Kesinlikle öyleMerhabalar öncelikle yardımcı olduğunuz için teşekkürler şuan eşim burda değil diye içim rahat gebelik yok zaten geldigi gibi hemen o ay doktura görünecem inşallah Allah nasip ederse 1 sıkıntı yaşamam netlestirme konusunda bende çok istiyurum çok kafama takiyurum diye ama maddi durum inşallah sıkıntı olmazsa devamlı gidecem devlleteki dokturum çok ilgili çok severim kendisini ama pıhtılaşma testi yaptım diye kızdı resmen kan sonucumu göstermedim ona da dedi getir bana göster gitmedim daha gebelik planları başlasın öyle gösterecek kendisine ama özeldeki ne derse ona göre devam edecem bebegimden önemli değil ya
Evet var mayısın ortasında oldum kalp durması sonucu ileKesinlikle öyleherşey güzel olur sıkma canını. Kaybın var mı daha önce
Anladım canım kesinlikle iğne başlatan doktorla ilerleEvet var mayısın ortasında oldum kalp durması sonucu ile
İnşallah özele görünecem şansımı deneyecm uygun görürse zaten başlatır devletekini dinlemeyecm sırf bir düşük diye bakmıyorlar genetik test bile iki düşük dedim ondan sonra yaptılar testiAnladım canım kesinlikle iğne başlatan doktorla ilerle
Eki Görüntüle 3622937
Merhabalar hanımlar kan pıhtılaşma testim bakabilirmsin bir bildiğiniz varsada yardımcı olurmusunuz devlet hastanesinde dokturlar igneye gerek yok diyurlar acaba özel hastaneye göstermemiz gerekirmi ne yapsam fikir v
Eki Görüntüle 3622937
Merhabalar hanımlar kan pıhtılaşma testim bakabilirmsin bir bildiğiniz varsada yardımcı olurmusunuz devlet hastanesinde dokturlar igneye gerek yok diyurlar acaba özel hastaneye göstermemiz gerekirmi ne yapsam fikir varmbise
Bişey sormak istiyorum kan pıhtılaşma için ayrı bi test mi yapıyorlar kan tahlilinde çıkmıyor muYaaa çok şükür en azından erkenden teşhis oldu desenize inşallah sağ salim kucağınıza alirsiniz banada dua edin lütfen
Malesef cikmiyur bende öyle düşünmüştüm ama ayrı trombofili paneli diye test genetik tanı polinigine yaptırdım üniversite hastanesinde sonra öğrendim sonucumuBişey sormak istiyorum kan pıhtılaşma için ayrı bi test mi yapıyorlar kan tahlilinde çıkmıyor mu
E bana neye göre teşhis koydular ki o halde kanda ve ultrason da baktilarMal
Malesef cikmiyur bende öyle düşünmüştüm ama ayrı trombofili paneli diye test genetik tanı polinigine yaptırdım üniversite hastanesinde sonra öğrendim sonucumu
Sizin gebeliginiz ilerlemiş illa bir belirti vermiştir size yada yapmışlardır kan testi sonucunuzdan bakın hangi tahliller yapılmış size bakmadan bilemeyiz çünkü 2 veya fazla düştükten sonra yapılıyor bizim için tabi sizikisi başka bir durumE bana neye göre teşhis koydular ki o halde kanda ve ultrason da baktilar
Benim de bir düşük oldu doktorlar normal dedi yine de içim rahat etmedi genetiğe gittim ben de iki düşük dedim testi yaptım ama benim testte sorun çıkmadı normaldi o nedenle 2.gebelikte iğne başlamadan ilerledik ama test bazen yanıltıcı sonuç verebiliyormuş yani normal çıkmasa da normal gösterebiliyormuş ben de 2.yi de kaybettikten sonra 3 te iğneyle ilerledik. Yani demem o kiiiiİnşallah özele görünecem şansımı deneyecm uygun görürse zaten başlatır devletekini dinlemeyecm sırf bir düşük diye bakmıyorlar genetik test bile iki düşük dedim ondan sonra yaptılar testi
