kan pıhtılaşması ve düşuk

Anladim cnm tskederim cevabin icin. Inan kafam cok karisik hersey nasip tabi ama ona gore de takibini yapmam gerekio die dusunuorum . Bilmiorum hayirlisi olsun artk cnm. Dualarinizi bekliorum. Ya gebelik olsun saglikli bi sekilde yolunda gitsin de hakkari de dogum yapmaya da raziyim :'(

Cnm bu arada senin hangi gende pihtilasma vardi. Ya boyle sizleri gorunce insan mutlu oluo umut oluo :)

olur inşallah canım. yaşamak düşünmekten daha kolyadır sözünü çok seviyorum. bende 3. gebelik olna kadar kendimi paraladım. seni anlıyorum. hakkaride iyi bir özel dr. bulursan seni takip eder. sorun olacağını sanmama. tedbir alıyorsun sonuçta. operatörde olur. perinatologda bişi yapmıyorki.

mthfr 677 homozigot ve pai 4g/4g homozigot. ama ben protein vs. baktırmadım. onada bakıyorlarmış.ne durumda bilmiyorum.
Bnm de pai 4/g 4/g homozigot cnm .
Mthfr 677 ve 1298 hetero var bi de. Bnm onlara da bakildi hep. Vitamin fln d vitamini dusuk cikti bi de. Dvit damla kullaniom

Bnm de pai 4/g 4/g homozigot cnm .
Mthfr 677 ve 1298 hetero var bi de. Bnm onlara da bakildi hep. Vitamin fln d vitamini dusuk cikti bi de. Dvit damla kullaniom
anladım canım. hakkında hayırlısı olsun. gebelik bir oluşsun bak gör rahat edeceksin inşallah :)

Kesinlik cnm cok guzel bi soz. Dusun dusun yipranio insan. Bakalim o gun gelsin ins hayirlisi olsun. Beni anlayan birilerinin olmasi mutlu edio beni . Artk dedigin gibi bi duzen belirledikten sonra operator perinatolog fln cok da farketmez

canım 2 gende taşıyıcısın.Çoğu doktor heterozigot önemsiz desede gebelikte önemli.gebelikte Kan sulandırıcı iğne kullanırsan ve gebe kalana kadar coraspin içersen bir sorun yaşamazsın.
tşk ederim cevabın için canım.. evet dün gittim doktora söylediğin gibi dedi o da.. gebelik olduğunda iğne düşünebiliriz dedi , açıkçası bu iğne olayından korkuyorum biraz

tşk ederim cevabın için canım.. evet dün gittim doktora söylediğin gibi dedi o da.. gebelik olduğunda iğne düşünebiliriz dedi , açıkçası bu iğne olayından korkuyorum biraz
hiç korkma hayatım ben tam 3 aydır hergün yapıyorum.zaten ucu incecik ve büyük değil 1 cm anca var.saniyelik sürüyor.bebeğini biberonla beslediğini düşün :) Ben 5 haziranda kaybettim 14 haftalıktı.kürtaj olmak zorunda kaldım . 1 kere adet oldum ve gebe kaldım.Doktorum enfeksiyon yapışıklık vs yok dedi korunmayı bırakabilirsin dedi.ben yinede 1 kere adet olmayı bekledim.Çok şükür şimdi yine bekliyorum.Çaresini biliyoruz en azından .Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.hiç kötü düşünecek birşey yok.

amin cnm cok teşekkr ederim.. ben de pko da var ve 1,5 yıldan sonra ilk kez hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal oldu inşallah en kısa sürede yine nasip olur hamile olduğumu öğrenmek.. bu ay rahim filmi çekilmem gerektiğini söyledi doktorum. .Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsn cnm.

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Sen rahim filmini çektir sonucunu öğren.umudunu kaybetmeden çalışmalara devam et.Bu arada perinatologtan net bilgidir.Rahim filminden sonra hemen hamile kalma şansı vardır.bebek kolay ve sağlam tutunurmuş.Allah en kısa sürede yüzünü güldürsün canım.

amin Allah razı olsun canım cok teşekkürler desteğin için ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…