Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar meraba ben aranıza yeni katıldım. bende üst üstte üç defa düşük yaptım ve son düşüğümden sonra kan pıhtılaşması çıktı ve 1 aydır aspirin içiyorum ve yeniden çalışmalara başladık... bana doktorum hastalığının geçikmesini beklemeden eğer kendine gebe gibi hissediyorsun test yaptır ve ona göre iğneye başlayalım dedi. bende de şimdi onun korkusu başladı ya fark edemezsem diye yaa erken döllenme olursa ne yaparım diye... sizler nasıl şeyler yaşanıdız paylaşa bilirseniz sevinirim...
canım senin çarşamba yüksekti perşembe düştü bugün yükseldi.büyük ihtimal sen dün yumurtladın bugünde çatladı.sen dün çalıştın mı bilmem ama bugün mutlaka çalış tamam mı?
emineciğim bugün biraz daha iyiym.artık evime de gidiyorum özledim evimi.
bu arada kızlar sabah öğürtüm mide bulantılarım başladı.o kadar sevindim ki anlatamam....
kızlar bugün kontrolüm var 4,30 da. ayrıntılı ultrasounda bakılacak. dua edin bana. yine endişelerim tavan yaptı. gece uyuyamadım.
emineciğim bugün biraz daha iyiym.artık evime de gidiyorum özledim evimi.
bu arada kızlar sabah öğürtüm mide bulantılarım başladı.o kadar sevindim ki anlatamam....
ben anlayamadım elif. yoksa yarın mı yükselecek acaba. dün çalıştım. bugün olmaz artık.senin çslışman ateşinin tavan yaptığı gün mü olmuştu? ne zamandı?
yanı bende sunu anlamış degışım ateşın tavan yaptıgı gunmu yoksa dıstugu gunmu catlıoda o gun calışacaz emıne ve eliff:)
kızlar bana neden cevap vermiyorsunuz..![]()
kan pıhtılaşması olup ta hamile kalan arkadaşlar aspirini kullanmaya başladıktan sonra ne zaman hamile kaldınız....
kan pıhtılaşması olup ta hamile kalan arkadaşlar aspirini kullanmaya başladıktan sonra ne zaman hamile kaldınız....
kızlar meraba ben aranıza yeni katıldım. bende üst üstte üç defa düşük yaptım ve son düşüğümden sonra kan pıhtılaşması çıktı ve 1 aydır aspirin içiyorum ve yeniden çalışmalara başladık... bana doktorum hastalığının geçikmesini beklemeden eğer kendine gebe gibi hissediyorsun test yaptır ve ona göre iğneye başlayalım dedi. bende de şimdi onun korkusu başladı ya fark edemezsem diye yaa erken döllenme olursa ne yaparım diye... sizler nasıl şeyler yaşanıdız paylaşa bilirseniz sevinirim...
Bu arada bende 5 haftalık hamileyim , bugün kahverengi leke geldi, çok korkuyorum, moralim aşırı bozuldu(
Yine aynı son olacak gibi..
hayırlı olsun. korkma benim de hep kanamam olur. artık korkmuyorumkanamadan. alıştım. duracaksa duruyor bebek zaten. hem kahverengi değil kırmızı kan tehlikeli. benim pıhtılı pıhtılı kırmızı yoğun kanamalarım olmuştu. ama düşmedi. tabi çok sonra problemler çıktı ama kanamayla ilgili değildi. geçmiş olsun.
ben anlayamadım elif. yoksa yarın mı yükselecek acaba. dün çalıştım. bugün olmaz artık.senin çslışman ateşinin tavan yaptığı gün mü olmuştu? ne zamandı?