Ay yaşadığıniza güldüm resmen kusura bakmayın bilseniz ben neler neler uydurdumBenim de bir düşük oldu doktorlar normal dedi yine de içim rahat etmedi genetiğe gittim ben de iki düşük dedim testi yaptım ama benim testte sorun çıkmadı normaldi o nedenle 2.gebelikte iğne başlamadan ilerledik ama test bazen yanıltıcı sonuç verebiliyormuş yani normal çıkmasa da normal gösterebiliyormuş ben de 2.yi de kaybettikten sonra 3 te iğneyle ilerledik. Yani demem o kiiiibazen gerçekten önemsemiyorlar ki ben 2.kayıbı yaşadığımda dahi devletteki doktor kağıda bakmadan yüzüme fırlattı 3 kayıp mı yaşadın da bana gelip bunu gösteriyorsun bakmayacağım dedi özelde gittiğim her doktor önlem amaçlı iğne başlatırız dedi ben de en erken başlatacakla ilerledim ve çok şükür devam ediyor gebeliğim sorun pıhtılaşmaymış yani ben devlettekini dinleseydim benim bir kaybım daha olacaktı bunun hesabını verebilecekler mi acaba ? Ben o sorumluluğu alamam iğne veremem aykırı tarzında şeyler söyledi devlet doktorları. Neyse ki özeller de var diyorum elbette genelleme yapmıyorum devlette de belki veren önemseyenler vardır ama bana denk gelmediler malesef o nedenle ısrarla iğne başlamanı istedim çünkü bende temel faktörlerde sorun olmamasına rağmen normal görünmesine rağmen iğne kullanıyorsam sende de düşük şekilde var mutlaka kullanman gerekli ne olursa olsun ve pıhtılaşma sorunu gebelikte artık çok yaygıj
Korktum ortaya çıkacak diye doktururm tanıyor diye ona görünmeyi düşünmüyorum suanlik kalsin gebe kalınca diyecem arada bir kimyasal geçti diye mecbur çünkü yengem de 3 kayıp yaşadı devlet hiç umursamadı özele gitti şuan sekiz aylık kızı olacak kan pıhtılaşma varmış bana anlatırken ben 1 aylık hamileydim şimdide yaşadım aynısınıBenim de bir düşük oldu doktorlar normal dedi yine de içim rahat etmedi genetiğe gittim ben de iki düşük dedim testi yaptım ama benim testte sorun çıkmadı normaldi o nedenle 2.gebelikte iğne başlamadan ilerledik ama test bazen yanıltıcı sonuç verebiliyormuş yani normal çıkmasa da normal gösterebiliyormuş ben de 2.yi de kaybettikten sonra 3 te iğneyle ilerledik. Yani demem o kiiiibazen gerçekten önemsemiyorlar ki ben 2.kayıbı yaşadığımda dahi devletteki doktor kağıda bakmadan yüzüme fırlattı 3 kayıp mı yaşadın da bana gelip bunu gösteriyorsun bakmayacağım dedi özelde gittiğim her doktor önlem amaçlı iğne başlatırız dedi ben de en erken başlatacakla ilerledim ve çok şükür devam ediyor gebeliğim sorun pıhtılaşmaymış yani ben devlettekini dinleseydim benim bir kaybım daha olacaktı bunun hesabını verebilecekler mi acaba ? Ben o sorumluluğu alamam iğne veremem aykırı tarzında şeyler söyledi devlet doktorları. Neyse ki özeller de var diyorum elbette genelleme yapmıyorum devlette de belki veren önemseyenler vardır ama bana denk gelmediler malesef o nedenle ısrarla iğne başlamanı istedim çünkü bende temel faktörlerde sorun olmamasına rağmen normal görünmesine rağmen iğne kullanıyorsam sende de düşük şekilde var mutlaka kullanman gerekli ne olursa olsun ve pıhtılaşma sorunu gebelikte artık çok yaygıj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?