha denersin bende yaptim test cok komik silik cikti ama niye bilmiyorum inanmiyorum hala tuttuguna. S bide senin kadar bile degil dusunYaptım canım negatif adetimi bekliyorum 1 hafta kaldı
Atsana foto çektiysen inşallah vardır adet günün ne zamandı?Hadi ya adete yakin bi daha denersin bende yaptim test cok komik silik cikti ama niye bilmiyorum inanmiyorum hala tuttuguna. S bide senin kadar bile degil dusun
Benim asilama yapildi en gec persembe gunu kan vermem lazim bugun 10 gunum burda resim kalitesi bozuluyo linkle daha belliAtsana foto çektiysen inşallah vardır adet günün ne zamandı?
Bence var görünüyor istersen sonraki gün tekrarla koyulaşacak gibi haber ver sonuç alınca lütfenBenim asilama yapildi en gec persembe gunu kan vermem lazim bugun 10 gunum burda resim kalitesi bozuluyo linkle daha belli
Insallah umudum cok dusuk ilk kez bende boyle goruyorum duani esirgeme 8 yil oldu bekliyorum insallah guzel seyler olur artikBence var görünüyor istersen sonraki gün tekrarla koyulaşacak gibi haber ver sonuç alınca lütfen
İnşallah güzel düşünün güzel olsun benim testime bakma sen bana kötüsü denk geldi yalancı pozitif çıktı sende var diye düşünüyorumInsallah umudum cok dusuk ilk kez bende boyle goruyorum duani esirgeme 8 yil oldu bekliyorum insallah guzel seyler olur artik
Seninki kadar koyu degil tabi ama nasip
Insallah insallah bi mucize olur allah razi olsunİnşallah güzel düşünün güzel olsun benim testime bakma sen bana kötüsü denk geldi yalancı pozitif çıktı sende var diye düşünüyorum
Sizin sonuç nedirİnşallah güzel düşünün güzel olsun benim testime bakma sen bana kötüsü denk geldi yalancı pozitif çıktı sende var diye düşünüyorum
Ben regl oldum canım zaten yumurtlama günlerinde olmamıştı ilişki. Test yanlış çıkmıştı. Bebeği zaten hemen düşünmüyordum erteledik :)Sizin sonuç nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?