Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canlarım pıhtıdaşlarım nasılsınız . çok ihmal ettim buraları ama derdin biri bitiyor biri başlıyor. bugünümüze şükür allah dermansız dert verip derman aratmasın diyorum sadece

umarım herkes iyidir...

merhaba kzlar ben tup bebek yontemıyle hamıle kaldım pazartesı keseyı gormk ıcn hastaneye gttm muayene saatıme vardı yarım saat bı wcye gidim dedım bıde baktım kanamam var panıkledım aglayarak muayane oldum cok sukur keseyı gordum ama o korku yettı doktor aspırını brktrdı ıgneye devam dedı..bıde progestan ıgne verdı 2 tane vuruluyrum cok sukur kanamam gectı bole durum yasayan varmı cok korkuyorum bısey olcak dıe

korkma canım allahın izniyle hiç bir şey olmaz. bende başlarda yaşadım o korkuyu tam kırmızı değilde kahve gibiydi lekelenmelerim . ilaçları kesmedik doktorum adet dönemlerinde olur normaldir ilk 3 ay kadar dedi hatta. sanırım sende şu anda hamile olmasn adet vaktindir. korkma dinlen bol bol bir de dua et :)

ay cnm mltm cok saol ıcım rahatladı panıkledım cok korktum elım karnımda habıre ayetel kursıyı okuyorum rabbım mutlulugumu yarım bırakmasın..aspırını kesınce herhalde clexanla hap fazla geldı dıe kestıgıını dusundum doktora bıseyde soramadım aptal gıbıydım ztn pazartesı kalp atısı ıcın gıdıcem ınş.duyarım sesını aspırene devam ettırırmı acaba bılemedım

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 31 OCAĞA KADAR BİTİRELİM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 125 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 110 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 70 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 225 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD][/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001:nazar: [/TD]
[TD] 295 :nazar:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:KIZLAR 1001 BİTTİ.BİR DUALIĞIMIZ VAR.HADİ ÇOĞALTALIM
kızlar fazla okuyup 2002 de yapabiliriz 2 defa dualarız.2.duayı başka bir ham,leye yaptırırız.ceylin hildan ya da başka bir gebeye

MAŞALLAH YARISI BİTTİ BİZ BU GİDİŞLE 3 TANE DUALARIZ BÖYLE

elifcim 50 tane okudum canım eklersen sevinirim

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 125 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 110 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 70 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 225 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 345 :nazar:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar fazla okuyup 2002 de yapabiliriz 2 defa dualarız.2.duayı başka bir ham,leye yaptırırız.ceylin hildan ya da başka bir gebeye

:3: kizlarrrr nasilsinizzzzzzz elifcim cok gecmis olsun iyi olursun insallah canim hayirli haberlerini bekliyoruz.

ay cnm mltm cok saol ıcım rahatladı panıkledım cok korktum elım karnımda habıre ayetel kursıyı okuyorum rabbım mutlulugumu yarım bırakmasın..aspırını kesınce herhalde clexanla hap fazla geldı dıe kestıgıını dusundum doktora bıseyde soramadım aptal gıbıydım ztn pazartesı kalp atısı ıcın gıdıcem ınş.duyarım sesını aspırene devam ettırırmı acaba bılemedım

önemli değil canım . umarım kalp atışlarınıda duyarsın ve bize güzel haberler verirsin. aspirini kesenlerde vardı aramızda birşeycik olmadı doğum yaptılar bile ama benim doktorum kesmemişti. önemli olan doktoruna güvenmen zaten. allahım tamamına erdirsin iyi şeyler düşün. baak benim ki 3 aylık oldu bile :)

merhaba arkadaşlar..bugün 10 haftalık bebeğim karnımda kalbi durduğu için kürtaj oldum.6 ay öncede yine 7 haftalıkken bebeğimi kaybettim.ilk doğumum Allah kızıma uzun ömür versin sağlıklı 5 yaşında çok şükür ve problemsiz bir gebelikti. 2 ve 3.gebeliklerim ise bu şekilde gelişimi durdu.patolojiye göndericez ama net sonuç alamayız tam incelemeden genetik yazıp geçicekler dedi doktorum.genetik kan tahlillerinede hastanelerde kolay kolay bakılmıyormuş ve napacağımı bilemedim..benim gibi yaşayan var mı acaba?ne yapmam gerekiyor nasıl aşamalardan geçmem gerekiyor..doktorum gebelik öncesi coraspin başlıcaz ve hamile kalır kalmaz iğnelere başlıcaz dedi.ama hiçbir tahlil yapılmadan olur mu ki..bilemiyorum ne düşünceğimi..

merhaba arkadaşlar..bugün 10 haftalık bebeğim karnımda kalbi durduğu için kürtaj oldum.6 ay öncede yine 7 haftalıkken bebeğimi kaybettim.ilk doğumum Allah kızıma uzun ömür versin sağlıklı 5 yaşında çok şükür ve problemsiz bir gebelikti. 2 ve 3.gebeliklerim ise bu şekilde gelişimi durdu.patolojiye göndericez ama net sonuç alamayız tam incelemeden genetik yazıp geçicekler dedi doktorum.genetik kan tahlillerinede hastanelerde kolay kolay bakılmıyormuş ve napacağımı bilemedim..benim gibi yaşayan var mı acaba?ne yapmam gerekiyor nasıl aşamalardan geçmem gerekiyor..doktorum gebelik öncesi coraspin başlıcaz ve hamile kalır kalmaz iğnelere başlıcaz dedi.ama hiçbir tahlil yapılmadan olur mu ki..bilemiyorum ne düşünceğimi..
geçmiş olsun cnm benimde iki düşüğüm var bence sende bizim gibi ilk önce araştırma hastanesinde genetik ve pıhtılaşma faktörlerine baktırmanı tavsiye ederim

