Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

eliff canımm slmm aksam konusamadık , bugun ateşim 36.2 ben hergun aynı saatte ölçtum , yalnız yarım saat sonra bıdaha ölçum dedım 35.9 cıktı herlade ilk ölçtugumu dıkkate almayız dıe dusunuyorum . 36. 2 yi, buarada ne guzel miğden bulanıyormıuşş cok sevındımm canımm,

kızlar meraba ben aranıza yeni katıldım. bende üst üstte üç defa düşük yaptım ve son düşüğümden sonra kan pıhtılaşması çıktı ve 1 aydır aspirin içiyorum ve yeniden çalışmalara başladık... bana doktorum hastalığının geçikmesini beklemeden eğer kendine gebe gibi hissediyorsun test yaptır ve ona göre iğneye başlayalım dedi. bende de şimdi onun korkusu başladı ya fark edemezsem diye yaa erken döllenme olursa ne yaparım diye... sizler nasıl şeyler yaşanıdız paylaşa bilirseniz sevinirim...

canım yanı erkenden tespıt edebılmen ıcın ya evde heran test bulundurman lazım, ki idaradada hemen cıkmıo, yada saglık ocagına kan vereceksın ama yumurtlaman gectıkten sonrakı gunlerde kan testıne baktırıp erkenden öğrenebılırsın dıe dusunuyorum.

canım senin çarşamba yüksekti perşembe düştü bugün yükseldi.büyük ihtimal sen dün yumurtladın bugünde çatladı.sen dün çalıştın mı bilmem ama bugün mutlaka çalış tamam mı?

ben anlayamadım elif. yoksa yarın mı yükselecek acaba. dün çalıştım. bugün olmaz artık.senin çslışman ateşinin tavan yaptığı gün mü olmuştu? ne zamandı?

emineciğim bugün biraz daha iyiym.artık evime de gidiyorum özledim evimi.

bu arada kızlar sabah öğürtüm mide bulantılarım başladı.o kadar sevindim ki anlatamam....

harikaa. demek mide bulantıların başladı. boşuna endişelenip durdun bak. herşey yolunda.

nerdesin???
kızlar hildan bugün de yok. inşallah sağ sağlim döner aramıza. çok merak ettim. pazartesiden beri girmedi sanırım.

kızlar bugün kontrolüm var 4,30 da. ayrıntılı ultrasounda bakılacak. dua edin bana. yine endişelerim tavan yaptı. gece uyuyamadım.

emineciğim bugün biraz daha iyiym.artık evime de gidiyorum özledim evimi.

bu arada kızlar sabah öğürtüm mide bulantılarım başladı.o kadar sevindim ki anlatamam....

süper bu sıkıntı olmadığı bebeğinin geliştiği anlamına geliyo çünkü bebeğin kalbi durduğunda belirtiler tamamen ortadan kalkıyo iki kez yaşadığım için çok iyi farkettim hayırlı haberlerini bekliyoruz

ben anlayamadım elif. yoksa yarın mı yükselecek acaba. dün çalıştım. bugün olmaz artık.senin çslışman ateşinin tavan yaptığı gün mü olmuştu? ne zamandı?

yanı bende sunu anlamış degışım ateşın tavan yaptıgı gunmu yoksa dıstugu gunmu catlıoda o gun calışacaz emıne ve eliff:)

yanı bende sunu anlamış degışım ateşın tavan yaptıgı gunmu yoksa dıstugu gunmu catlıoda o gun calışacaz emıne ve eliff:)

ben de anlamadım canım. elife ben de bunu sordum özelden. bakalım ne diycek. ama şu var ki gün aşırı çalışmaya devam...

kızlar bana neden cevap vermiyorsunuz..:(
kan pıhtılaşması olup ta hamile kalan arkadaşlar aspirini kullanmaya başladıktan sonra ne zaman hamile kaldınız....

kızlar meraba ben aranıza yeni katıldım. bende üst üstte üç defa düşük yaptım ve son düşüğümden sonra kan pıhtılaşması çıktı ve 1 aydır aspirin içiyorum ve yeniden çalışmalara başladık... bana doktorum hastalığının geçikmesini beklemeden eğer kendine gebe gibi hissediyorsun test yaptır ve ona göre iğneye başlayalım dedi. bende de şimdi onun korkusu başladı ya fark edemezsem diye yaa erken döllenme olursa ne yaparım diye... sizler nasıl şeyler yaşanıdız paylaşa bilirseniz sevinirim...

