Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar slm bişi soracam yahu aslında kan pıhtılaşması ile alakası yok ama, şöyleki dün mıntıka temizliği yaptım, hani karınca yağı var ya ondan kullandım sonradan da pişman oldum bebişe bir zararı olur mu sizce ay ne olur afakanlar bastı bir cevap verin bana.....
tatlım biara bende kafayı takmıştım o konuya ama sana şunu söyleyeyim piyasada satılan karınca yağları gerçek değil hatta haberlere bile çıkmıştı bişey olacağını sanmıyorum meraklanmakızlar slm bişi soracam yahu aslında kan pıhtılaşması ile alakası yok ama, şöyleki dün mıntıka temizliği yaptım, hani karınca yağı var ya ondan kullandım sonradan da pişman oldum bebişe bir zararı olur mu sizce ay ne olur afakanlar bastı bir cevap verin bana.....
gel hayatım gelllll sende geeellll kaydirigubbakcemileselam arkadaslar...
gülüş denden bende gelcem sizinle tatile söz hiç yaramalık yapmıcam benide alın bırak denizi sokağa hasret kaldım...
asigül bir kereden birsey olmaz bir daha kullanma.mıntıka temizliği ha.
gel hayatım gelllll sende geeellll kaydirigubbakcemile
canım kötüyü düşünme sorunu bilmek tedavinin yarısıdır. Sonucta uygulanan birşeyler mutlaka vardır. Alllah ehline düşürsün inş. Anlat tabi ki birbirimize anlatacağızda rahatlayacağız. Allah OL dedi mi Kullar önünde duramaz O na sığınmak lazım... hepimiz için tabi ..
Canım benim bizler çok güçlüyüz sende öylesin tabiki
yeniden deniyceksin tabikide umutsuzluğa düşmeden
Elinden geleni yapıcan 1 yetmezse iki doktora gitcen
gerisini allaha bırakacan ve bol bol duz edicen,
Allahım çok içten yapılan duaları geri çevirmezmiş
o kulunu zorda koymazmış ona sığıncan ve bu sefer herşey çok güzel olacak inşallah
buna önce sen kendini inandırcan bitanem
maaşallah bebişimizeinşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
hayırlı olsun canım bildiğim kadarıyla çok güzel bir semt hadi hayırlı olsun
ravzacım güzel arkadaşım bi umutla doktora gidipte boynu bükük geri dönmek umutsuz çıkmak ne demek hemen hemen hepimiz biliyoruz yaşadık ve seni çok iyi anlıyoruz buyüzden tabiki yaz hatta tüm sayfayı doldur ne önemi var sana bu şekilde de olsa yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize
yaşadıkların yaşadıklarımız kolay değil ama bu umudumuzu yitireceğimiz pes edeceğimiz anlamına gelmez biz güçlü kadınlarız ne acılara göğüs gerdik katlandık
neymiş rahimin küçükmüş olabilir büyük ihtimalle senin durumunda olupta bebek sahibi olan biçok kişi vardır anladığım kadarıyla doktorun seni sürekli takip altına alacak ne güzel
sakın yılma benim güzel arkadaşım bu zorluğunda üstesinden geleceksin ben buna eminim olumunekankayizsmile
çok geçmiş olsun arkadaşım.allahtan hayırlısı böyleymiş.erken teşhis konulmasıda gerçekten beterinden korumuş diye düşünüyorum.en kısa sürede toparlanıp yola devam etmen dileğiyle.
dualarımız seninle angel.merak etme kaç kişi var bebişe dua eden.rabbim duyacaktır bunları.en kısa zamanda bebişin kollarında tutacaksın evinin yolunu.aman hep olumlu düşün.
bak şimdi beni nasıl üzdün.bence sen olayları farklı açıdan yorumluyorsun.bak bu güne kadar gittiğin hiç bir dr bu durumu anlayamamış.dr bunu anlamsı bile senin için bir şans.seni daha sık kontrol edecek ona göre bir yol izleyecektir.bana ilk gittiğimde ;son aylara doğru bebişin rahat edip etmediğine bakacağız .baktık rahat edemiyor biraz erken alırız demişti.ilk duyuşta kötü geliyor ama düşününce olabilir niye olmasın.
canım benim sakın umutsuzluğa kapılma senin benim böyle bir lüksümüz yok.dr ne dediyse yap.lütfen .
esraben gözün aydın arkadaşım.zeynep bebişi bizler için öp kokla.
sonuyok canım maşallah.durumların iyi olmasına sevindim.hep iyi haberlerle gelmen inan benide çok mutlu ediyor.sağlıkla kollarına aldığın günleride konuşacağız burda.bir dahaya bende denk gelirim inşallah da tanışırız.
