- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
tmm cnm haber beklitorumHer gebelik arası en az 3 ay dedi tüm gittiğim doktorlar, vucüd kendini topluyormuş.Bilmiyorum bu hafta adet bitiminde gidicem doktora gidince bilgilendirim seni önce mi sonra mı kullanılcak diye ilaç
çok teşekkurler canm. Rabbim çocuklarını bağışlasın sana. Sizin yazdıklarınızı okudukça moralim duzeliyo. Rabbim inşllh banada nasib eder bu guzel duyguyuSlm cnm bnde yaşadım senin sorunları tahliller net sonuç verir Ama bize genetik tanı tahlilleri yapıldı çok az da olsa kanda pıhtı çıktı şuan 3yaşında bir oğlum ve 10 haftalık hamileyim bunun tedavisi günlük iğne ve coraspirin inşallah sende bi dahaki bebeklerini sağlıkla kucağına alırsınn
Peki 3. Gebeliğim için ara vermem gerekiyor mu acaba. Ve bu iğneye gebelikten once başlamam gerekio galiba. Bu konuda bilgin var mı
2 DÜŞÜK SONUNDA bende yapılan testler sonucu öğrendim .Evet cnm malesef son zamanlarda ozellikle herkesde ayni problem sen nasil ogrendin pihtilasmani
hiç önemsemediler canım ilk gebelik oluır dediler hep. pıhtılaşma ihtimali yüksek devlet karşılamıyo ama özelde yaptırın deselerdi yine ucuz bi yer arardık. ama şu çok saçma ve herkesin beyninde yer etmiş. ilk gebelikte böyle olur sebebi yok bunun bence ilk düşük demeyip araştırma yapılmalıEett cnm simdi biyle dusunmen cok normal ama keske banada ilkinde doktorum soyleseydide yapsaydim bazen kendi ihmallerimiz bazende doktorlarin ihmalimi demeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?