Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yanı bende sunu anlamış degışım ateşın tavan yaptıgı gunmu yoksa dıstugu gunmu catlıoda o gun calışacaz emıne ve eliff:)

kızlar benim ateşin düştüğü gün bende çok kasık ağrısı oldu ama sabah 7de ölçüyordum kasık ağrım gece 11de başladı.onun için açıkcası bende pek bilmiyorum düştüğü gün çatlıyor galiba.geçen yazılarda burcu yazmıştı geçmişe bir baksanıza.
ama düştüğü günde yükseldiği günde çalışın.....

kızlar ayrıntılı ultrasoundaki dr bebeğin beyninde kist olduğunu söyledi. kendi dr um baktı bu çok önemli değil patolojik bişey görmüyorum ben dedi. büyürse sorun olur dedi. iben gerek görmüyorum ama isterseniz kadın doğumcu iki prof adı söyledi ona muayene olabilirsin dedi. moralim bozuldu. eşim tekrar radyoloji uzmanına anormal bişeymi diye sordu. arada görünüyor böyle vakalar 7-8 aylıkken tekrar bakılmalı gerek olursa mr çekeriz demiş. ne yapacağım hiç bildiğiniz böyle bir durum varmı. raporda interhemisferik kist(kavum verge yazıyor) off canım çok sıkkın ya :(

canım çok üzüldüm.önemli olmayabilir sanki birisi daha yazmıştı yazın filan önce kist vardı sonra kayboldu diye üzülme sen gene başka doktorada git istersen yada başka bir hastanedede ayrıntılı ultrason yaptır

[SUP][/SUP]

ateş yükseldiği zaman yumurta çatlamış demek oluyor yani bi önceki gün düşük olduğu gün çatladığı anlamına geliyor

bak burcu demiş döndüm geçmişten buldum sizin için düşük olunca çatlıyor çatladığı için ateş yükseliyor.

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 7 ŞUBATa KADAR BİTİRELİM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 155 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 225 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 dualandı :nazar: [/TD]
[TD] 455 :nazar:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:KIZLAR 1001 BİTTİ.BİR DUALIĞIMIZ VAR.HADİ ÇOĞALTALIM

ikinci 1001 ayetel kürsiyi ceylin dualayacak inşallah...

MAŞALLAH YARISI BİTTİ BİZ BU GİDİŞLE 3 TANE DUALARIZ BÖYLE

tatil ne bilim yorucuydu.hastaydım ve canım sıkkındı ya sadece ve sadece yorucu geldi.şükür evime geldim.tatilde de olsan insan evini özlüyor ya.........
ohhhh evim gibisi yok..........

kızlar ayrıntılı ultrasoundaki dr bebeğin beyninde kist olduğunu söyledi. kendi dr um baktı bu çok önemli değil patolojik bişey görmüyorum ben dedi. büyürse sorun olur dedi. iben gerek görmüyorum ama isterseniz kadın doğumcu iki prof adı söyledi ona muayene olabilirsin dedi. moralim bozuldu. eşim tekrar radyoloji uzmanına anormal bişeymi diye sordu. arada görünüyor böyle vakalar 7-8 aylıkken tekrar bakılmalı gerek olursa mr çekeriz demiş. ne yapacağım hiç bildiğiniz böyle bir durum varmı. raporda interhemisferik kist(kavum verge yazıyor) off canım çok sıkkın ya :(

Ayni sey mi bilmiyorum ama bizim aralik anneleri grubunda bazi kisilere de kist var demisti doktorlar, sonra hep kuculdu ve gecti o kistler. Umarim senin ki de oyle olur.

kızlar doktora gittim izmirde prof.yakup erata. içimi rahatlattı vallahi.doğru dozla alırsın bebeğini kucağına inşaallah dedi. hamile kal gel keseyi görür görmez iğneye başlıcaz 0.6lık dedi.Allah kısmet etsin o günleri inşaallah.2.düşüğümde kromozomda problem çıkmıştı tekrarlamasını beklemiyorum çok takılma dedi.bi de smear verdim ama öldüm acıdan çok canım yandı yaaa.coaspirin ve bemiks devam bu arada. hamile kalmadan başlama iğneye sonucu çok değiştirmez hatta hamile kalmanı erteleyebilirde dedi pıhtı oluşumunu engellemesi başta uygun değil dedi.hadi bakalım yeni bir heyecan başlıyor artık yeniden benim için.dualarımız kabul olsun inşaallah...amin

