kızlar moralim çok bozuk. adetim salı günü başladı bugün neredeyse bitmek üzere. normalde 6. gün biterdi. doktora gittim, yapışıklıktan endişe ettiğim için. doktor direkt öyle olsaydı hiç adet görmezdin, kürtaj sonrası olabilir böyle dedi. burada gideceğim doğru düzgün ne bir hastane ne bir doktor var. güya özel hastane ama doktorun odasına giren çıkan belli değil, hemen başlarından atma derdindeler. doğru dürüst hiçbir şey soramıyosun öğrenemiyosunultrasonla baktı yumurtalıklar iyi dedi. hormon tahlili için kan verdim, saat 2'de alıcam sonucu bakalım. içim hiç rahat değil. 1 ay sonra bebek çalışmalarına başlıcaz, bir sorun çıkmasını istemiyorum.
bir de folbiol bir kutu bitince bırak içme, gebelikte tekrar başlarız dedi, niye bıraktırıyo anlamadım. sizce bırakayım mı ki? hamile kalınca 0,4 clexan başlatıcakmış.
bu arada sevinç inşallah umut verici güzel haberler verirsin bize, Allah'ım sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah.
elifcim regl olduğum için başlayamadım duaya, bitince okucam ben de.
canım arada adette azalmalar olabilir benimde olmuştu kürtajdan sonra hem stres de çok etkiliyor bende korkmuştum yapışıklık vs varmı diye folbioluda bırakma zaten ona hamilelik düşününce başlanıyor 3 ay önce senin doktor ne diye bıraktırıyor anlamadım devam et sen inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın