Rica ederimYaa bende ikiside aynısını yapıyor sanıyordum. Teşekkür ederim bilgi için
.Yaa benimde bebeğim 6 haftalık kalp atışları oluşmadan öldü ve anesteziyle kürtaj oldum. Yaşım 38 neden doktorum bana hiç pıhtılaşma olabilir vs demedi ya şan çok üzgünüm. Bir de bu çıktı şimdi.
.Pıhtılaşma ile ilgili bende zeynep kamilde gitmiştim ama gen testi yaptırabildim sadece. Daha sonra özel bir labda 4 genime baktırmıştım. Mthfr c677t heterezigot çıkmıştı.
Daha öncedende kalbi durması sonucı bir düşüğüm var.
İkincisi kimyasal
Üçüncüsü dış gebelik şüphesi ile gittiğim ama geç gelişenngebelik buşgusuda olan bir durum ne olduğunu hala anlamış değilim.
Şuan Allaha şükür tekrar hamileyim. Coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Durumu benim gibi oşan varmı
Amin canm inşallah bir an önce sendd hamile kalırsın. Drun kan sulandırıcı kullanıcaksın dedi mi.?.
Durumumuz tamamen aynı. Benim de mthfrc677tde heterozigot. Ve kalbi durmuş bebeğim var. Gerisi hep kimyasal gebelik. Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
.Amin canm inşallah bir an önce sendd hamile kalırsın. Drun kan sulandırıcı kullanıcaksın dedi mi.?
Bana bir takım dr lar gerek yok dedi bir takım drlar kullanmalıyız dedi. Bende çok arada kaldım en son kullanmayıp üzüleceğime kullanmayı tercih ettim.
Hamile kalana kadar coraspin. Hamilelik olunca iğne kullanmamı söyledi drlar.
Kac ml kullaniyorsunuz pekiEn son gittğim dr corasprinin bir zararı olmadığını söyledi ben regli başından başlamıştım canım.
Kadin dogum da tibbi genetik yerinde yapiliyor dusuklerim oldu kan pihtilasmasina baktircam dediniz mi bakiliyorCanım sen pıhtılaşmayı nerde nasıl yaptırdın ücret nedir. Devlette yaptırmak için kadın doğumdan mi randevu almalıyım
4000 oksapar 100 lük coraspinKac ml kullaniyorsunuz peki
Tsk edrim 100 veriliyormus garanti olsun diye deemebir zarari yok deme canm4000 oksapar 100 lük coraspin
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşAllah4000 oksapar 100 lük coraspin
AAA E nabıza düşmüyor mu sonuçlar? Ne saçma birşey. O binayı gördüm evet dediğin gibi ayrı bir yerde Zeynep Kamil'e şu kürtaj ve ameliyat sürecimde çok gidip geldim çok aşina oldum hastaneyler malesefpandemiden dolayı mı yoksa hep mi böyledir inan bilmiyorum. Biz istediğimiz tarihe direk aldık. her gittiğimizde de hep sakindi. Zaten hastanenin üst tarafında ayrı bir binası var. Sakin oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bizim de daha sonuçlarımız çıkmadı. Tek sıkıntı sonuçları her gün telefonla 3.30 ile 4.30 arası sorabiliyorsun. onda da telefonu açmıyorlar.
Valla belki dusuyordur bana telefonla ogrenip gelin dedilerAAA E nabıza düşmüyor mu sonuçlar? Ne saçma birşey. O binayı gördüm evet dediğin gibi ayrı bir yerde Zeynep Kamil'e şu kürtaj ve ameliyat sürecimde çok gidip geldim çok aşina oldum hastaneyler malesef
AAA E nabıza düşmüyor mu sonuçlar? Ne saçma birşey. O binayı gördüm evet dediğin gibi ayrı bir yerde Zeynep Kamil'e şu kürtaj ve ameliyat sürecimde çok gidip geldim çok aşina oldum hastaneyler malesef
AAAA... Benim simir testi de ondan mı düşmedi acep. Gidip kendim aldım hastaneden sonucu.Genetik test sayıldığı için e nabıza düşmüyor hatta siz bizzat kimlik gösterip imza atarak teslim alıyorsunuz, eşinize dahi vermiyorlar sonuçları.
Günde bir tane. Kilom 49-50 çok sağol aminn inşallah hepimizHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşAllahGünde 4000 mi yoksa sabah akşam 4000 mi verdi doktorunuz bir de kaç kilosunuz
bana da kendimizin gelip alacagini internet ortaminda ogrenemeyecegimi soylemislerdi.arkadasin dedigi gibi esime dahi vermiyorlar sonuclariAAAA... Benim simir testi de ondan mı düşmedi acep. Gidip kendim aldım hastaneden sonucu.
Benim 2 kere öyle oldu ikincide bebeğe genetik inceleme yapıldı nedenini öyle öğrendik yani sağlıksız gebelik nedeniyle kaybettigim kesinleşti. Hafif pıhtılaşma eğilimim var ama o bu şekilde olmuyormuş sağlıksız gebelikler böyle oluyormuşKozlar pıhtılaşma sorunu olanların genelde kalp atışı duyulduktan sonra gebelik olumsuz sonuçlanıyormuş benım kese oluşuyor sonrası ilerlemiyor maalesef doktorlar normal olarak kdugunu söylüyor ama bi yerde bi sıkıntı var ki gelişim duruyo kime nereye gideceğimi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?