Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayım canım.İyiyim çok şükür..2 aydır yatıyorum erken doğum riski var.sadece tuvalet ihtiyacı için kalkıyorum...Bu arada ben de gebelik şekeri de var.Çok şükür 36. haftaya geldik..Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip eder inşallah...
Canim senun adina sewindm ben rahatsizm dua et ne olur artik yolun sonundasn allah saglikli doğumlar nasip etsun
iyi akşamlar arkadaşlar. hafta içi aşılama yaptıracağım, nolur dua edin benim için. heterozigot olup aşılama yaptıran arkadaşlar var mı merak etiim
Rahimde kan pihtisi var bu konuda bilgisi olan var mi teldn pek nete giremyom çooook üzgünüm
nurdancım burdaki herkes kan pıhtılaşması sorunu olan arkadaşlar.bazıları çok şükür hamile, bazıları sağlıkla bebeklerini kucaklarına aldılar rabbimize şükürler olsun.bazıları da benim gibi yeniden hamile kalmak isteyenler.homozigot ve heterozigot olman kanının pıhtılaştığını gösteriyor fakat sakın korkma iğneyle tedavi olup sağlıkla bebeğimizi alacağız inşaallah hepimiz kucağımıza.forumun ilk sayfasında bir liste var onu incele sonra tekrar bilgilendirmeye çalışır herkes seni.hoşçakal...
kızlar meraba ben aranıza yeni katıldım. bende üst üstte üç defa düşük yaptım ve son düşüğümden sonra kan pıhtılaşması çıktı ve 1 aydır aspirin içiyorum ve yeniden çalışmalara başladık... bana doktorum hastalığının geçikmesini beklemeden eğer kendine gebe gibi hissediyorsun test yaptır ve ona göre iğneye başlayalım dedi. bende de şimdi onun korkusu başladı ya fark edemezsem diye yaa erken döllenme olursa ne yaparım diye... sizler nasıl şeyler yaşanıdız paylaşa bilirseniz sevinirim...
evet inceledim şimdi ancak tedavi olacak,bu iğneleri yazdıracak doktor bulamıyorum.çapa da varmış ondanda randevu alamıyorum dolu diye.siz nerede yazdırdınız acaba?
allahım lütfen hepimiz bebeklerimizi alalım kucağımıza![]()
ben iğneyi aile hekimime yazdırıyorum 10 günde bir. devlet hastanesindede yazdırabilirsin.ama yanında sonuçlarınıda götür görmek ister dr
banada doktorum aynısını söylemişti.adet günümün tarihi geldiğinde idrar testi yaptım. 2.. çizgiyi silik gördüm. hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım ve sonuçla beraber dr uma gittim ilk iğnemi hemen vurdular ve süreş başladı.korkma, stress herşeyin düşmanı.olacağı varsa olur .dua et geçkalmazsın hayırlısıyla güzel günler hepimizi bekliyor.bende 2 düşük sonrası 3. kez hamileyim.topiği takip ediyorum vakit buldukça.buradaki herkesi çok iyi anlıyorum.herşeyi en ince detayıyla düşünmeye ve en doğru olanı yapmaya çalışıyorsunuz.bende tarih tutardım hesaplardım sonuç adet olurdum.eşimle birbirimize galiba bizim çocuğumuz olmayacak der üzülürdük .işim turizm yazın çok yoğum çalışıyorum. işte o en yoğun anların birinde, hiç aklımda yokken,adet günümü bile tam bilmezken hamile kaldım.lütfen kafanızı boşaltmaya çalışın.olacak Allah''ın izniyle hepimizin bir gün hayırlısıyla mis kokulu bebişlerimiz olacak.
Yani su yazin suan tam beni anlatio, cocugum olacakmi bilmiyorum benden sonra hamile kalan arkadaslarimin bebisler buyudu bile, iki dusugum oldu, dusunmicem diyorum hergun aklimda, tabiki allah herseyin hayirlisini versin, hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun, suan bu yazin ilac oldu bana:) , kac ay sonra hamile kaldin peki dusukten sonra
tutturmuşlar bir perinatoloji doktoru diye.o vermeden yazamıyor kimse.yani dozajını sadece o biliyormuş![]()
Kızlar doktorumla konuştum, kahverengi leke geldiğini söyledim, istirahat önerdi, sadece wc için kalk dedi, ayrıca progesteron vermek istemiyorum çünkü kanın pıhtılaşmasına neden olur, bu da bizim için iyi değil dedi..
Progesteron kullanacaktım iyiki sormuşum..
Telden giryom moralm cok bozuk ptesi doktora gittm hersey yolundaydi sali ise gittgmde ögleye dogru birden ağrim oldu lavaboya kostum baktim kanamam baslams şok oldum lavaboda yere oturdm esimi aradm doktora kostuk doktorum dediki içerde kocaman bi kan pihtisi var dedi 2 gun hadtanede yattm kanamam biraz azaldi ama pihti duruyo evde hep yatiyorum çok korkuyorm bana bilgi verin bu konuda nete giremyom pek çook ûzgunm dua edin ne olur