- 17 Temmuz 2014
- 99
- 148
- 293
- Konu Sahibi hayatyolcusuyum
-
Öyle diyor Herkes tedavisi var diyorlar ama korkuyor insan bikere insan kayıp yaşayınca bebeğim sağlıklı olsunda cok mutlu olucam şuan öyle boş geliyor ki hayatHamileliklerim boyunca kan sulandırıcı iğne kullandım. 3evladım var.
Allah size de nasip etsin, üzülmeyin lütfen. Dermansız bir dert değil. Hakkınızda hayırlısı
Tespit edildi sorun kan sulandırıcı iğne ve hap tedavisi olucak gebe kalınca iyiki yazdınız benim için umut oldu kalbim şuan pır pır :))Hiç üzmeyin kendinizi,Bende de genetik kan pıhtılaşması var, iki düşükten sonra kan sulandırıcı iğne ve coraspin İle doğum yaptım, şimdi yine hamileyim. Kuzenimin de ikinci gebeliğinde oldu erken farkedildi hastaneye yatış ve iğne ile doğum yaptı. Etrafımda çok var arkadaşımın kardeşi sizin gibi 5. ayda karnında öldü ardından iki tane doğum yaptı kan sulandırıcı iğne ile. Tesbit edilmesi çok önemli işinde uzman bir hekimle sıkı takiple sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Allah bağışlasın bebeğinizi İnanın iğne 5 kerede vurulsam günde canim yanmaz yeterli sağlıklı bir bebeğim olsun herşeye razıyım doktor bana hamile kalınca başlıcaz dedi iğne ve hapı şuan sadece folik asit kullanıyorum gerek yok şuan kan sulandırıcıya dediCanim hicmoralini bozma bnde de pihtilasma sorunu var 2 kayiptan snra anlasildi 2.de kan sulandirici igne ve hap kullanmama ragmen yuksek oldigu icin ignenin dozu dusuk kalmis ondan gene kayip ettim ama cok sukur sonunda kucagima aldim kizimi smdi 1 bucuk yasinda ellerinden oper hamile kalmadan kan sulandirici hap kullanmaya baslamistim kaldigimi ognenir ogrenmez hemen ignelere basladim bnde ay bn nasil vurcam diodum snradan herseyi ogrendm hep kndim vurdum morarmayan yerim kalmamisti olsun dedm hep sabret dua et nasip ne zmn sa o zmn alirsin kucagina insallah
Ayy demeyin ya ilac kullanırken neden olmuş ki başınız sağolsun çok üzgünümYalnız değilsiniz sizi çok iyi anlıyorum. Ben Doğuma çok yakın kaybettim. Aynı problem bende de var. Ve ilaç kullanırken çok sık takipte iken oldu bu durum.
Kalbi durmuş. Bebeğim tedaviyle olan genetik taramalı tüp bebekti. Yani sağlıklıydı. Doktorum hiç bir açıklama yapamıyor. Zira Sonrasında gittiğim perinatolog da öyle.Ayy demeyin ya ilac kullanırken neden olmuş ki başınız sağolsun çok üzgünüm
İyi bir doktor buldum doçent riskli gebelik uzmanı kendisi gebe kalır kalmaz iğne ve hap kullanıçaksın dedi kan sulandırıcı şuan gerek yok dedi folik asit kullanıyorum sadece doktor bana dediği eğer ki farkedilse kan sulandırıcı kullanılsaydı kurtulabilirdi dedi ama bilmiyorduk o kadar doktorlara gittim kimse anlamadıiğneyle halledebiliyorlar sizin probleminizi.
iyi bir dr la gorusmeden hamile kalmayin
esimin kuzeni tedavisiz gebelik sureci gecirdigi icin kaybettik dogumdan sonra
mutlaka dr kontrolunde olun
genelde genetik test yapilmadan anlasilmiyorİyi bir doktor buldum doçent riskli gebelik uzmanı kendisi gebe kalır kalmaz iğne ve hap kullanıçaksın dedi kan sulandırıcı şuan gerek yok dedi folik asit kullanıyorum sadece doktor bana dediği eğer ki farkedilse kan sulandırıcı kullanılsaydı kurtulabilirdi dedi ama bilmiyorduk o kadar doktorlara gittim kimse anlamadı
Bu durumu yaşayınca ilk önce iyi bir doktor buldum ve pıhtılaşma testi yaptırdım kendisine devlet hastanelerinde çok geç çıkıyor sonuç ve koronadan dolayıda tehlikeydi devlet hasteneleri 3 düşükte bu testi yapıyolarmış devlet velhasıl kelam sonuclar çıktı ciddi düzeyde kan pıhtılaşması varmış doktorun dediği iğne ve hap kullanıcaksın gebe kalınca virüs bittikten sonra bu konu icin iyi bir devlet hastanesine gitmeyi planlıyorum şuan tehlikeli olduğu için gidemiyorum eğer ki bu süreçte gebe kalırsam kan sulandırıcılara başlanacak hayırlısı deyip bekliyoruz sorun tespit etmek önemliydi ve korktuğumuzda olduBu durum anlaşılana kadar sıkıntı oluyor, pıhtılaşma kaynaklı düşük olduğu anlaşıldıktan sonra iyi bir doktorla gayet iyi bir hamilelik geçirebilirsiniz. Bu arada 1 seferde anlaşıldığı için şanslısınız diyebilirim genelde 2-3. kayıplarda anlaşılır. Ama bundan önce bence kendi sağlığınızı düşünün, pıhtılaşma neye bağlı, genetik test yaptırdınız mı? Pıhtılaşmaya yatkınlık ciddi bir durumdur, hamilelik öncesi ve doğum sonrası da kendi sağlığınız için ilaç kullananız gerekiyor olabilir.
