Kan pıhtılaşması ve annelik

Evet doktorumda bana öyle dedi gebelik başladığı an iğne ve hap vericez dedi planlı bir şekilde gidicek dedi akrabanızın çoçukları oldumu peki
Bi tanesi 5.sınıfta bi tanesi 2.sınıfta :) turp gibiler maşallah.
Teşhisiniz zaman kaybedilmeden koyulmuş çok şanslısınız.

Komşumda vardı. Her gün iğne yapıyodu kendine. 38 yaşında doğurdu 2.çocuğu.

Bi tanesi 5.sınıfta bi tanesi 2.sınıfta :) turp gibiler maşallah.
Teşhisiniz zaman kaybedilmeden koyulmuş çok şanslısınız.
Ben peşinden koştum araştırmak için bide korona muhabbeti oldu özelde yaptırdım hepsini hiç önemli değil sorun bulundu ya ona göre ilerleriz artık

Hiç üzmeyin kendinizi,Bende de genetik kan pıhtılaşması var, iki düşükten sonra kan sulandırıcı iğne ve coraspin İle doğum yaptım, şimdi yine hamileyim. Kuzenimin de ikinci gebeliğinde oldu erken farkedildi hastaneye yatış ve iğne ile doğum yaptı. Etrafımda çok var arkadaşımın kardeşi sizin gibi 5. ayda karnında öldü ardından iki tane doğum yaptı kan sulandırıcı iğne ile. Tesbit edilmesi çok önemli işinde uzman bir hekimle sıkı takiple sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Canim hicmoralini bozma bnde de pihtilasma sorunu var 2 kayiptan snra anlasildi 2.de kan sulandirici igne ve hap kullanmama ragmen yuksek oldigu icin ignenin dozu dusuk kalmis ondan gene kayip ettim ama cok sukur sonunda kucagima aldim kizimi smdi 1 bucuk yasinda ellerinden oper hamile kalmadan kan sulandirici hap kullanmaya baslamistim kaldigimi ognenir ogrenmez hemen ignelere basladim bnde ay bn nasil vurcam diodum snradan herseyi ogrendm hep kndim vurdum morarmayan yerim kalmamisti olsun dedm hep sabret dua et nasip ne zmn sa o zmn alirsin kucagina insallah

Yalnız değilsiniz sizi çok iyi anlıyorum. Ben Doğuma çok yakın kaybettim. Aynı problem bende de var. Ve ilaç kullanırken çok sık takipte iken oldu bu durum.

Allah bağışlasın kızınızı ikincide kaç dozluk iğne kullanıyordunuz ? Kaçıncı haftada kaybettiniz ?

Heterozigot mu homozigotmu sizinki? Homozigot daha riskli. İğnenizin dozu neydi.

Allah bağışlasın kızınızı ikincide kaç dozluk iğne kullanıyordunuz ? Kaçıncı haftada kaybettiniz ?
10.haftada kalbi durmustu kndiliginden dustu 4binlik kullaniodum kizimda 6 binlik kullandim coroaspirininde 100mg dan 150 ye cikarttilar
Heterozigot mu homozigotmu sizinki? Homozigot daha riskli. İğnenizin dozu neydi.
Homozigot bana genetik dogustan kan pihtilasma sorunu oldugunu dogum sonrasi bunun icin bir bolume gitmem gerektiği soylendi hatta ailede kalp hipertansiyon varmi dedi bnde evet dedm buyyk olasilikla sizde de olacak hatta dediler ilk 4 binlik ve 100mg ecopirin kullandim malesef kayip ettim son hamileligimde 6binlik 150mg ecopirun kullandim cok sukur kizim dunyaya geldi
Evet iğne kullanırken ve çok sık takipte iken 37. Haftada kaybettim
Bnde takipteydim kucagima aldigim kizimda 36 haftalik kontrolde gerileme goruldu gelisimi durmus dendi 1 hafta sure verdi doktor farkli bsey olursa hemen gel dedi cok sukur olmadi 1 hafta snra kontrolde gelisim tamamen durmustu acil sezeryan ile alindi kizim yiyecek ekmegi varmis dunyada diyorum allah sizlerinde sag salim kucagini doldursun insallah

Neyseki çaresi olan bir hastalık. Benimki Heterozigot risk az ama yinede düşük oluyordu. Oğlumda 4000lik clexen coraspirin kullandım. Şimdi yine 4000 Oksapar coraspirin. Kullanıyorum

Teşekkür ederim. Homozigot mutasyonum yok. Hiç bilmiyoruz doktorum şok herkes şok. Bundan sonraki gebelikte nasıl bir tedbir almamız gerek onu da bilmiyoruz.
Mutlaka bir sebebi vardır. Sebebi yoksaa ömrü yokmuş kuzunun. Hatırlattıysam affola. Umarım en kısa sürede sağlıklı sıhhatli bir gebeliğin olur kucağına alırsın

Mutlaka bir sebebi vardır. Sebebi yoksaa ömrü yokmuş kuzunun. Hatırlattıysam affola. Umarım en kısa sürede sağlıklı sıhhatli bir gebeliğin olur kucağına alırsın
Yani gittiğim doktorlar da inanç yönüne sığınmamı söylediler. Estağfirullah. Bana güzel dua ettiniz ya çok iyi geldi. İnşallah eve sağlıklı bir bebek getirebileceğim

iğneyle halledebiliyorlar sizin probleminizi.
iyi bir dr la gorusmeden hamile kalmayin
esimin kuzeni tedavisiz gebelik sureci gecirdigi icin kaybettik dogumdan sonra
mutlaka dr kontrolunde olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…