- 10 Nisan 2020
- 345
- 415
- 18
- 35
- Konu Sahibi hayatyolcusuyum
-
Aynı sorunu yaşayan arkadaşımınİyi geceler kızlar ciddi düzeyde kan pıhtılaşmam var ve ölü Doğum yaptım 5 aylık bu durumda olup anne olan varmı çok korkuyorum ayni şeyleri yaşayan varsa dertleşmek istiyorum çünkü bu durum cok psikolojimi bozdu
Yaaa çok güzel bitmiş hikayenin sonu darısı başıma insallah acıkçası ben hiç anne olamamaktan korkuyorumAynı sorunu yaşayan arkadaşımın
4 çocuğu oldu
Biz de , kendisi de çok şaşırdı buna ama oldu evet☺
Yerim hepsini ❤
Amin insallah gözünüzaydın doktor bana ciddi derecede var dedi ve iğne hap ikisinide kullanacaksın dedi hamile kalınca siz hamile kalmadan önce kullandınız mı bir ilaçİki kez düşük yaptım 6 haftalık n2 gende pıhtılaşma çıktı bazı doktorlar iğne kullan dedi bazıları gerek yok dedi güvenebileceğim bir doktor bulduktan sonra klomenle hamile kaldım betahcg değerim 50den 100 katlanınca 0,4 lük oksapar iğneye başlattı doktorum 268 iğneden sonra kızımı kucağıma aldım şuan 44 günlük darısı sana inş
Arkadaşım da sizin gibiydi ,Yaaa çok güzel bitmiş hikayenin sonu darısı başıma insallah acıkçası ben hiç anne olamamaktan korkuyorumDoktor engel değil diyo bu durum ama yinede çok çok korkuyorum
Saol canım Hamilelikten önce koşa süre bir tedavi gördüm kürtajdan kaynaklı kist vardı daha sonraki ay da b 12 iğneleri ve klomen ayrıca Ecopirin kullandırdı doktor bana hamileliğimin 34. Haftasında hapı bıraktım doğuma kadar iğneye devam ettimAmin insallah gözünüzaydın doktor bana ciddi derecede var dedi ve iğne hap ikisinide kullanacaksın dedi hamile kalınca siz hamile kalmadan önce kullandınız mı bir ilaç
Ayy ne güzel Allah kalbine göre vermiş kendimin olmuş gibi sevindim :)) bu psikoloji gerçekten çok zor kalbim ağrıyo resmen bu saat oldu uyuyamadımArkadaşım da sizin gibiydi ,
Hatta ben eşimden boşanayım , baba olmak onun hakkı gibi cümleler kuruyordu.
Çocuklarının arasında da 8-9 ay var ,
Nasıl olsa olmaz diye peş peşe hamile kaldı☺
Amin canım insallah ona rağmen olumsuz olurmu yada hamile kalmamı geciktirirmi diye içim içimi yiyo bir kayıp yaşadım ve beni çok etkiledi sanki bebeğimi gömerlerken kalbimde toprağın altına gömüldü gibi hissediyorumBende de pıhtılaşma var canim, ilk gebeligim kürtajla sonuclandi. Sonrasında tespit edildi pıhtılaşma olduğu. Şuan hamileyim, her gün göbekten kan sulandırıcı ve coraspin kullanıyorum. Yani bunun çözümü var. Rabbim en hayirli zamanda size de nasip etsin inşaallah
Kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldın canimSaol canım Hamilelikten önce koşa süre bir tedavi gördüm kürtajdan kaynaklı kist vardı daha sonraki ay da b 12 iğneleri ve klomen ayrıca Ecopirin kullandırdı doktor bana hamileliğimin 34. Haftasında hapı bıraktım doğuma kadar iğneye devam ettim
Kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldın canim
Doktor Bana gebe kalmaya engel değil bu durum dedi ama bilemiyoruzki nasip 3 ay denedik ilkini öyle olmuştu Onuda kaybettik bu nasıl olucak bilmiyorum iğneden korkarım ama sağlıklı olsunda ignedende korkmuyorum çünkü içim yana yana kaybettim bebeğimi3 ay sonda