Pardon Önceki sayfadaki soruyu görmemiştim,
Bence çok telaş yapma geç kalırım diye çünkü artan hormonlar yüzünden zaten pıhtılaşmaya eğilim artıyor. İlk başta hormon seviyesi azolduğundan pıhtılaşma olasılığında büyük bir risk yok.
Ama için hiç rahat etmiyorsa adet gecikmeni beklemeden test yaptır, ben 3 haftalıkken hemen öğrendim iğneye başladım.

Bu arada bende 5 haftalık hamileyim , bugün kahverengi leke geldi, çok korkuyorum, moralim aşırı bozuldu:((
Yine aynı son olacak gibi..

hayırlı olsun. korkma benim de hep kanamam olur. artık korkmuyorumkanamadan. alıştım. duracaksa duruyor bebek zaten. hem kahverengi değil kırmızı kan tehlikeli. benim pıhtılı pıhtılı kırmızı yoğun kanamalarım olmuştu. ama düşmedi. tabi çok sonra problemler çıktı ama kanamayla ilgili değildi. geçmiş olsun.

hayırlı olsun. korkma benim de hep kanamam olur. artık korkmuyorumkanamadan. alıştım. duracaksa duruyor bebek zaten. hem kahverengi değil kırmızı kan tehlikeli. benim pıhtılı pıhtılı kırmızı yoğun kanamalarım olmuştu. ama düşmedi. tabi çok sonra problemler çıktı ama kanamayla ilgili değildi. geçmiş olsun.

Teşekkürler canım, ne kadar zor bir süreç, bugün o kadar üzüldüm ki, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İnş. Bir sıkıntı olmaz.

kızlar ayrıntılı ultrasoundaki dr bebeğin beyninde kist olduğunu söyledi. kendi dr um baktı bu çok önemli değil patolojik bişey görmüyorum ben dedi. büyürse sorun olur dedi. iben gerek görmüyorum ama isterseniz kadın doğumcu iki prof adı söyledi ona muayene olabilirsin dedi. moralim bozuldu. eşim tekrar radyoloji uzmanına anormal bişeymi diye sordu. arada görünüyor böyle vakalar 7-8 aylıkken tekrar bakılmalı gerek olursa mr çekeriz demiş. ne yapacağım hiç bildiğiniz böyle bir durum varmı. raporda interhemisferik kist(kavum verge yazıyor) off canım çok sıkkın ya :(

emine ben cuma GÜNÜ GECE ÇALIŞMIŞTIM.PAZAR GÜNÜ YANİ ATEŞİMİN DÜŞÜK OLDUĞU GÜN GECE 11DE BİR KASIK AĞRIM OLDU KIVRANIYORDUM ANLADIM ÇATLADIĞINI BİRDE O ZAMAN KIVRANA KIVRANA YAPTIM.O GECE BÜYÜK İHTİMAL HAMİLE KALDIM.DAHA ÖNCE 1 DEFA DAHA ÖLE HİSSETMİŞTİM AMA O GECE BENİMKİNİN İSTEMEYECEĞİ TUTMUŞTU.İNAT ETMESEYDİ BELKİ ŞİMDİ 3 AYLIKTIM.NASİP AMA VARDIR BİR HAYIR BAKALIM.KASIK AĞRINA DA DİKKAT ET.KIZLAR ASLI İÇİNDE SENİN İÇİNDE BENİM O GECE AKINTIMDA HEM SULU HEMDE ŞEFFAF VE BEYAZLIYDI.AKINTINIZA DA DİKKAT ETMEK LAZIM

Back
X