Canim hosgeldin evine.midenin bulanmasina cok sevindim bebeginin seninle oldugunu gosteriyor.akintim basladi benim bakalim hayirlisi...

zehracım öncelikle geçmiş olsun. son hamileliğimde kafa karıştırıcı şey biz de yaşamıştık. kadın doğumcu kornual gebelikten şüphelendi. yani tüpte tutunmuş kese gibi birşeydi. rahim içi değil demişti. bebek büyüdükçe tüp patlar, kan kaybından gidermişim. sonra radyoloji uzmanına gönderdi. o da aynı şüphelendi. mr istedi. sonra ben çok güvendiğim ve tanıdığım bir radyoloji uzmanı var ankarada. ona gittim. kornual olduğunu düşünmüyorum dedi. sonra sonucumu ilk bakan kadın doğumcuya gösterdim. başka bir kadın doğumcuya daha göster emin olalım dedi. ben mr çektirmek istemiyorum kendi haline bırakacam dedim. bir prof. kadın doğumcuya daha gittim tüm sonuçlarımla. o da kesinlikle kornual değil.korkacaksan kanama alanın var onda korkmalısın dedi. ve 3 gün sonra çok şiddetli pıhtılı yoğun kanamam oldu hastanede yattım. neticede ilk doktor yanılmıştı. sonradan kornual olmadığı 15 haftaya kadar gelebildiğim için anlaşıldı.
demek istediğim kafan rahatlasın diye bence güveneceğin bir doktora daha git derim sana. inşallah yanılmıştır doktorun. en azından kendi doktorun önemli değil demiş. ilk doktorla aynı şeyi söylememiş. o açıdan kafan rahat olmalı ama birine daha git tecrübeli birine diyebilirim sana. inşallah herşey yolundadır. canını çok sıkmamaya çalış. güçlü ol lütfen.birbirimiz için dua etmeye devam edelim.elimizden başka şey gelmiyor.

Kızlar doktorumla konuştum, kahverengi leke geldiğini söyledim, istirahat önerdi, sadece wc için kalk dedi, ayrıca progesteron vermek istemiyorum çünkü kanın pıhtılaşmasına neden olur, bu da bizim için iyi değil dedi..
Progesteron kullanacaktım iyiki sormuşum..

melek nasılsın canım?2 haftadır ara ara seni soruyorum.nerelerdesin doğumun yaklaştı mı?bende hamileyim biliyor musun?

Telden giryom moralm cok bozuk ptesi doktora gittm hersey yolundaydi sali ise gittgmde ögleye dogru birden ağrim oldu lavaboya kostum baktim kanamam baslams şok oldum lavaboda yere oturdm esimi aradm doktora kostuk doktorum dediki içerde kocaman bi kan pihtisi var dedi 2 gun hadtanede yattm kanamam biraz azaldi ama pihti duruyo evde hep yatiyorum çok korkuyorm bana bilgi verin bu konuda nete giremyom pek çook ûzgunm dua edin ne olur

nerelerdesin,doktor kontrolünden sonra girmedin merak ettik seni???

melekte şimdi özelden yazmış.36.haftadaymış yatak istirahatindeymiş.şükür 4 haftası kalmış

Son düzenleme:
canım benim hiç bilgim yok bu konuda ama sanki eminenin filanda öle olmuş dinlenerek geçmiş filan diye hatırlıyorum üzme kendini bol bol dua et emin

kızlar bugün benimde ara ara sağ kasığıma iğne batar gibi şiddetli ağrılar giriyor normal mi korkmaya başladım.duruyor 5 dak.sonra gene başlıyor...

Elifim rahstsizm telden girdgm icin pek yazamyom uzanyom hep bi aksilk olmazsa ptesi kontrolm var hep yatyom azar azar kanamam var ilac aliyom allaha emanetm

Back
X