Canim benim hamile oldugunda gec kalinmiyomu zaten benim 2 gebeligim ole oldu hamilelik oldu gittigimde aaa kalp atislari yok dedi aldilr kurtajla
Yani hamilelik öncesi coraspin icmeyi unutursan bir şey olacağını sanmıyorum.Ama hamilelikte unutursan doktora sormak lazimBen yaklasik 6 aydir kullaniyorum ama bazen olduki unutmuslugum oldu bir sorun olurmu ondan dolayi
Icim rahatladi fazlada unutmuslugum olmadi toplasan en cok 10 gun falandir oda aralikli oldu .Yani hamilelik öncesi coraspin icmeyi unutursan bir şey olacağını sanmıyorum.Ama hamilelikte unutursan doktora sormak lazim
bende şuan coraspirin içiyorum... 2 kaybım oldu benimde ama parmaklarım da morarma oldu bıraktım bir iki haftadır içmiyorum geçti şükür morarmalar siz de de oldu mu acaba ?Icim rahatladi fazlada unutmuslugum olmadi toplasan en cok 10 gun falandir oda aralikli oldu .
Doktorumda mubarek bir cevap verse donus etse insani sinir ediyo
Benimde 2 tane kaybim var o yuzden bu 3cu gebeligim cok korkuyorum 6 ay oncesinden baslim dedim Bende morarma falan olmadi fark etmedim ben birsey ben folik asitle ikisini bir iciyorum 6 ay olcak birsey olmadibende şuan coraspirin içiyorum... 2 kaybım oldu benimde ama parmaklarım da morarma oldu bıraktım bir iki haftadır içmiyorum geçti şükür morarmalar siz de de oldu mu acaba ?
teşekkürler cevabınız için bende folik asitle birlikte alıyordum şu sıralar içmiyorumBenimde 2 tane kaybim var o yuzden bu 3cu gebeligim cok korkuyorum 6 ay oncesinden baslim dedim Bende morarma falan olmadi fark etmedim ben birsey ben folik asitle ikisini bir iciyorum 6 ay olcak birsey olmadi
Hic dogumunuz oldumu 2 kayipdan sonrateşekkürler cevabınız için bende folik asitle birlikte alıyordum şu sıralar içmiyorum
maalesef canlı çocuğum yok benimHic dogumunuz oldumu 2 kayipdan sonra
Tez zamanda nasip etsin rabbim benimde yok daha yeni orendim hamile oldugumu hatta oldugumdanda fazla emin deilim bazilari kimyasaldir fiyolar cok erken orendim testte hamile oldugumu nerdeyse 1 hafta obce cikdi testte 2 cizgi cok korluyorum eyer varsa ve ben onlemini almaya calisiyorum kor aspirin iciyorum folik asit ama igneside varmis doktorumla iletisime gecdim ama bana donus etmedi korkudan odum kopuyo bise olcak diyemaalesef canlı çocuğum yok benim
pıhtılaşma testi yaptırdınız mı ? onun sonucuna göre veriyolar iğneyi ama...Tez zamanda nasip etsin rabbim benimde yok daha yeni orendim hamile oldugumu hatta oldugumdanda fazla emin deilim bazilari kimyasaldir fiyolar cok erken orendim testte hamile oldugumu nerdeyse 1 hafta obce cikdi testte 2 cizgi cok korluyorum eyer varsa ve ben onlemini almaya calisiyorum kor aspirin iciyorum folik asit ama igneside varmis doktorumla iletisime gecdim ama bana donus etmedi korkudan odum kopuyo bise olcak diye
Evet yaptirdim doktorun kendisi soledi zaten hamile kaldigin anda kor aspiine basla sonrasinda bitane ekografi cekilcek igneye baslancak dedi ama beyfendimizin keyfine kaldik dunden berli bana donus etcek gavurlar isde merhametsiz vicdansizlarpıhtılaşma testi yaptırdınız mı ? onun sonucuna göre veriyolar iğneyi ama...
