Bence sen iyi gidiyosun bakıyorum devamlı yürüyüş yapıyosun.boyun posun uygun canım kiloyu kaldırır ki ben bu 4 kilonun yağ olduğunu düşünmüyorum belki kas artışı olmuştur öyle düşün.akşam 6 7 den sonra sadece süt ürünü vs tüket bence çok iyi olurÇok iyi bence sukur sevindim hep boyle guzel haberler inşallah bdahaki kontrolds cinsiyeti daha net söyler hayrlisi olsun bence cok iyi ben 4 kilo aldm
Kas artisi oldugunu sanmam agirlik calismiyorum cunku kas arttirmak zor baya iyi agirlik calismak lazim onda bile haftada 200 gr artar demisti hoca . Hergun yuruyemiyorumya ama yurumeye calsiiyorum hos yuryusde bi hakta yaramıyorda yapick bsy.yok ne gzl zayif hallerim muthisti uzun surs ole kalamadim napalm ins cok almam ve hepsini vereblrm bakalmBence sen iyi gidiyosun bakıyorum devamlı yürüyüş yapıyosun.boyun posun uygun canım kiloyu kaldırır ki ben bu 4 kilonun yağ olduğunu düşünmüyorum belki kas artışı olmuştur öyle düşün.akşam 6 7 den sonra sadece süt ürünü vs tüket bence çok iyi olur
Allah gönlüne gore versin canimYok canım o diğer gebeliğimde.doktorum çok çok iyiydi ben hiç beklemiyordum 10.haftada bu çocuk kemik ve baş yapısıyla %70 kız demişti.gerçekten de kızdı.Bu almanyadaki doktora da ben dedim dün.kıza benziyor değil mi dedim ağzından laf almak için evet oladabilir dedidetaylı da net belli olur dedi.Bizim doktorlar çok hızlı bence.
Amin hepimiz inşallah.bir sonraki randevum 17.haftadaAllah gönlüne gore versin canim
Benimde 20+5 de detayli ultrason ins herseyi gelismistir cok heyecanlı 3 haftamiz vsr o zmn ikimizizindeAmin hepimiz inşallah.bir sonraki randevum 17.haftada
Gebeliğin yeni canım o yüzden hormon kaynaklı yaşıyorsun.Selam arkadaşlar benim gibi elleri ayakları yanan varmi.Acayip yanıyor ellerim ayaklarım.
Öncelikle pıhtılaşmanız var mı?hangi genlerde.ve kayıplarınızda iğne kullandınız mı?Kızlar iyi akşamlar.. öncelikle Rabbim hepimizin gönlüne göre versin kayıpları olanlara Rabbim sabır versin başları saolsun Rabbim bidaha kmseye yaşatmasın kaybı olmayanlarada RAbbim yaşatmasın sağlıklıca kucağımıza alalım bebişlerimizi sıkıntısız bi şekilde kucaklarımız boş kalmasın inşAllah tez vakitte tekrardan bende bu mutluluğu bi daha tadarım.. bi bebeğimi daha kaybedeli 4 gün oluyor.. size sorum şu ki bidaha ama çok daha fazla kaubı olan hanımlarda var o yüzden nasıl bi yol izlemeliyim daha dr. Görüşmedim ama kafama takılıyor neler yapmalıyım ?? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır folik asit ve pregostron harici ilaç kullanmadık şimdi 10 gün sonrası sonuçlar çıkıcak da ondada rutin testmiş özel teslerden daha konusmadık 3 gün sonra gidicem dr.Öncelikle pıhtılaşmanız var mı?hangi genlerde.ve kayıplarınızda iğne kullandınız mı?
Pardon pai 4g/4gMerhaba hepinize
Ben daha önce de yazmıştım sanıyorum
Doktorum bende 3 ayrı test sonucumdan ötürü pıhtılaşma olduğunu tekrar hamile kalırsam ipne kullanmam gerektiğini söyledi
Her ay adetimden 3 gün önce de gebelik test yaptırmamı istedi
Bende sıkıntılı olan testler protein C düşük
Paı yazan kızım 4g/5g
Bit de ana zayıf pozitif
Öyle miymiş hiç bir bilgim yok canım bu konu hakkındaKızlar mrb iyi akşamlar bu kürtaj sonrası 20 gün ışık duş deniliyor ya onu bazı sebeblerden dolayı alamadım dün başladım bi skıntı olurmu almasak veya düzenli almasak . ?
Evet dr. Öyle bi not düşmüşÖyle miymiş hiç bir bilgim yok canım bu konu hakkında
Merhaba hastanelerin tıbbi genetik ve hematoloji bölümlerinden tandevu alabilirsiniz tıbbi genetikte farklı Hematoloji de farklı testler isteniyorKızlar merhaba yardımınız olur mu bilmiyorum ama burayada yazmak istedim. evlendigimden beri korunmuyoruz. Ilki kimyasal 3 düşük yaşadım. Doktora zeynep kamile gittim kadin doğuma ama tekrarlayan düsükler bölümüne randevu almam gerektiğini söyledi. Ve benden test istedi ama salı ve perşembe günleri 8 ve 9 arası alınıyormuş. Hangi testleri istedi bilmiyorum ve işten dolayı kanda vermeye gidemedim tekrar fakat randevu almaya çalışıyorum tekrarlayan düsükler diye bir bölüm yok yani ne yapicam ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 182 düşmüyor ulaşamıyorum. Siz düşüklerden sonra nasil bir yol izlediniz? istanbul avrupada olanlar hangi hastaneye gittiniz? Bana yardımcı olun lütfen
Ha bir de trombofili panel analiziKızlar merhaba yardımınız olur mu bilmiyorum ama burayada yazmak istedim. evlendigimden beri korunmuyoruz. Ilki kimyasal 3 düşük yaşadım. Doktora zeynep kamile gittim kadin doğuma ama tekrarlayan düsükler bölümüne randevu almam gerektiğini söyledi. Ve benden test istedi ama salı ve perşembe günleri 8 ve 9 arası alınıyormuş. Hangi testleri istedi bilmiyorum ve işten dolayı kanda vermeye gidemedim tekrar fakat randevu almaya çalışıyorum tekrarlayan düsükler diye bir bölüm yok yani ne yapicam ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 182 düşmüyor ulaşamıyorum. Siz düşüklerden sonra nasil bir yol izlediniz? istanbul avrupada olanlar hangi hastaneye gittiniz? Bana yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?