kan pıhtılaşma test sonucum

prensim1975

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
506
225
63
35
Bülent bey,size son bir soru sormak istiyorum, bugün kan pıhti test sonucumu aldım ve heterozigot taşıyıcı olarak çıktı bu tup bebek tedavisi için sakıncalı bir durum mu ne anlama geliyor 5 haftalik bebegimi kaybetme sebebim bu olabilir mi ? Tedavisi zor mudur, ne yapmalıyım, cok tsk ediyorum.

Bülent bey,size son bir soru sormak istiyorum, bugün kan pıhti test sonucumu aldım ve heterozigot taşıyıcı olarak çıktı bu tup bebek tedavisi için sakıncalı bir durum mu ne anlama geliyor 5 haftalik bebegimi kaybetme sebebim bu olabilir mi ? Tedavisi zor mudur, ne yapmalıyım, cok tsk ediyorum.
Merhabalar : Pıhtılaşma testlerı sonuclarında ( hangı pıhtılasma testı oldugu da onemlı olmak ıle bırlıkte)heterozıgot sonucu tekrar eden gebelık kayıplarından sorumlu tutulabılen minör faktörler arasında yer almaktadır. Tek ve major bır sebep olarak sorumlu tutulamamakla bırlıkte düşük sebebi olabılecek dıger faktorlerın de arastırılması gerekmektedır. Öyküye göre gerekırse rahim içine kamera sıstemı ıle gırılerek dogustan veya sonradan olusabılen yapıların varlıgı ekarte edılmelıdır. Bay ve bayan genetık tahlıl bakılmalıdır. Pıhtılasma problemlerının tedavısı kan sulandırıcı hap ve /veya iğneler ile mumkün olabılmektedır. Daha detay bılgı almak ve baska sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan arayarak bızımle temasa gecebılırsınız.Bol şans dilerim.

Back