çok sağol canım..Allahım beterinden korusun inşallah hepimizi..vardır bundada bir hayır diyoruz Allahın taktirine bırakıyoruz.verende Rabbim alanda..peki ben hastaneyye gitsem herhangi birşey istenir mi acaba?yoksa 2 kayıp desem araştırmaya başlarlarmı?

çok sağol canım..Allahım beterinden korusun inşallah hepimizi..vardır bundada bir hayır diyoruz Allahın taktirine bırakıyoruz.verende Rabbim alanda..peki ben hastaneyye gitsem herhangi birşey istenir mi acaba?yoksa 2 kayıp desem araştırmaya başlarlarmı?
normalde iki kaybı olanlara araştırma hastanesinde yapılmıyor.ama ben üç tane var demiştim üçten sonra bakılıyor,mecburen ve pıhtılaşma bozukluğu olduğu ortaya cıktı banada gebelik öncesi coraspirin,gebeliktede iğne başlıcaz dediler şimdi yarın tekrar gidicem bakalım.

Bismillâhirrahmânirrahim

[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 125 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 110 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 70 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 225 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 345 :nazar:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

elifcim bende duanıza katılmak istiyorum kabul ederseniz 20 tane okudum şimdilik.adetim yeni bitti.

normalde iki kaybı olanlara araştırma hastanesinde yapılmıyor.ama ben üç tane var demiştim üçten sonra bakılıyor,mecburen ve pıhtılaşma bozukluğu olduğu ortaya cıktı banada gebelik öncesi coraspirin,gebeliktede iğne başlıcaz dediler şimdi yarın tekrar gidicem bakalım.

peki herhangi birşey istemediler mi senden..araştıma has. genetik bölüme tel sorduk benden bugün patoloji sonucunu sordular ama kimbilir ne zaman gelcek sonuç..bizde gelmedi sonuç daha bugün oldu diyince önce o lazım dedi..

peki herhangi birşey istemediler mi senden..araştıma has. genetik bölüme tel sorduk benden bugün patoloji sonucunu sordular ama kimbilir ne zaman gelcek sonuç..bizde gelmedi sonuç daha bugün oldu diyince önce o lazım dedi..
hayır istemediler sadece düşüklerimin nasıl olduğunu sordular o kadar.sende bir önceki düşüğünün sonucunu götür istersen benim özeldeki doktorum yazmıştı hangi testleri yaptırmam gerektiğini bende onları alıp araştırmaya gittim.zaten hemşire olduğumu söyleyince yaptılar.ama gittiğin hastaneyede bağlı tabi cnm

Son düzenleme:
hayır istemediler sadece düşüklerimin nasıl olduğunu sordular o kadar.sende bir önceki düşüğünün sonucunu götür istersen benim özeldeki doktorum yazmıştı hangi testleri yaptırmam gerektiğini bende onları alıp araştırmaya gittim.zaten hemşire olduğumu söyleyince yaptılar.ama gittiğin hastaneyede bağlı tabi cnm

sağol canım bakalım bir de tepecik araştırmaya sorayım tel bakacaklar mı?Hakkımızda hayırlısı inşallah canım...

bence telefonla deyilde gidip görüşsen daha iyi olur rica edersin cok zor bi durum hiçbişey yokken bebeyinin kalbi durması bende aynı şeyleri yaşadım seni cok iyi anlıyorum cnm

evet canım eşim 2-3 gün izin aldı bu durmdan dolayı bizde araştıralım dedik.. yaşayan bilir Allahım beterinden korusun diyorum tabi... bende o yüzden bu sayfaya gireyim dedim çok sağol sende yardımcı olsun..Allah herkese sağlıklı gebelik nasip eder inşallah...

evet canım eşim 2-3 gün izin aldı bu durmdan dolayı bizde araştıralım dedik.. yaşayan bilir Allahım beterinden korusun diyorum tabi... bende o yüzden bu sayfaya gireyim dedim çok sağol sende yardımcı olsun..Allah herkese sağlıklı gebelik nasip eder inşallah...

evet bende bu siteden cok şey öğrendim.en azından yanlız olmadığımı hissettim.eğer bişey aklına takılırsa özeldende msj atabilirsin iyi geceler cnm.allah yardımcın olsun

evet bende bu siteden cok şey öğrendim.en azından yanlız olmadığımı hissettim.eğer bişey aklına takılırsa özeldende msj atabilirsin iyi geceler cnm.allah yardımcın olsun

çok sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun..bakalım cuma günü gidicem eşimle umarım araştırma yaparlar.Allahım dermansız dert vermesin beterinden korusun ve hep hayırlısını versin inşallah...iyi geceler canım..

Bismillâhirrahmânirrahim

[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 125 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 110 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 70 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 20 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 225 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 365 :nazar:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Back
X