- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
Histereskopi nedir acaba canım. Rahim filmi mi yoksa farklı bi işlem mi. Rahim kalp olduğunu nasıl anladın ben bu ay da hamile kalamazsam ben de rahim filmi çekicemCanım ben şimdi histereskopi düşünüyorum kalp rahim var bende çok hafif o mu sıkıntı diye düşünüyorum
Sende durumlar nedir ?Olabilir kuzu ya çünkü bi yerde rahim şekil bozukluklarının da gebeliği etkilediğini okumuştum
Bi kez hamile kaldım.8 ay önce. Kese gözüktü beta hcg yükseliyordu kalp atışı için iki hafta sonrasını bekliyordum ama tüm belirtiler mide bulantılarım bi anda geçti sonra kanamayla hastaneye gittim 7+4 te sağlıksız diye alındı ve kürtaj oldum. 2 ay korunduk 6 aydır da hamile kalamıyorum. Genetik tahlil yaptım bikaç sayfa önce paylaştım sonucumu. Heterozigot mutasyon saptanmıştır yazyo şimdi beklemedeyim adet olunca da randevu alcam işte rahim filmi için. İnşAllah olmam çok yoruldum artıkSende durumlar nedir ?
Anladım canım inşallah en koşa zamanda güzel haberi alırsınBi kez hamile kaldım.8 ay önce. Kese gözüktü beta hcg yükseliyordu kalp atışı için iki hafta sonrasını bekliyordum ama tüm belirtiler mide bulantılarım bi anda geçti sonra kanamayla hastaneye gittim 7+4 te sağlıksız diye alındı ve kürtaj oldum. 2 ay korunduk 6 aydır da hamile kalamıyorum. Genetik tahlil yaptım bikaç sayfa önce paylaştım sonucumu. Heterozigot mutasyon saptanmıştır yazyo şimdi beklemedeyim adet olunca da randevu alcam işte rahim filmi için. İnşAllah olmam çok yoruldum artık
Folik asit kullanmaktan bi hal oldum bi de bebe asprini kullanmaya başladım
EveeeeetAnladım canım inşallah en koşa zamanda güzel haberi alırsınSen de benim gibi öğretmen misin
Senin hikayen nedir ?Anladım canım inşallah en koşa zamanda güzel haberi alırsınSen de benim gibi öğretmen misin
Canım benim hikayem şöyle bir buçuk yoldur evliyiz Hazirandan beri çocuk istiyoruz . Haziran ve Kasımda kimyasal gebelik yaşadım. Hemen ardından bu ay da hamile kaldım . Real günüm geçince 3. gün kahverengi lekelenmeler başladı hala devam ediyor şu an kırmızıya döndü sanırım kaybediyorum. Biraz sonra doktoruma gideceğim. Bende durumlar böyle hsg çektirdim sağ tüp kapalıydı açıldı. 4 mm septum çıktı doktorum üstünde durmadı. Şimdi bunu kaybedersem histereskopi olmayı düşünüyorumSenin hikayen nedir ?
Kanaman azaldı mı bu arada ? Nasıl oldun
Cok şükür gozun aydin,ne verdi igne ilac pekiŞimdi doktordan çıktım kanama dışında bir sorunumuz yok dedi doktor kanama için ilaç ve iğne verdi. Bakalım sonumuz hayırlı olsun
Anladım canım Rabbim hayırlısını versin. İlkin aynı zamanda hamile kalmışız. Doktor ne dedi sonucunu yaz canım inşAllah bebeğin seninledir sağlıklı hayırlıysa tabiiCanım benim hikayem şöyle bir buçuk yoldur evliyiz Hazirandan beri çocuk istiyoruz . Haziran ve Kasımda kimyasal gebelik yaşadım. Hemen ardından bu ay da hamile kaldım . Real günüm geçince 3. gün kahverengi lekelenmeler başladı hala devam ediyor şu an kırmızıya döndü sanırım kaybediyorum. Biraz sonra doktoruma gideceğim. Bende durumlar böyle hsg çektirdim sağ tüp kapalıydı açıldı. 4 mm septum çıktı doktorum üstünde durmadı. Şimdi bunu kaybedersem histereskopi olmayı düşünüyorum
Şimdi gördüm sevindim canım çok şükür bak sıkıntı yokmuşŞimdi doktordan çıktım kanama dışında bir sorunumuz yok dedi doktor kanama için ilaç ve iğne verdi. Bakalım sonumuz hayırlı olsun
Canım merhaba ilaç olarak progestan verdi 100 mg günde iki bir de iğne verdi yine pro ile başlayan bir şeydi adı. Bir de doktorum kan uyuşmazlığı iğnesi olmamı istedi devlet hastanesine gittim ordan da başka kan aldılar test yapıp ona göre iğne yapılacakmış.Cok şükür gozun aydin,ne verdi igne ilac peki
Çok sağol canım inşallah her şey normal ilerler bir hafta da rapor yazacak bakalımŞimdi gördüm sevindim canım çok şükür bak sıkıntı yokmuş
Progestani banada verdi tedirgin oldum kanamam yok,kanamam oldugunda kullandirmislardi benimki bi tane gunde bide igne isteCanım merhaba ilaç olarak progestan verdi 100 mg günde iki bir de iğne verdi yine pro ile başlayan bir şeydi adı. Bir de doktorum kan uyuşmazlığı iğnesi olmamı istedi devlet hastanesine gittim ordan da başka kan aldılar test yapıp ona göre iğne yapılacakmış.
İğneyi her gün mü vurulacaksın canım ? Bence kullan doktor verdiyse bildiği vardır herhaldeProgestani banada verdi tedirgin oldum kanamam yok,kanamam oldugunda kullandirmislardi benimki bi tane gunde bide igne iste
Kullanirim tabi de,igne raporlu hergun bi taneİğneyi her gün mü vurulacaksın canım ? Bence kullan doktor verdiyse bildiği vardır herhalde
Oksapar 0.4 igneİğneyi her gün mü vurulacaksın canım ? Bence kullan doktor verdiyse bildiği vardır herhalde
İyi bakalım inşAllah canım. Rapor da çok iyi olmuş yorulmazsın. Malum çok yorucu ve stresli mesleğimiz varÇok sağol canım inşallah her şey normal ilerler bir hafta da rapor yazacak bakalım
Anladım canım iğnenin adı ne ? Kan pıhtılaşması için mi?Kullanirim tabi de,igne raporlu hergun bi tane
İyi bakalım inşAllah canım. Rapor da çok iyi olmuş yorulmazsın. Malum çok yorucu ve stresli mesleğimiz var
Evet canım hatta bugün idaremi arayıp ders saatimi azaltmalarını rica edeceğim inşallah yapabilirlerseİyi bakalım inşAllah canım. Rapor da çok iyi olmuş yorulmazsın. Malum çok yorucu ve stresli mesleğimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?