RAVZA canım,şu an ki duyguların çok normal,tabii ki bizlerle paylaşacaksın,paylaş ki rahatla hayatım.....bizim tanımlanan problerimiz var olabilir,ancak hiçbir problemi olmayan bayanlarda da gebelik riskli bir süreç haline geldi son yıllarda bunu unutma canım......Allah'ın mucizelerine hepimiz inanıyoruz çok şükür,zaten bizleri ayakta tutanda bu değil mi??Rabbim izin verirse neler olmaz ki??Peki bu sefer neden izin vermesin??bir de bu açıdan düşün......önce Allah'a sonra doktoruna güven......sakin ol,acele etme,en doğru zamanda Allah hayırlısını nasip edecektir,lütfen hep böyle dua et canım.....
sevgiyle kal.......
BÜŞRA Karşıyaka İzmir'in en lüks semtlerinden biri canım...hayırlı uğurlu olsun,inş. çok mutlu olursunuz.....
GÜLÜMMM tabii ki yemeklerimizi yapabilirsin,bizde zevkle yeriz eminim,ama bir de yardımcın olsun,yemek yapmak senin için görev değil zevk olsun,yoksa dünyayı nasıl gezicen hep mutfakta hep mutfaktakaydirigubbakcemile3
canım ravzammmm dağılmakta yeniden korkmakta haklısın kendine biraz zaman tanı yeniden deneyeceğin gün gelecek tabi biraz daha dinlen karar ver mutlaka senin gibi olan başka birileri vardır araştır mutlu sona nasıl ulaşmışlar bir bak sonra deneyeceksen de emin adımlarla yürü :teselli: her anında yanında olmaya hazırız kuzum
ravzacım canım insan ilk duyunca dünya basına yıkılıyor herseyin sonuymuş gibi geliyor ama zamanla olayı kabullenip çaresini aramaya baslıyoruz.önce sen iyi ol doktoruna güven bol bol dua et.allahım gönlüne göre versin pes etmek yılmak yok koşmaya devam
ravzacım sabırlı ol ve pes etme ve emin olki Rabbim isteyince ne mucizeler yaratıyoki senin bebişin de sağlıkla günün de doğar inşallah.şu bir gerçekki hepimiz 1 saat sonra başımıza ne geleceğini bilmeden umut ederek bekliyoruz.
bişey olcağını sanmıyorum kimyasal değil çünkü... ama o karıncayağı denen zıkkım bi işe yaramıyor bu kardeşin 4 ay falan bebişi epilasyon yaptırcam diye erteledi.....sempatiksalakcinni
tatlım biara bende kafayı takmıştım o konuya ama sana şunu söyleyeyim piyasada satılan karınca yağları gerçek değil hatta haberlere bile çıkmıştı bişey olacağını sanmıyorum meraklanma
canım kardeşlerim iyiki varsınız çok saolun doktora iyi umutlarla gittim ne umdum ne duydum sakin kafayla düşününce biraz daha iyiyim en azından bi umudum var çünkü her gebeliğim bi öncekinden 3 yada 4 hafta ileri gidiyor bu benim için çok güzel ama şu an yeniden denemeye ceseratim yok bu olayı kabullenmem lazım doktor beni uzun süreli hastaneye alabilirmiş napalım bebiş için değer galiba bide dikiş olayımız var hakkımda hayırlısı olsun ne diyelim kardeşlerim hepinizi çok seviyorum rabbime emanet olun
kızlar ben yıllık izne ayrılıyorum.. muhtemelen dinlenerek geçircem.... aranıza sık sık katılamıcam ... hepinizi şimdiden özlüyorummm... çok öptüm ... umarım döndüğümde herşey ama herşey çoookkk daha güzel olur....
canım kardeşlerim iyiki varsınız çok saolun doktora iyi umutlarla gittim ne umdum ne duydum sakin kafayla düşününce biraz daha iyiyim en azından bi umudum var çünkü her gebeliğim bi öncekinden 3 yada 4 hafta ileri gidiyor bu benim için çok güzel ama şu an yeniden denemeye ceseratim yok bu olayı kabullenmem lazım doktor beni uzun süreli hastaneye alabilirmiş napalım bebiş için değer galiba bide dikiş olayımız var hakkımda hayırlısı olsun ne diyelim kardeşlerim hepinizi çok seviyorum rabbime emanet olun