- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
ben geldim bebem sevinççççç sen nere gitsem bulurum ben seni![]()
Pasacimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim bebem sevinççççç sen nere gitsem bulurum ben seni![]()
selma canım seninkini eklemedim çünkü açıklık getirelim.şimdi sende 50 yazıyordu onu mu okudun yoksa o 50nin üzerine bir 50 daha mı okudun.
diğer 100 tane yi anladım.bu okuduğundan başka 100 tane daha okuyacaksın da ilk 50yi daha açık yazar mısın.yani senin toplam da 150 mi yoksa 200 mü olacak
arkadaslar bende mthr a1298 heterozıgotum. su anda cleaxen 0.4 kullanıyorum. gebeliğimi öğrendiğimde koagulasyon testlerıne bakarak doktorum baslattı. ve coraspırın. aptt ve pıhtılaşma zamanını gösteren testlerı doktorunuz yenılıyor mu?
ıgnenın yeterlı olup olmadıgı kafama takılıyor. su anda ıyı her sey ama bu testı arada tekrarlanması gerektıgını duymustum. sızın doktorunuz ne kdr zamanda bır tekrarlıyor
canım benim ilaçları eklesene listeye:
alfamet 250 mg günde 3
corasprin 100 mg günde 1
elevit günde 1
folik asit günde 1
clexan 0.4 günde 1
şimdilik bu kadar))))))))))))
Gebelik ve kortizon diye bir topik var.orayi okudum.onlarin da pihilasma sorunlari var ve kprtizondan nahsediliyor.fikri olan varmi.bu bahsedilen kortizon nedir.
Proluton depot mu yoksa.ben kullandim da.yoksa nen bu igneyi birakinca mi kalp durmasi oldu.13.haftada biraktim 15.hafyada kalbo durdu.proliton drpot kullanan oldu mu aranizda.ciger gelosimi icin demislerdi bana.
ben de yaşadım senin yaşadıklarını. doktorların dediği çok doğru. benim öyle şiddetli kanamam oldu ki. ben de hastanede yattım. kanama takibi yapılıyor. evet müdahele edilmiyor. düşecekse düşüyor. olay bu. benimki düşmedi. düşmesini mucize diye adlandırdı doktorlar. kesin düşer diye bakıyorlardı. hastaneden çıkıp 1 ay sonra kontrole gittiğime çok şaşırdı doktor. yaşayacaksa yaşıyor. benim kesemin çevresi tamamen kanama alnıyla doluydu ve keseden büyük kanama alanı vardı. hep yattım. ücretsiz izin aldım işten 3 ay yattım. kanama alanı yok oldu. vücut emdi kanamayı. herşey düzeldi. çok şükür 5,5 yaşında kızım var. yiyecek ekmeği varsa dünyaya geliyor, yoksa ne yaparsan yap durmuyor. ondan sonra da 2 düşüğüm yani ölü doğumum oldu. öncelikle yapman gereken ayaklarının altına yastık koy ve hep yat. sadece tuvalete git. ve en önemlisi dua et, moralini yüksek tut. tut ki bebeğin de senden güç alabilsin. hayırlısı neyse o olsun diye dua et. çok geçmiş olsun.
günaydın güzel bi hafta olur inşallah:)
vakit yok alıntı yapamadım:)
elif bende iğneyi dik şekilde yapıyordum canım
cemocan nerelerdesin canım prensesimiz nasıllar
mltm gözükmüyor yada ben kaçırıyorum
burcu_gen büyüdümü oğluşun agucuklar gülmeler başlamıştır artık
bi arkadaş yazmış hamile kalamıyoırum daha önce kolay kalıyodum diye çok stres yapıldığı için olmuyor bende aynıydım her ay neden neden diye kafam felaket olurdu artık dedim ki aman bu ay gidip takip yaptırıcam o ay geldi oğluşum biliyorum çok zor birbirimizi biz anlıyoruz ama sadece biraz sabır![]()
Senin dedigin ilac progesteron, ciger gelisimi icin degil. Genelde kanama olunca veriyorlar dusuk olmasin diye.Gebelik ve kortizon diye bir topik var.orayi okudum.onlarin da pihilasma sorunlari var ve kprtizondan nahsediliyor.fikri olan varmi.bu bahsedilen kortizon nedir.
Proluton depot mu yoksa.ben kullandim da.yoksa nen bu igneyi birakinca mi kalp durmasi oldu.13.haftada biraktim 15.hafyada kalbo durdu.proliton drpot kullanan oldu mu aranizda.ciger gelosimi icin demislerdi bana.