hangi genlerinizde mutasyon var ? doktorlara çok saygı duyardım hala da duyuyorum ama çok acımasızlar gerçekten.... yaşadıklarını çok iyi anlıyorum bende doktoruma ulaşamamıştım... ki benim kayıplarım 9 ve 15 haftalık.... yaşadığımız yıkım... Allahım tez zamanda sağlıkla yavrularımıza kavuştursun inşallah...Evet yaptirdim doktorun kendisi soledi zaten hamile kaldigin anda kor aspiine basla sonrasinda bitane ekografi cekilcek igneye baslancak dedi ama beyfendimizin keyfine kaldik dunden berli bana donus etcek gavurlar isde merhametsiz vicdansizlar
Amin insallah dua edin bu seferkine cabucak yetisim onlemini almak icin benimkilerde ilkincisi 7 haftada olmus oburude 4 haftalikda olmus buda 3 cu isde bakalim insallah bise olmadan doktorum bana donus ederhangi genlerinizde mutasyon var ? doktorlara çok saygı duyardım hala da duyuyorum ama çok acımasızlar gerçekten.... yaşadıklarını çok iyi anlıyorum bende doktoruma ulaşamamıştım... ki benim kayıplarım 9 ve 15 haftalık.... yaşadığımız yıkım... Allahım tez zamanda sağlıkla yavrularımıza kavuştursun inşallah...
Amin insallah dua edin bu seferkine cabucak yetisim onlemini almak icin benimkilerde ilkincisi 7 haftada olmus oburude 4 haftalikda olmus buda 3 cu isde bakalim insallah bise olmadan doktorum bana donus eder
Fazla bakmadim sonuclarima ama aldim 5de baska bi doktordan randevu bakalim en erken o vardi nolcak artikAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hangi genlerinizde çıktı mutasyon? yoğun bir problem olsa bu kadar geciktirmezdi diye umuyorumacaba başka bir dr a daha mı gitseniz?
iyi yapmışsınız, inşallah sağlıkla doğsun büyüsün bebeğinizFazla bakmadim sonuclarima ama aldim 5de baska bi doktordan randevu bakalim en erken o vardi nolcak artik
Ben coraspin kullanırken hamile kalamadim.sonra bıraktım onu.hamile kalınca başladım tekrar morarma olmadı sadece bir yerimi çarpınca eskiye göre daha çok morariyorbende şuan coraspirin içiyorum... 2 kaybım oldu benimde ama parmaklarım da morarma oldu bıraktım bir iki haftadır içmiyorum geçti şükür morarmalar siz de de oldu mu acaba ?
Acaba bende ondanmi 5 aydir hamile kalamadimki ama birakmadimda coraspirinide onunla birlikde kaldim.Ben coraspin kullanırken hamile kalamadim.sonra bıraktım onu.hamile kalınca başladım tekrar morarma olmadı sadece bir yerimi çarpınca eskiye göre daha çok morariyor
Tez zamanda nasip etsin rabbim benimde yok daha yeni orendim hamile oldugumu hatta oldugumdanda fazla
6 gün varken hcg yukseldiyse bence sağlıklı bir gebelik olabilir bence sizinkiAcaba bende ondanmi 5 aydir hamile kalamadimki ama birakmadimda coraspirinide onunla birlikde kaldim.
Evet bende cok carpiyorum ve morarmalar oluyo ama ben fazla uzerlerine dusmuyorum demek ondan oluyomus.
Birde birsey sorcam size benim bat 1 haziran daha var suanda ben 3hafta 6 gunluk hamileyim diye ama adetime daha bugunude sayarsak 5 gun var ben test yaptim pozitif cikdi acaba gercekden pozitifmidir aklima duphe yatti ya adet olursam diye olurmuyom sizce daha 6 gun vardi ben orendim pozitifligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?