Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Dr unla konuş bence ama şahsi fikrim 4000 vermesinde ilave coraspirinde vermiş 6000+coraspirin fazla olur diye düşünmüş olabilir mi
Olabilir tabiki ama işte kürtaj yapan dr drek 6000+coraspin dediği için gerçi bunu paylaştım dr um ile 4 ilemi başlasak dedi öyle başladık. İnsan korkunca ne bileyim yetersiz mi olur die düşünüyor

3 aydır beni takip eden perinatolog genetik test dşında bütün testleri yaptı genrtiğe gerek yok dedi. Şmdi hamile kaldım yine ons gittim bna gerek yok kan sulandırıcı ya dedi neden gerek duymuyorlar bilemedim ama ben risk ağlamazdım. Başka dr gttm o bana ipne ve coraspin başladı. 4+4 üm çarşamba kese için gdcm. Ben kullanın yda dr değiştirin derim.

Canım hayırlı olsun öncelikle allah tamamına erdirsin.sana bise sormak ediyorum.benimde senin gibi genlerde heterizigotluk var.igne ve coraspirini hamile kalmadan mi başladın.ve doktorunu öğrenebilirmiyim
Teşekkürler canım coraspin hamile kalmadan başladım..iğneye de gebeliği öğrenir öğrenmez Dr um Amasya da Gülbin yildiran

Yo yo ilk doktorumu değiştirdim, ikinci doktorumda ayrı testler istemişti onları yaptırdım çok hafif düzeyde pıhtılaşma dedı en azından ilk 3 ay kullanalım bakalım duruma dedı, çok şükür iyiyz şuan doktorum da hep takıpte önce Allaha sonra doktoruma güveniyorum rabbim hayırlısını versin

gebe kaldığımda 78 kiloydum, 2. gebeliğim de düşükle sonuçlanınca danıştığım bir dr "80 kilo 08 oksapar" diye düşünmüştü ancak perinatolog kilonun dışında pıhtılaşma düzeyinin önemli olduğunu söyledi. onunla da 08 olarak başladık ancak test sonucunda dozun az geldiğini öğrendik ve 06*2 olarak tekrar düzenlendi dozum. kimyasal gebeliğim yok, 2 gebeliğimde de kalp atışlarını duyduktan sonra önce atımlar yavaşladı ardından durdu.
Allah razı olsun, inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize ve iyi insanlar olarak yetiştiririz onları.

Kaç kaybınız var peki. Ben genetik test yapmadım 2 kaybım var ama ilki boş 2.de boş gibiydi 7.haftada hepsi.
geçmiş olsun, Allah sağlıklı bebekler nasip etsin. benim de 8. haftada iki kaybım var, ve ikisinde de 6. haftada kalp atışlarını duymuştuk. sonra yavaşladı ve nihayetinde durdu.

Teşekkürler sabah akşam olarakmı yoksa ikisini aynı andamı kullanıyorsunuz
sabah akşam birer doz olarak alıyorum.

geçmiş olsun, genetik testi sonuçlarımız farklı, benim mutasyonlarımın pıhtılaşma bozukluğ yaptığı net. fakat mthfr için artık "düşüğe neden olmuyor" diye düşünen dr lar var ancak iğne ile bebek sahibi olanlar da var. benim de iki kaybım var. buradaki herkes gibi ne çektiğini anlıyorum. tavsiyem gebe kalmadan önce bir riskli gebelik uzmanına da testlerini gösterip görüş alman yönünde. Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun.

Canım benimde senin gibi genlerimde heterizigotluk var.normal yolla ben hamile kalamıyorum.2 tup bebek tedavinde ikisinde de kimyasal oldu.sende iyi gelişmeler varmi benide bilgilendirirsen sevinirim

Bahsettiğiniz testi sordum bugün dr gidince. 04 lük iğne ve coraspin kullanıyorum. Bana öyle bir test yok dedi. Kiloya göre az deilmi dedim hayır yeterli dedi.

Bahsettiğiniz testi sordum bugün dr gidince. 04 lük iğne ve coraspin kullanıyorum. Bana öyle bir test yok dedi. Kiloya göre az deilmi dedim hayır yeterli dedi.

anti factor xa testi. genetik testlere, operasyonlara vb kıyasla oldukça uygun fiyatlı bir test. neden dr lar bunu yapmıyor sadece perinatologlar öneriyor inanın anlamıyorum. kandaki heparin miktarını ölçüyotr. bizim iğnelerde zaten kana heparin veriyor. yani iğne ile birlikte kandaki heparin miktarı, pıhtılaşmayı denegeleyecek düzeye gelmiş mi gelmemiş mi buna bakıyor.

Bana öyle bişey yok mümkün deil dedi. Özellikle deism kilom 79 yeterli mi bu die. Acaba bns genetik yapılmadığı önlem amaçlı yani bi nevi deneme amaçlı olduğu için mi yğksletmiyor. Yani önerse gidip yaparım özelde. 3 ay önce perinatoloji benden glokoprotein ıgn ıgg ve Lupus antikoagulan baktı sorun yoktu onlarda

belki pıhtılaşma bozukluğunuz var mı yok mu bilmediği için gerek görmemiş olabilir de öyle bir test mümkün değil cevabı yetersiz olmuş. Dilerim sağlıklı bir gebelikle kavuşursunuz bebeğinize. kaçıncı haftanız bu?

Çok teşekkür ederim 4+5 keseyi gördük bugün 10 gün sonra gel dedi çok korkuyorum. İdrar yolunda az enfeksiyon vardı mınurol yazdı ve bacak ağrılarım çok bimeks yazdı korkuyorum bişey yapmaz heralde

güzel haberlerinizi paylaşın bizimle inşallah benim de idrar yolunda enfeksiyon bulgusu olmuştu, 11-12. hafta civarı, ben de ilaç kullandım. bize uygun ilaçları öneriyorlar.

güzel haberlerinizi paylaşın bizimle inşallah benim de idrar yolunda enfeksiyon bulgusu olmuştu, 11-12. hafta civarı, ben de ilaç kullandım. bize uygun ilaçları öneriyorlar.
İnşAllah çok teşekkür ederim sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşllh

Olmasi gereken değer kaçtir peki, ya da laboratuvar bunu söylüyor mu sonuc verirken belirtiyor mu?

Olmasi gereken değer kaçtir peki, ya da laboratuvar bunu söylüyor mu sonuc verirken belirtiyor mu?

alt sınır 0,5 diye hatırlıyorum (emin değilim test sonucumu bulursam mesajı editlerim) ama hem lab referans veriyor hem de dr ona göre dozu ayarladığı için yorumluyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…