Bazı kayıplarda neden bulunamıyor başınız sağolsun biliyorum hiç bir teselli sözcüğü içinizi ferahlatmaz bende aynısını yaşıyorum Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin insallah mübarek Bayram günü dualarımdasınızKalbi durmuş. Bebeğim tedaviyle olan genetik taramalı tüp bebekti. Yani sağlıklıydı. Doktorum hiç bir açıklama yapamıyor. Zira Sonrasında gittiğim perinatolog da öyle.
Amin inş Allah sizinde sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin tedavi var deniliyor ama kaybetmek duygusu insani böyle bir psikolojiye sokuyorBen de pıhtılaşma bozukluğundan iki kez düşük yaptım. şimdi hamileyim, ilacım vs düzenlendi, gayet iyi gidiyor şükür. Çevremde de iğne kullanarak sağlıkla doğum yapan çok arkadaşım var.
Moralinizi bozmayın, ne olduğu belli, tedavisi belli, Allah'ın izniyle kavuşacaksınız bebeğinize.
Sağolun sizin de. Her şey insan için Asla umut kaybetmek yok. Biz yine elimizden geleni yapacağız Allahtan güzellikler dileyeceğiz. Bebeklerimiz biraz daha sabırlı olmamızı istiyor.Bazı kayıplarda neden bulunamıyor başınız sağolsun biliyorum hiç bir teselli sözcüğü içinizi ferahlatmaz bende aynısını yaşıyorum Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin insallah mübarek Bayram günü dualarımdasınız
Merhaba ben de 6 aylık bebeğimi düşürdüm Allah size de bana da sabır ve iyilik versin.İyi geceler kızlar ciddi düzeyde kan pıhtılaşmam var ve ölü Doğum yaptım 5 aylık bu durumda olup anne olan varmı çok korkuyorum ayni şeyleri yaşayan varsa dertleşmek istiyorum çünkü bu durum cok psikolojimi bozdu ☹
Evet İnanın o kdr tezcanlı biriyimdir ki ama bu durum üzerime öyle bir dinginlik sabır gücü verdi ki farklı bir olgunluk kattı bana duama tevekkülümü ediyorum herşey Allah tan inanıyorum bu acılarımız icin bizi mükafatlandırıcakSağolun sizin de. Her şey insan için Asla umut kaybetmek yok. Biz yine elimizden geleni yapacağız Allahtan güzellikler dileyeceğiz. Bebeklerimiz biraz daha sabırlı olmamızı istiyor.
Amin inş Allah sizinde sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin tedavi var deniliyor ama kaybetmek duygusu insani böyle bir psikolojiye sokuyor
Ooo sizin çok uzun zaman olmuş benim 2,5 ay oldu daha ama ben hiç bi zaman bırakmadım kendimi anıra anıra ağladığımı bilirim ama toparlanmak gerekiyor bir sonraki gebelik için bu çok önemli insan düşünce gücüyle herşeyi aşabilir bence ben buna inanıyorumMerhaba ben de 6 aylık bebeğimi düşürdüm Allah size de bana da sabır ve iyilik versin.
Benim bildiğim kan sulandırıcı iğne kullanıyorlar hamilelikte ve bende de pıhtılaşma var maalesef sanırım bende bu yüzden kaybettim bebeğimi...
Hamile kalmadan iy bir doğum doktoruna gidin ve gerekli ilaçları başlayın inşallah çok sağlıklı ve hayırlı bebekleriniz olur sevgiler.
Benim 3 yıl olacak bebeğimi kaybedeli ilk 1 yıl çok kötüydüm sonra piskiatır ilaç terapi aldım Ama hala acıyor canım
O kadar iyi geliyor ki burda benimle ayni durumdaki insanlarla dertleşmek ben hamile kalsamda korkacağım onu biliyorum Ama mukadderat herşey tedbirimizi alıp dua edicezanlıyorum sizi, bu sefer hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce asla hamile kalamayacağım diye hüngür hüngür ağladım. şu anda da kaygılıyım, bir şey olur mu kaygım hep var, zaman ilerledikçe azalıyor ama bitmiyor.
üzülmemiz de kaygılanmamız da doğal. bir yandan araştırıp öğrenip dua edeceğiz...
Kaybınız için üzgünüm, Allah sabırlar versin.Öyle diyor Herkes tedavisi var diyorlar ama korkuyor insan bikere insan kayıp yaşayınca bebeğim sağlıklı olsunda cok mutlu olucam şuan öyle boş geliyor ki hayat
Aminn dediğiniz gibi sorunu öğrendik ve gebe kalınca ne yapacağımızı biliyoruz tedbirimizi alıp. Tevekkül edeceğiz insallah tekrarlamazKaybınız için üzgünüm, Allah sabırlar versin.
Ama inanın sorunun ne olduğunu bilmek ve bunun bir çözümünün olması çok büyük bir şans.
Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?