Ben kendim yapıyordum bazı şeylere dikkat edersen acımaz bende 6-7 ay uğraştım ilk düşükte incir kürü falan yapmıştım öyle olmultu 2. Hemen sonraki ay oldu o da düşük oldu kürtaj oldum 3. De uzun süre düşünmüyordum ama doktor çok olumlu konuştu ve tedaviye başladık hemen 3 ay korundum sonra hamile kaldım ama dediğim gibi bir çok vitamin hap ve iğne kullandım klomenin yanında klomenle de onca ilaca rağmen bir yumurtam tek gelişti o da 16 mm idi umudum hiç yoktu ama oldu umutsuz olma ve stres yapma Allahım nasip eder pıhtılaşma dert değil forum da nisan anneleri benim gibi onlarca kadın pıhtılaşma bozukluğu vardı ve çok şükür hepsinde sağlıkla aldı kucağına ayrıca düşğkten sonra daha çabuk kalabilirsin hamile hem hamile kalmışsın bu Bİle bir umut inş Allah tekrar nasip etsin hayırlı sağlıkla alırsın kucağınaDoktor Bana gebe kalmaya engel değil bu durum dedi ama bilemiyoruzki nasip 3 ay denedik ilkini öyle olmuştu Onuda kaybettik bu nasıl olucak bilmiyorum iğneden korkarım ama sağlıklı olsunda ignedende korkmuyorum çünkü içim yana yana kaybettim bebeğimi
Doktorun bana dediği bu durum hamile kalmaya engel değil dedi sadece devamını getirmek önemli olan dedi 3 ayda hamile kaldım hiç bşy kullanmamıştık halada kullanmıyoruz doktor folik asit içmen yeterli dedi bu durumun yumurtalıklarla ilgisi varmı ki canım neden klomene ihtiyaç duydun kiBen kendim yapıyordum bazı şeylere dikkat edersen acımaz bende 6-7 ay uğraştım ilk düşükte incir kürü falan yapmıştım öyle olmultu 2. Hemen sonraki ay oldu o da düşük oldu kürtaj oldum 3. De uzun süre düşünmüyordum ama doktor çok olumlu konuştu ve tedaviye başladık hemen 3 ay korundum sonra hamile kaldım ama dediğim gibi bir çok vitamin hap ve iğne kullandım klomenin yanında klomenle de onca ilaca rağmen bir yumurtam tek gelişti o da 16 mm idi umudum hiç yoktu ama oldu umutsuz olma ve stres yapma Allahım nasip eder pıhtılaşma dert değil forum da nisan anneleri benim gibi onlarca kadın pıhtılaşma bozukluğu vardı ve çok şükür hepsinde sağlıkla aldı kucağına ayrıca düşğkten sonra daha çabuk kalabilirsin hamile hem hamile kalmışsın bu Bİle bir umut inş Allah tekrar nasip etsin hayırlı sağlıkla alırsın kucağına
Hayır ilgisi yok tabi ki pıhtılaşmanın bu durumla ama benim erken Düşükler olduğu içim doktor yumurta veya sperm kalitesinden kaynaklı olabileceğini düşündü o yüzden ikimize de ayrı ayrı takviyelerde bulundu klomenI ne için verdi bilmiyorum hatta ben klomeni de vitamin ilacı sanıyordum sonradan öğrendim yumurtalıklar için olduğunuDoktorun bana dediği bu durum hamile kalmaya engel değil dedi sadece devamını getirmek önemli olan dedi 3 ayda hamile kaldım hiç bşy kullanmamıştık halada kullanmıyoruz doktor folik asit içmen yeterli dedi bu durumun yumurtalıklarla ilgisi varmı ki canım neden klomene ihtiyaç duydun ki
Evet doktorumda bana öyle dedi gebelik başladığı an iğne ve hap vericez dedi planlı bir şekilde gidicek dedi akrabanızın çoçukları oldumu pekiAkrabamın oldu o şekilde. 2 tane hemde. Tabi teşhis koyulana kadar dört düşük 1 ölü doğum oldu. Teşhisi koyulduktan sonra planlı hamilelik yapmanız gerekiyor gebelik başlar başlamaz iğnelere başlıyorsunuz kan sulandırıcı. Allah dermansız dert vermesin
Bu sıkıntıdan dolayımı sorunu bulduğumuz için seviniyorum en azından tedavi şansı var diyorumYakın arkadaşım üç kayıp yaşadı. Şimdiyse oğlu3 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?