Kızlar çok acil... uzun sure sonra 8. Gebeliğime hamileyim bunuda kaybetmek istemiyorum.. nolur konudaki sayfalari tek tek okuyamadım ama bildiginiz bu konulara hakim biri varsa etiketlermisiniz eskisehirdeyim doktor bulmam lazım cok acil nolur yardim edin
Yaptirdim ama hematoloji de kadin doguma yonlendirebiliyor kimse birsry demiyor ignelerin her cesidini kullandim 0.4 0.6 0.8 hatta 0.6x2 aspirinlerle de desteklendi ama olmuyor bebegimi 8. Hftada kaybediyorun kalbi duruyorPihtilasma durumunuz ne? Test yaptirdiniz mi? Elinizde sonuclarla hematolojiye gidiceksiniz yaptirdiysaniz yaptirmadiysanizda hematolojiye gidip durumu anlatip test istiyceksiniz yada dahiliye sevk edebilir her ilde baska oluyor hematolojiue gitmek
Kalp durması acaba pıhtılaşma problemindn değil de rahimsel bir anomaliden kaynaklanıyor olabilir mi?Yaptirdim ama hematoloji de kadin doguma yonlendirebiliyor kimse birsry demiyor ignelerin her cesidini kullandim 0.4 0.6 0.8 hatta 0.6x2 aspirinlerle de desteklendi ama olmuyor bebegimi 8. Hftada kaybediyorun kalbi duruyor
12 000 ilk defa duyuyorum nedir ağır pihtilaşma sorununuzmerhaba benimde kan pıhtılaşma sorunum var bu 3. Gebelik ikisi 5 . Haftaya kadar geldi düştü 6000 ilk ve 8000 lik oksopar kullandım ama işe yaramadı başka dr buldum
dr ağır pıhtılaşma sorunun var 12 000 lik kullanman gerekiyor dedi inşallah bu sefer işe yarar
Canım benimle aynı genlerimiz 2 kaybım var benim kadın doğumcum pıhtılaşma var ama düşük seviyede dedi gebelik olunca corasprin ve iğne vericem dedi şuanda 7+3 günlük hamileyim hamile kalmadan önceki ay corasprin kullandım ve hala devam ediyorum öğrenir öğrenmez doktoruma gittim ve iğneye başladı şimdi 24 gündür iğnemi kullanıyorum haftaya cuma kalp atışını duyunca rapor çıkartcak doktorum iğne içinMRB KIZLAR BEN BİŞEY SORACAM. GENETİK TEST VE PIHTILAŞMA TESTİ YAPTIM.BAZI DOKTORLAR PIHTILAŞMAN VAR DİYOR BAZILARI YOK DİYOR NEYE İNANACAĞIMI ŞAŞIRDIM BİLGİSİ OLANLAR BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ?
protrombin G20210A=NORMAL, MTHFR C677T=HETEROZİGOT POLİMORFİZM, MTHFR A1298C= HETEROZİGOT POLİMORFİZM, FAKTÖR V LEİDEN G1691A=NORMAL, PAI-1 4G4G= HOMOZİGOT POLİMORFİZM, FAKTÖR XIII V35L=NORMAL)
Yaptirdim ama hematoloji de kadin doguma yonlendirebiliyor kimse birsry demiyor ignelerin her cesidini kullandim 0.4 0.6 0.8 hatta 0.6x2 aspirinlerle de desteklendi ama olmuyor bebegimi 8. Hftada kaybediyorun kalbi duruyor
kızlar uzun yol veya uçak yolculuğu hiç yaptınız mı hamilelik süresince
12 000 ilk defa duyuyorum nedir ağır pihtilaşma sorununuz
Pihtilasma sonuclariniz nedir. Bende riskliyim.ama 0.4 kullaniuorum 12.000.asiri bi doz sonuclari paylasirmisinizmerhaba benimde kan pıhtılaşma sorunum var bu 3. Gebelik ikisi 5 . Haftaya kadar geldi düştü 6000 ilk ve 8000 lik oksopar kullandım ama işe yaramadı başka dr buldum
dr ağır pıhtılaşma sorunun var 12 000 lik kullanman gerekiyor dedi inşallah bu sefer işe yarar
mthfr c677t homozigotYanli
Pihtilasma sonuclariniz nedir. Bende riskliyim.ama 0.4 kullaniuorum 12.000.asiri bi doz sonuclari paylasirmisiniz
mthfr c677t homozigot
homosistein 47.0 gibi bişey yazıyordu
iki düşüğüm var ilkinde 4000 kullandım günde düştü 5. Haftada
ikincisinde 6000 kullandım yine 5. Haftada düştü
bunda günde 2 sefer 6000 kullanıyorum 7. Hafta bitti ilk defa bu kadar uzun yaşadı
Şimdi daha çok endişelendim offffBen sizden daha riskliyim.. hatta burda sizden daha riskli olan arkadaslar var. Homosistein duzenli tutmak icin yasam tarzinizi degistermeli kilo almamali spor yapmalisiniz bunun ici kan sulandirici enteresan. Bu sizin kardiyovaskuler hastaliklara egilimli oldugunuzu gosterir .Mthfr ile birlikte olmasi b12 ve folik asiti vucudunuzun eksik isledigini gosterir bu durumda da metil formda bunlari kullanmaniz gerekir.
Ben faktor 5 ve mthfr homozigotum. Kimse mthfr ile ilgilenmiyor. Hatta 4 gun once ameliyat oldum dosyaya yazmadilar bile faktor 5 dedim herkes birbirine soyleyip dosyanin en basina yazdi. 0.4 kullaniyorum ayrica hap. Gunde 2 diye bir doz asiri iddiali. Bu atak geciren yatan hasta tedavi dozu. Dusuklerinize patoloji yaptirdiniz mi ? Belki kromozom anomalisi vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?